bugarin Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 Imam instaliran CS3 koji fantasticno radi ali sam ubacio i CS5 i kada hocu da otvorim RAW izbaci mi neku poruku da to nije odgovarajuci dokument. Zna li neko sta je uzrok?
Chegevara Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 Koji je fotoaparat u pitanju i koja ACR 6 verzija? Tu bi mozda mogao biti problem.
milekinez Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 svaka verzija ps ima svoj camera raw plag in
bugarin Posted September 30, 2010 Author Report Posted September 30, 2010 svaka verzija ps ima svoj camera raw plag in To i jeste problem,pokaze da nema plug-in. Kako to da resim?
zlatiborac Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 Podrshka za 1000D je ubachena u verziji 4.6 tako da tu nekaj kandela drugo...
xanadu Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 Otvori PS CS5, idi na Help>>>Updates... pa preko njega odradi update ACR-a mada... to bi trebalo da je OK i nakon same instalacije...
Chegevara Posted September 30, 2010 Report Posted September 30, 2010 Ajde provjeri da li je ACR uopste instaliran kao plugin. Pokreni photoshop, a zatim: Help | About Plugin | Camera Raw. A isto bi mogao napisati malo o toj "izbaci mi neku poruku da to nije odgovarajuci dokument" u fazonu kada to napise, sta ti tacno uradis, i tako to... Da ne glumimo nepotrebno baba Vange :P
milekinez Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 neznam koliko ce ti pomoci ali ja sam sa sajta olimpusa skidao raw plag in za svoj e510 za ps
bugarin Posted October 3, 2010 Author Report Posted October 3, 2010 Nije problem bio u progamu,ja sam napravio problem ali sam resio konacno. Malo me sramota i da pomenem sta sam uradio.
zlatiborac Posted October 3, 2010 Report Posted October 3, 2010 Pa reci slobodno, mozda se josh nekome desi pa da se ne muchi kao ti :)
bugarin Posted October 3, 2010 Author Report Posted October 3, 2010 CS 5 sam instalirao pred neki polazak na rodjendan i da me zena ne bi obesila zbog aparata i kompjutera jer uvek imam nesto da uradim kad treba negde da krenem ja resih da ubrzam postupak ali ipak da pogledam kako izgleda CS5 pa mi je jedino resenje bilo da instaliram portabl varijantu i to sam i uradio ali sam to skroz zaboravio. To je bio razlog zbog kog nije hteo camera raw da se otvori,KASNO PALENJE.
Recommended Posts