Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da li ja mogu da okačim neke svoje fotke ovde i da li mogu da učestvujem u konkursu iako nemam 30 postova? Meni to nešto nije jasno, zašto neko mora da ima 30 postova da bi mogao da učestvuje na internom konkursu za fotografiju?! :unsure:

Posted

Pravila su takva da ne bi svaki novajlija krenuo da spamuje sa fotografijama vec da uchestvuju ljudi koji zaista uchestvuju u diskusijama na forumu.

Dok si chekao da ti ovde neko odgovori mogao si da napishesh 50 poruka a ne 9 koliko ti fali. Da je limit 100/200/300 poruka razumeo bi pokretanje ovakve teme ali ovako je potpuno besmisleno.

Posted
Da li ja mogu da okačim neke svoje fotke ovde ...

Da, tome i služi fotografski deo foruma.

... i da li mogu da učestvujem u konkursu iako nemam 30 postova? Meni to nešto nije jasno, zašto neko mora da ima 30 postova da bi mogao da učestvuje na internom konkursu za fotografiju?! :unsure:

Molim te pročitaj još jednom pravila takmičenja, 30 postova je ograničenje za glasanje, a ne učešće.

Posted
Pravila su takva da ne bi svaki novajlija krenuo da spamuje sa fotografijama vec da uchestvuju ljudi koji zaista uchestvuju u diskusijama na forumu.

Dok si chekao da ti ovde neko odgovori mogao si da napishesh 50 poruka a ne 9 koliko ti fali. Da je limit 100/200/300 poruka razumeo bi pokretanje ovakve teme ali ovako je potpuno besmisleno.

Pa onda je trebalo da zatvorite forum za javnost da vam se ne bi spamovao <_< od strane ‚‚svakoga‚‚....... ne bacaj otrov odmah lepo sam pitala.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...