Mratchny Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 ^ Pa ako budemo samo nas dvojica, predlažem da se i ne dodeljuju nagarde, glupo bi mi bilo da budem drugi ili prvi od dva :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiCkMiNd Posted October 14, 2010 Author Report Share Posted October 14, 2010 Onda organizujemo dvoboj vasim napravljenim machevima, moze biti samo jedan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archangel Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 A necete se tako lako izvuci imam ja nesto u pripremi kacim cim dobije neko oblicje. nemoze u srbiji samo dva mora da bude najmanje tri :D. E onda mozemo da pricamo o onome "moze da bude samo 1" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilenbg Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 To mi reci! Odlicno! U pravu je mracni, onako bi bilo bzvz samo on i ja... Ajde ljudi, sjajna je tema, bas me cudi da je mali odziv do sada! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyBug Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Evo ja sam stigao koncept da uradim, ne znam dal cu stici da zavrsim, ali eto da vas potakne da kacite radove, a mozda nekome posluzi kao inspirejshn. Krenuo sam od pretpostavke da je MK bio hriscanin, iako je bio zvanicno Turski vazal, tako sam i osmislio mac, koji je ukrasen za to vreme amblemima, odnosno simbolima koje su vezane za hriscanstvo, a koje su samo onim istinskim hriscanima bile poznate u to vreme. Oce reci Marko i na taj nacin uspeva da prevari Turke koji mahom i nisu upoznati sa Hriscanskom ikonografijom. Oko rukohvata se u tom smislu nalazi nekoliko meandara kao simbol ljudskog lutanja i potrage za spasenjem, zmije su obmotane oko nakrsnice i simbol su kako mudrosti, tako i samog Hrista, a neprijatelju deluju podjednako opasno. Nakrsnica je ukrasena i simbolima vinove loze, zmije na neki nacin nose u lovorovom vencu ( simbolu pobede ) Hristov monogram ( ovde sam takodje zeleo meandar, ali mi se ovo vizuelno lepse uklopilo, i bilo ko bi ga prepoznao, tako da je ovo vise stvar kompromisa ). Detalj: Na nakrsnicu se nadovezuje ovaj siroki deo koji ucvrscuje ostricu, i oblika je ribe, na njemu je i simbol drveta saznanja. Ako sam nesto zaboravio dodacu kasnije. Eto to je ukratko proces kojim sam dizajnirao ovo golemo cudo, mada sam misljenja da je buzdovan takodje prava stvar ili neki manji i laksi mac, ali sta je uopste tesko za Marka Kraljevica :D Eto nadam se da urednik nece zameriti sto se kaci koncept, ali ko zna mozda i bude nesto na kraju od ovog, ali bar imamo WIP. Full: Link to comment Share on other sites More sharing options...
joXit Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Nazalost pa sam nemi posmatrac al ajd da makar bacim koju rec. Ubedljivo mi se do sada najvise svidja lakijev. Ima opasan istorijski smek. Svaka cast! Gile tvoj izgleda ko da je ispo iz mocnih rendzera. :D Super je. :) A mracnog tek treba da vidimo u malo razradjenijem svetlu. Koncept mi se svidja. Super ChallenDZ! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilenbg Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Kazem ja da je odlicna tema! Sto nemi posmatrac? :D Lakijev je definitivno najrealniji i za sada najbolje izgleda, mada cu se potruditi da ne ostane tako :D :D Sto se mog tice, ja sam odmah isao u smeru epske fantastike, pre svega WOW-a (mada u zivotu nisam igrao wow :D ). Hteo sam prenaglasen karakter oruzja, kakva je i poezija o Kraljevicu Marku :D Promenio sam doduse proporcije delova, tako da sada ne izgleda kao PowerRanger mac i nije toliko pretenciozan, ali videce se vec u sledecem apdejtu. Mratchny nam dao jedan wip i zaspao :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirosllav Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Ja nazalost se patim kao patika. dodojem do pola i stanem(lepo su mi govorili da 3d nije za mene, idi Mitjo na pecanje). Zao mi je zato sto imam odlicnu ideju, ali ne i dovoljno vestine da vam to demonstriram, Naravno nastavicu da pokusavam, Probicu sigurno timelimit, koji je zadat. Za sada mi je bitno samo da ucestvujem, a jednog dana, mozda i ja ubodem neki poen slave, za kojim svi toliko zudimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiCkMiNd Posted October 19, 2010 Author Report Share Posted October 19, 2010 samo ti kaci wipove, pa kad dobijes komentar na njih, videces kako ce da ti budu odmah boost da zavrsis rad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiCkMiNd Posted October 22, 2010 