Jump to content

Program za kulturni centar

pailhead

Recommended Posts

Stvarno nemam ni vremena ni volje da smisljam konkursni zadatak, a to mi traze. Ja sam smislio sta cu tu da stavim, i imam gomilu primera, pocevsi od africko americkog nakom sam radio pa imam i sijaset projektne dokumentacije, pa preko dva phaidon atlasa koji imaju rubriku kulturni centri, do gomile baumeistera i architectural recorda u kojima mogu da naletim na neke.

Ali kada sam odneo spisak prostorija rekli su mi da sam budala i da donosim gluposti.

Nisam bas razumeo sta se trazi...

Da li da napises text raspisa konkursa ili nabavis spisak prostorija sa kvadraturama, namenama [mada to si vec uradio] ili i jedno i drugo spakovano u konkurs??

Uzmi text nekog zavrsenog konkursa [ne moras vezanog za kulturni centar] da vidis kakvim je "jezikom" pisan, zavij u neku formalnu pricu te prostorije koje imas...

Ili napravi spisak sprostorija kupleraja... jer > arhitektura je sex :)

Stvarno nemam ni vremena ni volje da smisljam konkursni zadatak, a to mi traze. Ja sam smislio sta cu tu da stavim, i imam gomilu primera, pocevsi od africko americkog nakom sam radio pa imam i sijaset projektne dokumentacije, pa preko dva phaidon atlasa koji imaju rubriku kulturni centri, do gomile baumeistera i architectural recorda u kojima mogu da naletim na neke.

Ali kada sam odneo spisak prostorija rekli su mi da sam budala i da donosim gluposti.

sledeci put ih zavali sakom u nos i videces kako ces manje da bude budala, oprobano! ;)