Jump to content

Recommended Posts

Posted

врло лоша обрада, стварно, зашто си просуо толико плаве у угловима, врло ти је хладна фотографија (мислим на боје), човечуљци који се шетају су сувише ситни, канта у првом плану одвлачи пажњњу, требао си пустити људе да ти приђу ближе, добио би бољу атмосферу на фотографији, овако је испод просека (нема љутње)

Posted

Meni se svidja obrada.

Po meni to i jeste fora da se fotografiji da neki licni pecat, kadrom ili obradom. Ne znam uostalom cemu sluze svi plug-inovi i filteri koji idu uz sofver za obradu fotografija?

Posted
Meni se svidja obrada.

Po meni to i jeste fora da se fotografiji da neki licni pecat, kadrom ili obradom. Ne znam uostalom cemu sluze svi plug-inovi i filteri koji idu uz sofver za obradu fotografija?

дати печат фотографији, тј. имати свој стил је дефинитивно права ствар, само што лутање између добре и лоше обраде може бити надалеко приметно, све у свему, свиђа или не, лична ствар, али фотографије не би требало да се свиђају, већ да буду коректно одрађене, (неко воли дебеле снајке, неко неухрањене, неко попа, други попадију, а трећи њихову ћерку :lol: )

Posted

nisi u pravu. fotografije treba da se dopadaju a tehnicki korektno odradjene-to je kod fotografije veoma elastican pojam.

i sta to uopste znaci losa obrada?

Posted

Svidja ti se verovatno jer od ovakvog kadra nisi mogao da napravis nesto zaista dobro pa si zacinio svim i svacim da bi licilo na nesto :) Mislim nisi ti kriv, pogled s tog mesta zaista nije za padanje. Al kad budes znao da pravis odlicne fotke bez prosipanja farbe nece ti vise ni padati na pamet da to radis :) Pricam delimicno i iz iskustva.

Posted

meni se ovde sve i desava upravo vezano za motiv.

sa jedne strane drvo, visoko i zeleno, sa druge u daljini visoka hladna zgrada.

povezuje ih dramaticno nebo koje je "mahom" mnogo tmurno iznad grada.

malo previse slucajnosti i kontrasta da se ne primeti ocigledna "igra", motiv.

Stefane jel si ovo zeleo da prikazes ?