Jump to content

Recommended Posts

Posted

e i ja bih voleo da dodjem, jel moze ukratko samo opis gde sta i kako? Z1000, pa ako si rodjen pre 12. juna onda neces biti najmladji, pod uslovom da i ja naravno dodjem :)

Posted

E pa ovako, ovaj petak necemo imati sastanak jer se u subotu ide na Foto Safari u Perlezu, naravno ako ima zainteresovanih mozete me kontaktirati na pp pa cu vam objasniti sve u vezi izleta.

Inace sastanci se odrzavaju u ulici Save Kovacevica U mesnoj zajednici petkom u sedam(tek iduci je sledeci), i to nam je trenutno privremena lokacija.

Godine naravno nisu bitne tako da ne brinite oko toga :).

Ako ste zainteresovani mozete se registrovati i na fkv forum da budete u toku sa sastancima i desavanjima vezanim za klub.

Eto ukratko toliko, ako vas jos ponesto zanima slobodno mozete i ovde i preko pp da pitate.

Posted

^ E kad smo vec kod perleza... par kilometara posle, nakon sto se predje pruga kod onog jezera, postoji jedan duzi nasip na kom je put. Sa leve strane obala Dunava a sa desne bara (al' sam objasnio do mojega). :)

E tu sam u 15 minuta video bar 5 nikad vecih caplji.. par roda (ok, one su sad zbrisale), i jos par raznoraznih nikad vecih ptica. Jedini problem je sto mora camcem. Jel zna neko gde je ovo tacno i da li ima u blizini nekoga ko bi pozajmio/iznajmio/kakgod neku siklju?

Btw ja planiram da dodjem iz Bg pa mogu da povezem par individua koje hoce samnom :D

Posted

Husafete ne mogu tacno da se sjetim o kojem djelu se radi i nisi rekao na koju stranu kad se prodje perlez prema BG ili NS, tu se stalno mlatimo pa vjerovatno i znam mjesto al se ne mogu sjetiti. Ali u svakom slucaju svuda okolo ima caplji i jos kakvih cuda za fotkanje.

mikrim@n

Javi se al bi trebalo da znam do sutra popodne najkasnije da bi mogli da se organizujemo.

Posted
E tu sam u 15 minuta video bar 5 nikad vecih caplji.. par roda (ok, one su sad zbrisale), i jos par raznoraznih nikad vecih ptica. Jedini problem je sto mora camcem. Jel zna neko gde je ovo tacno i da li ima u blizini nekoga ko bi pozajmio/iznajmio/kakgod neku siklju?

Btw ja planiram da dodjem iz Bg pa mogu da povezem par individua koje hoce samnom :D

jo, to je ista xl chaplja k'o chaplja - nego si prishao malo blizhije, pa je izgledala vechija :)

Posted

Ma jok bre Doco. Ovo je bila perodaktil King Size caplja. Vidjam ih stalno po Dunavu i u poredjenju sa nemani koju sam video, ove nase izgledaju ko vrapci :)

A da je bila blizu.. i nije.. nekih 100ak metara od mene.. preletela iznad krosnji topola. Zato sam se i zacudio. Rodu sam imao prilike da vidim bas ono izbliza :wub: tako da mogu da ocenim velicinu jelte...

monte1

Dunav je bio sa leve strane, znaci ide se od NS ka BG, mislim malo pre samog sela perlez. Na zalost nemam fotke sa tog mesta. (u stvari imam samo makro nekog vilin konjica i zaba ali kapiram da to ne moze da pomogne nikako ahahah)

• 2 weeks later...
Posted

Pozdrav svima,

sastanak Fotografskog kluba Vojvodina održaće se u petak 1. okt. 2010. u 20h u sali MZ Sava Kovačević ulica Save Kovačevića 15 (blizu Žel.stanice za one koji nisu iz Novog Sada).

• 2 weeks later...
Posted

Sastanak FKV će se održati u u petak 22. oktobra 2010 u 19h i 30min u prostorijama MENSE, koje se nalaze u maloj uličici iza zgrade Lutrije u Bul. Kralja Petra I

Posted

Ja se izvinjavam onoj drugoj polovini :) koja nas je docekala sa gotovim pljeskama, onako umorne i iscrpljene, ali nije bas sve moglo da se ugura u onaj text :)