monte1 Posted September 21, 2010 Report Posted September 21, 2010 Fotografski klub Vojvodina je udruženje građana (fotografa i ljubitelja fotografije) osnovano 9. Jula 2010. godine u Novom Sadu. Novi clanovi dobrodosli... Druzenje
monte1 Posted September 21, 2010 Author Report Posted September 21, 2010 Ma i da na sastanak dodjes, pa da se druzimo... :)
momcilog Posted September 21, 2010 Report Posted September 21, 2010 kaaaAd, dodjem ja, danas nisam mogo, a teo ja...
Ka Ni Posted September 21, 2010 Report Posted September 21, 2010 Bas trazim klub, uzecu vas u obzir :)
Z1000 Posted September 21, 2010 Report Posted September 21, 2010 Ma i da na sastanak dodjes, pa da se druzimo... :) Oket, sudeci po fotkama bicu najmladji :D 90god... :D
Mikri Posted September 21, 2010 Report Posted September 21, 2010 e i ja bih voleo da dodjem, jel moze ukratko samo opis gde sta i kako? Z1000, pa ako si rodjen pre 12. juna onda neces biti najmladji, pod uslovom da i ja naravno dodjem :)
monte1 Posted September 21, 2010 Author Report Posted September 21, 2010 E pa ovako, ovaj petak necemo imati sastanak jer se u subotu ide na Foto Safari u Perlezu, naravno ako ima zainteresovanih mozete me kontaktirati na pp pa cu vam objasniti sve u vezi izleta. Inace sastanci se odrzavaju u ulici Save Kovacevica U mesnoj zajednici petkom u sedam(tek iduci je sledeci), i to nam je trenutno privremena lokacija. Godine naravno nisu bitne tako da ne brinite oko toga :). Ako ste zainteresovani mozete se registrovati i na fkv forum da budete u toku sa sastancima i desavanjima vezanim za klub. Eto ukratko toliko, ako vas jos ponesto zanima slobodno mozete i ovde i preko pp da pitate.
Jo Husafet Posted September 21, 2010 Report Posted September 21, 2010 ^ E kad smo vec kod perleza... par kilometara posle, nakon sto se predje pruga kod onog jezera, postoji jedan duzi nasip na kom je put. Sa leve strane obala Dunava a sa desne bara (al' sam objasnio do mojega). :) E tu sam u 15 minuta video bar 5 nikad vecih caplji.. par roda (ok, one su sad zbrisale), i jos par raznoraznih nikad vecih ptica. Jedini problem je sto mora camcem. Jel zna neko gde je ovo tacno i da li ima u blizini nekoga ko bi pozajmio/iznajmio/kakgod neku siklju? Btw ja planiram da dodjem iz Bg pa mogu da povezem par individua koje hoce samnom :D
Mikri Posted September 21, 2010 Report Posted September 21, 2010 monte hvala na informacijama, ja sam zainteresovan za taj izlet u subotu, ali nisam siguran da cu moci. Javim se na pp ako budem siguran.
monte1 Posted September 22, 2010 Author Report Posted September 22, 2010 Husafete ne mogu tacno da se sjetim o kojem djelu se radi i nisi rekao na koju stranu kad se prodje perlez prema BG ili NS, tu se stalno mlatimo pa vjerovatno i znam mjesto al se ne mogu sjetiti. Ali u svakom slucaju svuda okolo ima caplji i jos kakvih cuda za fotkanje. mikrim@n Javi se al bi trebalo da znam do sutra popodne najkasnije da bi mogli da se organizujemo.
Dr Bouz Posted September 22, 2010 Report Posted September 22, 2010 E tu sam u 15 minuta video bar 5 nikad vecih caplji.. par roda (ok, one su sad zbrisale), i jos par raznoraznih nikad vecih ptica. Jedini problem je sto mora camcem. Jel zna neko gde je ovo tacno i da li ima u blizini nekoga ko bi pozajmio/iznajmio/kakgod neku siklju? Btw ja planiram da dodjem iz Bg pa mogu da povezem par individua koje hoce samnom :D jo, to je ista xl chaplja k'o chaplja - nego si prishao malo blizhije, pa je izgledala vechija :)
Jo Husafet Posted September 22, 2010 Report Posted September 22, 2010 Ma jok bre Doco. Ovo je bila perodaktil King Size caplja. Vidjam ih stalno po Dunavu i u poredjenju sa nemani koju sam video, ove nase izgledaju ko vrapci :) A da je bila blizu.. i nije.. nekih 100ak metara od mene.. preletela iznad krosnji topola. Zato sam se i zacudio. Rodu sam imao prilike da vidim bas ono izbliza :wub: tako da mogu da ocenim velicinu jelte... monte1 Dunav je bio sa leve strane, znaci ide se od NS ka BG, mislim malo pre samog sela perlez. Na zalost nemam fotke sa tog mesta. (u stvari imam samo makro nekog vilin konjica i zaba ali kapiram da to ne moze da pomogne nikako ahahah)
monte1 Posted October 1, 2010 Author Report Posted October 1, 2010 Pozdrav svima, sastanak Fotografskog kluba Vojvodina održaće se u petak 1. okt. 2010. u 20h u sali MZ Sava Kovačević ulica Save Kovačevića 15 (blizu Žel.stanice za one koji nisu iz Novog Sada).
_Set_ Posted October 1, 2010 Report Posted October 1, 2010 Moram jos da te posmatram, pa se mozda i prikljucim jbg brate sumnjiv si mi ;)
Dusko Jovic Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 Pozdrav iz bratskog Foto kluba Valjevo :) Želimo vam puno uspeha u daljem radu i da nam ponekad dođete u posetu te da zajedno obiđemo ove naše predele. ;)
monte1 Posted October 20, 2010 Author Report Posted October 20, 2010 Sastanak FKV će se održati u u petak 22. oktobra 2010 u 19h i 30min u prostorijama MENSE, koje se nalaze u maloj uličici iza zgrade Lutrije u Bul. Kralja Petra I
monte1 Posted October 28, 2010 Author Report Posted October 28, 2010 Evo jedne male price sa izleta Clanova DZ i FKV Druzenjem na 1721m
Mali Lala Posted October 28, 2010 Report Posted October 28, 2010 ^ Sramota, napisao si da je druga polovina izabrala laksi nacin ili spust niz planinu, a nisi napisao kako ste docekani, ej sudbino.
monte1 Posted October 28, 2010 Author Report Posted October 28, 2010 Ja se izvinjavam onoj drugoj polovini :) koja nas je docekala sa gotovim pljeskama, onako umorne i iscrpljene, ali nije bas sve moglo da se ugura u onaj text :)
Alexey Posted October 28, 2010 Report Posted October 28, 2010 Neka neka, sto bi Djole rek'o "neko to odgore vidi sve"... :P
Recommended Posts