StORM48 Posted September 23, 2010 Report Posted September 23, 2010 Nije da gori pod nogama, ali me zanima da li postoji mogućnost da mi se omogući editovanje postova u temama koje sam pokrenuo na fotografskim podforumima? Radi se o tome da je sajt, sa kojeg sam linkovao fotke - TinyPic naprasno ugasio mogućnost uploada za non-US rezidente/pristup, a čak i kada se ovaj problem zaobiđe, ostaje problem onemogućenog hotlinkinga, zbog čega su skoro sve moje fotke nestale iz tema na DZ-u :( Svakako, zamenu linkova novim može da odradi i neki mod, ali kapiram da niko ne bi bio baš srećan da se bakće sa time? BTW, jeste li možda razmišljali da konačno omogućite upload na DZ server, sa ograničenjem u veličini fajla (ne po korisniku, kao do sada)? Mislim, kontam - uz ograničenje od ~500kb po fotki, na disk od svega 300GB bi moglo da stane dobrih ~600.000 fotki, što i nije neki izdatak. Naravno, ako imate svoj server. Pozdrav
BT Posted September 24, 2010 Report Posted September 24, 2010 Pošalji mi linkove sa novim slikama i linkove ka temama, ja ću ti ih zameniti. Jednostavno ne možemo samo tebi omogućiti (ne iz principa, nego iz tehničkih razloga), a ostalima ne. Sećaš se da je bilo slučajeva da se neko iz njemu znanog razloga naljuti/ili šta već, pa krene da ispravlja svoje postove nedeljama u nazad, ili briše uvređeno slike, pa je gomila tema izgubila smisao. na taj način.
StORM48 Posted September 24, 2010 Author Report Posted September 24, 2010 Ma naravno, kapiram. OK onda. Čim budem uspeo da skockam sve slike na novi server, poslaću detaljno uputstvo. Mislim, nije smak sveta, ali ružno je kad stoje prazne teme u foto forumima, a pride i komentari na praznu stranicu. :) Hvala na odgovoru i ponuđenoj pomoći! Pozdrav
Sasa_NS Posted September 24, 2010 Report Posted September 24, 2010 Dodelite mu prava moderatora na par sati i rešen problem... Bolje da on to sam odradi nego neko od vas... A on to, naravno, valjda neće zloupotrebiti... :)
StORM48 Posted September 24, 2010 Author Report Posted September 24, 2010 ^Aahahahhaahahahahah :D Pozdrav
Recommended Posts