ddd s Posted September 29, 2010 Report Posted September 29, 2010 Interesuje me koje su cene u Bg-u za citanje tekstova koji prate prezentacije? Kako se uopste naplacuje za dve do tri A4 strane teksta?! Da li se naplacuje spiker i studio na sat, po strani, pausalno ili nesto trece? I na kraju da li mozete da mi preporucite gde to mogu da odradim? Hvala unapred.
voice Posted October 4, 2010 Report Posted October 4, 2010 Cena spikera za kolicinu teksta koju si naveo iznosi oko 200 evra, ukljucujuci studijsko snimanje suvog off-a. To znaci da ako postoje dodatni zahtevi, u smislu finalizacije celokupnog materijala tj. postprodukcije, onda se cena neznatno uvecava (oko 50 evra). Prethodno bi ti sigurno znacilo da cujes spikera koga bi eventualno odabrao za svoj materijal, pa slobodno zatrazi neki demo, da bi se uverio u kvalitet onoga koga placas. Poznajem dobro ovu temu i taj "milje", jer radim 20 godina bas kao spiker. I na kraju, mogao bih da preporucim...sebe
Mzlaki Posted November 13, 2011 Report Posted November 13, 2011 Ja bih ti to uradila za mnogo manje pare, i to u profesionalnom radijskom studiju. Naravno, treba da čuješ glasove da bi odabrao ko ti odgovara. Javi se na PP ako si zainteresovan.
StormFoto Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 Imam spikera koji je radio na TDI radiju, na Kopernikus TV-u, i na OBN TV-u, iz Batajnice je, ako te zanima javi mi se preko PP
headcutter Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 Radio sa http://www.voiceover.rs/ preporuka
Recommended Posts