Jump to content
Sign in to follow this  
kabeza

Конкурс за дизајн флашице

Recommended Posts

Поштовани дизајн људи :D

Покреће се нови српски бренд. То је старо народно пиће под именом Кабеза. Вероватно је већина Вас чула за њу неки су је можда и пробали а ваши родитељи сигурно знају. Некада се производила у малим содаџијским радњама и продавала на вашарима.. када су они били једино место окупљања и дружења.. Ова мала уводна прича је због духа који би требало да се пренесе и у дизајн флашице.. Занимљивост овог пића је и начин затварања што је била нека врста кликера..

 

Пиће је црвене боје и нови производ ће бити црвене боје (слабо газирано) и идеја је да се та боја види дакле да цела флашица буде транспарентна..

Треба дизајнирати флашицу без налепнице слично а да у стаклу тј. пластици буде испупчено ребрасто КАБЕЗА (као на вода води).. Евентуална налепница може да стоји у горњем делу код на грлићу..

 

Потребно је направити оригинални дизајн:

1. За стаклену амбалажу 0.25 л и 1л. Затварање флаше ће бити специфично да би личило на аутентичне прве кабезе и биће као на Гролш open open2пиву. па имати и то у виду при дизајнирању..

2. За пластичну амбалажу 0.5л и 1.5л. Може да буде и треба истог облика као и стаклена само ће затварање бити обично као на пластичним флашама а отвор треба да буде мало шири од обичног који је на већини пластичних флаша..

 

Награда за одабрани дизајн (тј. онога ко је креирао) је новчана мин. 500 евра + путовање по избору (скијање у Француској (превоз смештај скипас) Путем Медитерана-Барселона, или летовање 10 дана ) Наравно, ово је почетна стимулација а каснија сарадња и развој се подразумева..

 

Радове можете остављати овде али их пошаљите на kabezaaa@gmail.com

 

Хвала и дружимо се..

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Do kada traje konkurs, koje su garancije i za koga se radi?

 

1. Конкурс траје до 25. октобра

2. Какве гаранције_?

3. РАди се за производну фирму која ће производити пиће..

 

Свакако шаљете идејне пројекте а ако се усвоји свакако постоји још пуно рада и дотеривања и усклађивања док се не уђе у производњу, ако си на то мислио.. Ја барем мислим да ако ми пошаљеш један јпег ја са њим не могу ништа и не могу га злоупотребити без аутора..

 

Не знам мало сам нов на овој позицији, пошаљи ми везе ка сличним конкурсима који су постојали па ћу прилагодити да буду као они.. Ето имлек кад је тражио нову кравицу, сви су слали и била је изложба, па ужи круг па коначан избор.. Не видим проблем..

Уосталом ко сумња нико га не приморава а ко је позитиван и усмери енергију ка лепим стварима обично има успеха..

 

Поздрав и хвала на разумевању

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zdravo 'kabeza', imam 2 pitanja:

 

1. Od kojih sirovina pravite kabezu?

2. Šta znači "minimalno"?

 

 

Konstatacija-kabeza je turska reč.

Fino za izgovor prilikom naručivanja

od strane gosta, ali je u pitanju kao što

kažeš, domaći, srpski proizvod, da ne ka'em

brend...

 

Pozdrav!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...