Jo Husafet Posted September 14, 2010 Report Posted September 14, 2010 Ovde nedelje u emisiji "U setnji sa..." predstavljamo vam zanimanje serijskog ubice. :)
mljp Posted September 14, 2010 Report Posted September 14, 2010 walter1 ti to ozbiljno :lol: :blink: jesu li ono delici tkiva? :huh:
walter1 Posted September 14, 2010 Author Report Posted September 14, 2010 jesu li ono delici tkiva? :huh: Da, stradao je jedan vepar :unsure: .
nidza Posted September 14, 2010 Report Posted September 14, 2010 Surovo i realno. :) Da se vratimo na sliku, a zanemarimo sadržaj, ja bih ovako nešto (naravno, ako je moguće) slikao nekim telcem da se što više spljeskaju planovi, a fotografisao bih preko alata u pravcu ostataka zveri. Nisam siguran šta bih fokusirao, ali probao bih par varijanti. Možda si mogao i da reorganizuješ pribor, kako bi što manje ovog viška bilo okolo. Uglavnom, preneo si poentu itekako, barem u mom slučaju.
kobayashi Posted September 14, 2010 Report Posted September 14, 2010 А какав си ти хирург кад користиш овакве инструменте?
walter1 Posted September 15, 2010 Author Report Posted September 15, 2010 Surovo i realno. :) Da se vratimo na sliku, a zanemarimo sadržaj, ja bih ovako nešto (naravno, ako je moguće) slikao nekim telcem da se što više spljeskaju planovi, a fotografisao bih preko alata u pravcu ostataka zveri. Nisam siguran šta bih fokusirao, ali probao bih par varijanti. Možda si mogao i da reorganizuješ pribor, kako bi što manje ovog viška bilo okolo. Uglavnom, preneo si poentu itekako, barem u mom slučaju. Nidzo, hvala na komentarima. Na žalost malo sam zakasnio pa sam na lice mesta sam stigao kad su majstori već završili, a meso je već bilo sklonjeno. Ostao je samo pribor i sto, koji su čekali da se očiste. Obrada u Lightroom-u doprinela ovom malo (više) surovom utisku koji ostavlja. Po izazvanim reakcijama, ispala je uspešno ;) .
Recommended Posts