dragi52 Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 Evo mene opet, nisam postavio temu odavno! Malo sam fotkao makro malo druge discipline,sve sam cekao idealno vreme ali ga nije bilo.Te kise pa vrucine pa praznici pa druge obaveze i sve kad se sabere nije bilo ni modela kao prosle godine! 1. 2. 3. 4.
mefisto0603 Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 4ta naj...pa prva (svetlo mi se djasvi)
sabbath Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 Druga otkida, sva je u fazonu Jefferson Airplane na LSD-u :) . Jel moze full size za desktop?
dragi52 Posted September 19, 2010 Author Report Posted September 19, 2010 Hvala drustvo :) prijatno ste me iznenadili,pomislio sam nema nikog ali dobro je tu ste :) Sabbath-pogledacu ovih dana pa ti saljem ! Pozdrav svima
saslash Posted September 19, 2010 Report Posted September 19, 2010 -Sve dobre, druga najjača, još samo da je fokus na očima bila bi još bolja (jer čini mi se da je maalo promašen)!! ;) -Veliki pozdrav!!!
-djole- Posted September 20, 2010 Report Posted September 20, 2010 meni su prve dve bolje od ostalih... prva zbog dobre kombinacije blic/ambijent druga jer je tacno iza leptira razmazan onaj zuti cvet i leptirko proviruje zanimljivo. bilo bi jos bolje da je donji deo travke van fokusa da ne odvlaci paznju. ali protiv fizike se ne moze (bez znacajnih intervencija u PS ;)) pa onda cetvta - ona je onako odigrana na sigurno. fino su namestene i travka i Dipterica/muvica. Komarac bi imao drugacije antene i usni aparat. za trecu je bedak sto je veci deo leptira u senci
dragi52 Posted September 20, 2010 Author Report Posted September 20, 2010 Saslsh-mozda sam promasio zenicu kao da ih ima vise ili su travke zasmetale pa tako izgleda :D Djole-svaka cast za komentar,pravi si znalac ! Kad god mogu biram pozadinu da bude sto lepsa i u boji !Probacu da zamutim ili veci krop kod dvojke. Hvala svima i pozdrav!
visinskiradnik Posted September 22, 2010 Report Posted September 22, 2010 Auf ! 2. je totalno nadrealna ! Svaka cast !
dexns Posted September 22, 2010 Report Posted September 22, 2010 sve dobre, svaka cast, daj jos, znamo da imas :P ;)
dragi52 Posted September 22, 2010 Author Report Posted September 22, 2010 Imam al ne dam :D Hvala svima !
@work Posted September 23, 2010 Report Posted September 23, 2010 Prva mi je prelepa ali bi se malo potrudio oko one grancice koja kvari ugodjaj i malo levelsa i to je to.
dragi52 Posted September 23, 2010 Author Report Posted September 23, 2010 Hvala @work-ponekad zabrljam u ps pa izbegavam da mnogo popravljam fotke :) ova mozda i nije kropovana !
froger Posted September 25, 2010 Report Posted September 25, 2010 Dragi, care. Sve su dobre, ali je druga ubedljivo najbolja. Boje, DOF, pozadina... Sjajna fotka.
dragi52 Posted September 25, 2010 Author Report Posted September 25, 2010 Hvala Schegi,Froger ! Moracu posebnu temu od druge da postavim,posto vam se najvise dopada! Froger gde si sta radis,jel slikas makro? Pozdrav
froger Posted September 25, 2010 Report Posted September 25, 2010 Tu sam. Radim, nesto ucim, ponekad obrisem prasinu sa aparata, makro ne fotkam. Smejaces se ali bavim se fotografijom na drugi nacin. Razmisljam. Usput se lozim kad odem na net. Fotkaju ljudi mnogo dobro. Vidim tebi oprema ne skuplja prasinu. Jako si unapredio tehniku fotkanja. Sto bi voleo da sam ovu drugu ja fotnuo. :-) pozz
dragi52 Posted September 25, 2010 Author Report Posted September 25, 2010 Primetio sam po raznim fotosajtovima da se najvise ceni obradjena fotografija a makro najmanje! Ko dobro savlada ps i usavrsi montazu ima uspeha a mi ostali mozemo samo da se divimo! Dobra je ovo razonoda i nista vise ! Pozdrav
dragi52 Posted April 5, 2020 Author Report Posted April 5, 2020 Ide li neko ovih dana u prirodu da fotka bubice? Meni je zabranjeno,mogu samo subotom od 4-7h.
Darkves Posted April 9, 2020 Report Posted April 9, 2020 Pa to ti je najbolje vreme 😄 Od danas možeš petkom, pazi da ne zakasniš. Jel ti pokazao onaj tvoj deran šta radi ona tvoja sprava što si mi napravio? https://www.istockphoto.com/video/wild-plum-flower-rotating-and-blooming-in-a-horisontal-format-time-lapse-4k-video-gm1213640732-352785614 https://www.istockphoto.com/video/wild-plum-flower-rotating-and-blooming-in-a-horisontal-format-time-lapse-4k-video-gm1213639564-352785608 Nego, odličan ti je ovaj pauk. Kad budeš napravio rakiju da dođemo na tvoju izložbu.
Recommended Posts