pailhead Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 Potrebno mi je da nadjem neki program za kulturni centar. Na fakultetu su me zaduzili da iskopam neki program od konkursa, ali nikako ne mogu da nadjem tako nesto na guglu. Stalno mi izbacuje opise nekih projekata koji su pobedili, ali nigde dokumentaciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
okmijun Posted October 20, 2010 Report Share Posted October 20, 2010 joj brate pa smisli to sam, malo ovo malo ono znas i sam sta se tu buta....aj nisi ti bas za bacanje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bukinjo Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 ^ uze mi recenicu iz usta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pailhead Posted October 21, 2010 Author Report Share Posted October 21, 2010 Stvarno nemam ni vremena ni volje da smisljam konkursni zadatak, a to mi traze. Ja sam smislio sta cu tu da stavim, i imam gomilu primera, pocevsi od africko americkog nakom sam radio pa imam i sijaset projektne dokumentacije, pa preko dva phaidon atlasa koji imaju rubriku kulturni centri, do gomile baumeistera i architectural recorda u kojima mogu da naletim na neke. Ali kada sam odneo spisak prostorija rekli su mi da sam budala i da donosim gluposti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
:HGT: Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Nisam bas razumeo sta se trazi... Da li da napises text raspisa konkursa ili nabavis spisak prostorija sa kvadraturama, namenama [mada to si vec uradio] ili i jedno i drugo spakovano u konkurs?? Uzmi text nekog zavrsenog konkursa [ne moras vezanog za kulturni centar] da vidis kakvim je "jezikom" pisan, zavij u neku formalnu pricu te prostorije koje imas... Ili napravi spisak sprostorija kupleraja... jer > arhitektura je sex :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
okmijun Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Stvarno nemam ni vremena ni volje da smisljam konkursni zadatak, a to mi traze. Ja sam smislio sta cu tu da stavim, i imam gomilu primera, pocevsi od africko americkog nakom sam radio pa imam i sijaset projektne dokumentacije, pa preko dva phaidon atlasa koji imaju rubriku kulturni centri, do gomile baumeistera i architectural recorda u kojima mogu da naletim na neke. Ali kada sam odneo spisak prostorija rekli su mi da sam budala i da donosim gluposti. sledeci put ih zavali sakom u nos i videces kako ces manje da bude budala, oprobano! ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts