Jump to content

Recommended Posts

Posted

Od ovih koje si ovde istakao, samo prva mi se sviđa. Ali zato u galeriji imaš gomilu pravih bisera!

Npr. moj izbor: stolovi sa kariranim stonjacima, cela serija sa stenama u vodi, pivska flaša sa morem u pozadini, perle i džidža bidže što vise, šarene stolice ispred kafića, školjke i hvatač vetra (šteta što hvatač nije takođe u fokusu), vodke što vise...

Posted

^ Taj fazon. Da nisam video ostatak galerije bilo bi "Naaah.. nista narocito". Ovako - "Bre al ima dobrih". Moras da poradis na selekciji pre kacenja... bas dosta dobirh fotki za malo da ostane nepohvaljeno :D

Ocekujemo reportazu!

poz!

Edit: Na prve dve ti curi horizont.. na prvoj ne toliko strastno al zato ce druga da mi iscuri na sto i pokvasi papire sto ih sredjujem evo vec ceo dan.. kao... :)

Posted

Nego, vidim da si bio u Maistru? Nas je grk ladno ispalio, izdao nase sobe u toku dana.

Ponudio nam da idemo kod njegovog rodjaka pa smo dobili mnogo bolji apartman, za smesnu cenu.

Posted

Što se tiče boja, ako što znaš, takve su. Jedino što sam koristio CPL.

Čuo sam da su neki imali problema sa Nikosom, mi smo prošli dobro, kao i neki moji prijatelji koji su bili prošle i ove godine kod njega.