Jump to content

Recommended Posts

Posted

Svaka čast dedi, ima vešte ruke (stvarno mislim to).

Fotografija je interesantna tebi, zbog tvoje porodične kuće, a nema ništa interesantno za nas ostale.

Zato verovatno nema komentara. Uostalom, evo imaš jedan :) .

Posted

Ili drugim recima - deda je skockao letnjikovac lepo, al' unuk i nije bash neshto skockao sliku :)

(off: mislim da je iz olovka pishe srcem: P: ko je to unuk? O: to je jedan shto ima dedu. :) )

Posted

hvala za komentare,shvatam i ja da je previse obicna slika ipak ovo je najbolji kadar sto sam izvukao sta da radim kad je groblje odmah preko ulice pa i nemam bas prostora da napravim cudo

poz i hvala svima jos jednom ;)

Posted

Kad nabijes okce na trazilo zadrzi ga tu jedno 3 minuta i razgledaj. Vidi barem 3 stvari zbog kojih si se odlucio za taj kadar i uopste fotografiju. E onda utrosi jos 3-4 minuta da te stvari na sto bolji nacin nama pokazes na fotki!

poz :)

P.S. Svaka cast dedici!

Posted

Fotka je korektna za neki katalog ukoliko bi tvoj deda hteo da se baci na serijsku proizvodnju letnjikovaca. Šalu na stranu, pretpostavljam da si relativno nov u fotkanju. Kada sam ja rešio da me interesuje fotografija, a to je bilo pre jedno 2.5 godine, fotkao sam daleko dosadnije motive i naravno bio je obavezno hdr. Hdr fotke su te na koje se početnici prvo zalepe i balave na njih. Ovaj tvoj je vrlo umeren i prihvatljiv oku. Kasnije će ti samo iskustvo reći da ovakve fotke nisu te koje privlače pažnju posmatrača. Fotka je vrlo korektna ali ne i zanimljiva a malo i curi na levo.

Posted

Hvala na kritici,pa da nov sam u fotkanju,

u pravu ste, ipak meni je fotka zanimljiva zato sto znam sve faze rada itd itd

ce se potrudim da bude nesto zanimljivije u narednom periodu ;)