MilosR Posted September 23, 2010 Report Posted September 23, 2010 Evo moj prvi HDR, deda napravio letnjikovac pa sam malo skljocao
MilosR Posted September 25, 2010 Author Report Posted September 25, 2010 100 pregleda i niko nista da napise :wacko:
walter1 Posted September 25, 2010 Report Posted September 25, 2010 Svaka čast dedi, ima vešte ruke (stvarno mislim to). Fotografija je interesantna tebi, zbog tvoje porodične kuće, a nema ništa interesantno za nas ostale. Zato verovatno nema komentara. Uostalom, evo imaš jedan :) .
Dr Bouz Posted September 25, 2010 Report Posted September 25, 2010 Ili drugim recima - deda je skockao letnjikovac lepo, al' unuk i nije bash neshto skockao sliku :) (off: mislim da je iz olovka pishe srcem: P: ko je to unuk? O: to je jedan shto ima dedu. :) )
bytefx Posted September 25, 2010 Report Posted September 25, 2010 Previse je "obicna" fotka..... Ne izaziva nekako neke emocije dok se gleda, ako me razumes... :) Napravi nesto zesce ;) PozZ
MilosR Posted September 25, 2010 Author Report Posted September 25, 2010 hvala za komentare,shvatam i ja da je previse obicna slika ipak ovo je najbolji kadar sto sam izvukao sta da radim kad je groblje odmah preko ulice pa i nemam bas prostora da napravim cudo poz i hvala svima jos jednom ;)
bocca Posted September 25, 2010 Report Posted September 25, 2010 Kad nabijes okce na trazilo zadrzi ga tu jedno 3 minuta i razgledaj. Vidi barem 3 stvari zbog kojih si se odlucio za taj kadar i uopste fotografiju. E onda utrosi jos 3-4 minuta da te stvari na sto bolji nacin nama pokazes na fotki! poz :) P.S. Svaka cast dedici!
pantapita Posted September 25, 2010 Report Posted September 25, 2010 Fotka je korektna za neki katalog ukoliko bi tvoj deda hteo da se baci na serijsku proizvodnju letnjikovaca. Šalu na stranu, pretpostavljam da si relativno nov u fotkanju. Kada sam ja rešio da me interesuje fotografija, a to je bilo pre jedno 2.5 godine, fotkao sam daleko dosadnije motive i naravno bio je obavezno hdr. Hdr fotke su te na koje se početnici prvo zalepe i balave na njih. Ovaj tvoj je vrlo umeren i prihvatljiv oku. Kasnije će ti samo iskustvo reći da ovakve fotke nisu te koje privlače pažnju posmatrača. Fotka je vrlo korektna ali ne i zanimljiva a malo i curi na levo.
MilosR Posted September 25, 2010 Author Report Posted September 25, 2010 Hvala na kritici,pa da nov sam u fotkanju, u pravu ste, ipak meni je fotka zanimljiva zato sto znam sve faze rada itd itd ce se potrudim da bude nesto zanimljivije u narednom periodu ;)
srboljub Posted September 25, 2010 Report Posted September 25, 2010 Fotkaj dedu kako radi sigurno će biti zanimljivije.
MilosR Posted September 25, 2010 Author Report Posted September 25, 2010 evo jedna iz zavrsne faze dok je radio vrata pozdrav
guldin Posted September 26, 2010 Report Posted September 26, 2010 Nisam kompetentan da dajem ocene, ali mogu da kazem da mi se ovo svidja
Recommended Posts