Jump to content

Cinematcs voice - potreban narator kome je engleski native jezik

Recommended Posts

Posted

Ljudi ovde mi je stvarno potrebna potrebna pomoc. Radim na nekom projektu video igre. Imam cinematic odradjen kao slide show. Medjutim nedostaje narator. Pa me interesuju dve stvari:

1. Da li neko zna nekog ko zna nekog ko bi mogo da bude narator u mom projektu. Rec je o engleskom jeziku i nije bitno da li mushki ili zenski narator. Za pocetak nema neshto mnogo. Mozda 7-8 reda texta 10-15 recenica. Hteo bi da to pristojno zvuci.... neshto nalik ovom

http://www.youtube.com/watch?v=Qg38ypHgICc

Znam da to bash i ne moze tako da ispadne ali da bude shto bolje. I ne mora da bude 100% pro. jer je rec o probnoj varijanti

2. Koliko bi to koshtalo.... da znam koliko para da spremim

Posted

Pa dobro, ako nemas profi studio i ako je samo proba onda je glupo davati pare i naratoru. Nadji bilo koga ko ima frienda sa engleskog govornog podrucja i da ti to odradi drugarski, tura piva je vec sjajna isplata. Ja bih ti pomogao kao verovatno i mnogi odavde, ali koliko god mi znali engleskog, uvek se provali na momente da to nije native jezik :)

Posted

Pa o tome ti i pricam. To upravo shto si naveo je ono shto meni treba. Prvo sam bio u fazonu ma snimicemo mi ali to nije to.... shto bi ti reko uvek se provali. A nemam nikog sa tog govornog podrucija. Ako ima neko nekog pomoc je dobrodosla.

Posted

Za nasu igru (Pyroblazer), voice over smo davali mi + drugarica sa Sejshela koja je ceo zivot u Londonu, i totalno je shmekerski odradila (sexy glas + britanski akcenat). Preporucio bih ti nju ali se porodila bas skoro pa nesto kontam da i nije u tom fazonu. Ako zelis mogu da korigujem ime teme, pa mozda da ti prebacim temu u Caskanje da je vidi vise ljudi?

Posted

Ok posto je tema vise potraga za nekim ko zna Engleski i ko bi iscitao par redova texta, nego sto je direktno vezan za video igre, evo ga ovde pred sirim auditorijumom. Nadam se da ce pomoci.