walter1 Posted August 3, 2010 Report Posted August 3, 2010 Kako vam se cini... Meni se čini da ti je neko greškom prosuo plavu farbu u gornjem levom i donjem desnom uglu :)
Stefan1 Posted August 3, 2010 Author Report Posted August 3, 2010 :) nije greskom, to sam namerno tako odradio
www.pajche.com Posted August 5, 2010 Report Posted August 5, 2010 врло лоша обрада, стварно, зашто си просуо толико плаве у угловима, врло ти је хладна фотографија (мислим на боје), човечуљци који се шетају су сувише ситни, канта у првом плану одвлачи пажњњу, требао си пустити људе да ти приђу ближе, добио би бољу атмосферу на фотографији, овако је испод просека (нема љутње)
zorki Posted August 5, 2010 Report Posted August 5, 2010 Meni se svidja obrada. Po meni to i jeste fora da se fotografiji da neki licni pecat, kadrom ili obradom. Ne znam uostalom cemu sluze svi plug-inovi i filteri koji idu uz sofver za obradu fotografija?
www.pajche.com Posted August 5, 2010 Report Posted August 5, 2010 Meni se svidja obrada. Po meni to i jeste fora da se fotografiji da neki licni pecat, kadrom ili obradom. Ne znam uostalom cemu sluze svi plug-inovi i filteri koji idu uz sofver za obradu fotografija? дати печат фотографији, тј. имати свој стил је дефинитивно права ствар, само што лутање између добре и лоше обраде може бити надалеко приметно, све у свему, свиђа или не, лична ствар, али фотографије не би требало да се свиђају, већ да буду коректно одрађене, (неко воли дебеле снајке, неко неухрањене, неко попа, други попадију, а трећи њихову ћерку :lol: )
zorki Posted August 5, 2010 Report Posted August 5, 2010 nisi u pravu. fotografije treba da se dopadaju a tehnicki korektno odradjene-to je kod fotografije veoma elastican pojam. i sta to uopste znaci losa obrada?
doktor_igor Posted August 5, 2010 Report Posted August 5, 2010 Ne znam uostalom cemu sluze svi plug-inovi i filteri koji idu uz sofver za obradu fotografija? Sluze uglavnom za igranje.. ja koristim samo noise remover
Stefan1 Posted August 5, 2010 Author Report Posted August 5, 2010 ok, nekom se svidja, nekom ne, meni se svidja i obradio sam je tako, jer mi se svidelo i takvu sam imao zamisao... nema ljutnje naravno...
MissionVao Posted August 5, 2010 Report Posted August 5, 2010 Svidja ti se verovatno jer od ovakvog kadra nisi mogao da napravis nesto zaista dobro pa si zacinio svim i svacim da bi licilo na nesto :) Mislim nisi ti kriv, pogled s tog mesta zaista nije za padanje. Al kad budes znao da pravis odlicne fotke bez prosipanja farbe nece ti vise ni padati na pamet da to radis :) Pricam delimicno i iz iskustva.
ilicn Posted August 5, 2010 Report Posted August 5, 2010 ^ bravo.. nisam hteo da se mesam ali od prvog trenutka su se uhvatili za obradu a kadar tj. motiv ono, kao, dodje usput...
mix_NS Posted August 6, 2010 Report Posted August 6, 2010 meni se ovde sve i desava upravo vezano za motiv. sa jedne strane drvo, visoko i zeleno, sa druge u daljini visoka hladna zgrada. povezuje ih dramaticno nebo koje je "mahom" mnogo tmurno iznad grada. malo previse slucajnosti i kontrasta da se ne primeti ocigledna "igra", motiv. Stefane jel si ovo zeleo da prikazes ?
Recommended Posts