MichaelJordan1 Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 Od pre 5-6 dana forum mi ne dozvoljava da da postavim post a ni da odgovorim na blo koji post?! Logujem se bez problema i surfujem po forumu, otvaram i citam teme. Moj stari username je MichaelJordan, sad sam otvorio ovaj cisto da potrazim pomoc i objasnjenje. Sve je pocelo od kako sam promenio e-mail u nalogu (sa hunting@org.yu u drugi na gmail-u) kako bi podesio pracenje neke teme kkoju sam postovao. da li je ovo neki bug na serveru ili bazi? Molio bih admin-e da mi odgovore jer mi na kontakt mail niko ne odgovara vec 5-6 dana!
Jee Posted October 18, 2010 Report Posted October 18, 2010 Uloguj se u gmail i proveri da ti mail sa zone nije zavrshio u spam folderu. Nakon promene mail-a morash da potvrdish tu promenu a uputstvo za to bi trebalo da ti je poslano na tvoj gmail.
Trunks Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Sređeno, nismo dobili ništa na kontakt mail. Bilo je ovo što je gStyle rekao.
headcutter Posted October 19, 2010 Report Posted October 19, 2010 Ja sam mu jos na to sve promenio grupu pa da izbacimo i to
Recommended Posts