ikon Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 Trenutno koristim CS3. Planiram reinstalaciju windowsa, pa sam mislio da instaliram peticu. Dali novi cs5 ima prednosti i dali je nesto brzi. To me interesuje, jer nemam bas najmoderniju masinu. Masina je intel 3GHz sa 1.5gb memorije. Mozda tema nije za ovde ali ovo je moj omiljeni forum, pa cu valjda imati bonusa.
Abdee Posted July 29, 2010 Report Posted July 29, 2010 Da li novi cs5 ima prednosti Da. i da li je nesto brzi. Da.
Misshole Posted August 12, 2010 Report Posted August 12, 2010 A koji ce ti? Msm,nije nista *evoluirao* u odnosu na 7.0. Ja radim isto u CS3 Koju graficku imas? Za ovaj trebati, service pack 2 (preporucuju), 3.0 Shaderi i Open Gl 2.0. Minimum grafa od 256Vram, sa 16-bita. Malo rama imas,mogao bi da roknes jos 1gb. Ja imam 2 gb,sa radom u PS3,sa velikim fajlovima,nekako jedva odradim,a ne znam kako bi tek bilo u ps5. :D Poz
headcutter Posted August 12, 2010 Report Posted August 12, 2010 CS4 je bio blago brži od CS3 što se nastavilo sa CS5, ako uzmemo u obzir da je iole pristojan računar u pitanju
Recommended Posts