Author Report Share Posted October 22, 2010 eeee...svi junaci nikom ponikose ;) ajde lenshtine sad navalite, imate jos 12-13, dana, ako sad ne odradite nista, ich vishe necu challenDZe da vam pravim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Randja Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Evo i ja da se upisem na listu :D Za prvi model nije lose(mislim prvi prikazan ovde) Svaka kritika dobrodosla :rolleyes: Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilenbg Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 ^ nije lose, nije lose. Eto ga jos 1 fantasy model :D Elem, evo i mog poslednjeg wip-a. Ostalo mi je jos oko 5 minuta, taman mozda jos malo da popravim proporcije... S obzirom da nemam vise vremena, moracu da se posluzim malim trikom: ako za texturisanje nema ogranicenog vremena, fine detalje cu da uradim kao displace ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
creaton Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 bas lepi macevi..:)) nego ajde sad teksture...ovo je tek pola puta...:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mratchny Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Nisam nestao, samo ima posla preko glave... nastavljam sa radom i ubrzo kačim kompletan mode :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archangel Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Da nezamre tema evo vipa pa valda cu dogurati do kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abishai Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Sledeci put pritisni prvo F3 pa uradi screenshot :) I d'umre bre! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archangel Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Izvinjavam se sta god sam uradio. A cemu sluzi jos F3 osim za prelazak u wire mod?. eno izmenuo... sve sredjeno thx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abishai Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Auh... moja greska, meni se ladno ucinilo kako sam bacio pogled da je wire :) izvini :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiCkMiNd Posted October 28, 2010 Author Report Share Posted October 28, 2010 A cemu sluzi jos F3 osim za prelazak u wire mod?. Za izlazak iz wire moda :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archangel Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Ha!!! znao sam :D . Nego!. Evo malog update-a sa raspodelom materijala i ponekim detaljem. Nisam bas siguran za ovu materijala al ajd, jos moze da se premislja :). A mozda promenim i duzinu drske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archangel Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Evo i malog updatea prvi test render. Bice bolje. :D -------- :huh: --- :blink: ----- :unsure: jesam li ja to ovde sam???. Dajte bre ljudi ziv sam se preseko..... :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilenbg Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Cime si se presekao? Macem? :D Elem, duzinu drske ne diraj, ali secivo bi moglo da bude malo vece (ili bar duze). Ova detelina na kruni ti je bas visak, premala je i deluje kao da samo ceka da bude slomljena. Def joj nije mesto na oruzju... Jos nesto. Ne znam dal je samo tako zbog test rendera, ali metalna drska je nesto sto bi bilo podosta neudobono za koriscenje. Ona se uvek oblagala ili kozom, ili platnom, bas da ne bi bila bespotrebno neudobna i klizava u krajnjem slucaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archangel Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 iskreno ni meni se nesvidja secivo verovatno cu ga totalno izmenuti. Razmislo sam da namotam kozu okolo. a ovo dole nije detelina vec pravoslavni krst samo sto nisam odradio donji deo :) isprvicu i to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilenbg Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 nisam ni mislio da je detelina, bio sam pomalo sarkastican :D Sve jedno, imas ga vec na macu, + fali ti 1 krak :D I dalje mislim da mu tu nije mesto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
creaton Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 odlican mac..:)) daj mu jos nekek ornamente na delu ispod drske, obogati gadraguljima kad vec idesh u tom pravcu...:)) i koza na drsci definitivno...ili neki prstenovi od koze nesto slicno tome...ili mu promeni materijal...sa bumpom koze...;)) inace dobar rad..:)) p.s. nadams e da se zuta refleksija u secivu nece videti u finalnoj verziji...;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts