walter1 Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 Evo da se i ja upišem u ovu sekciju... Canon 400d+18-55 prva: ISO 200, f/8, 55mm druga ISO 200, f/6,3, 42mm
Strumpf Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 Stavi slike ovako Uploaded with ImageShack.us ljudi su lenji, da ne trose klikove, ali lepo smanjis da duza ivica bude 800 px,
czarkovic Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 Walter, dobre su ti fotke. Na prvoj jedino nevolim kvadratni kadar... i pooslušaj šta Štrumpf zbori ;) Štrumpf i tebi je ova votka odlična, jedino bi voleo da su oči izoštrenije :D ;)
Strumpf Posted July 12, 2010 Report Posted July 12, 2010 haha, ma nije to moja slika, nego njegova sa druge teme, pobrkao sam loncice da mu pokazem kako da stavi sliku, izvinjavam se zbog zabune :D
walter1 Posted July 13, 2010 Author Report Posted July 13, 2010 Stavi slike ovako ljudi su lenji, da ne trose klikove, ali lepo smanjis da duza ivica bude 800 px, Jel ovako? Ali na taj način posle par priloga potrošim kvotu od 1.5MB i šta onda? Hmm i zašto je kod mene tako umanjena sličica - thumbnail?? Negde grešim...
czarkovic Posted July 13, 2010 Report Posted July 13, 2010 Walter ja ne koristim imageshack za postavljanje fotki već photobucket. Koliko vidim na imageshack-u kad kopiraš link za tvoju fotku treba da ideš na deo u "Embed this image" pa da kopiraš link iz polja gde piše "Forum". Kad napišeš u poruci sve šta hoćeš klikni prvo na "Pregled poruke" da bi video kako će izgledati i ak osi zadovoljan tek onda idi na "Dodaj odgovor". Nadam se da su stvari sada jasnije :)
walter1 Posted July 14, 2010 Author Report Posted July 14, 2010 Evo još jedne. Izgleda da sam skontao kako se šalje a da ne bude thumbnail... Canon 400d+18-55 ISO 200, f/9, 50mm, 1/800 s
autoCAD Posted July 14, 2010 Report Posted July 14, 2010 Blago tebi, podeli i sa nama koji dalje ne znamo ehhehhehe fina fotka..nisam nikada videla vilinog konjica tako izbliza...dopada mi se patern na krilima :D
walter1 Posted July 15, 2010 Author Report Posted July 15, 2010 Blago tebi, podeli i sa nama koji dalje ne znamo ehhehhehe Ako postuješ preko imageshack-a (a verovatno i photobucket-a) imaš tamo opciju ... get code for forums. Tu bi trebalo da ima opcija da izabereš link kao thumbnail ili kao puna slika. Kod imageshacka nema ova druga opcija (ili ja ne mogu da je nađem) ali uzmeš thumbnail. Kad klikneš na to dobiješ neku kobasicu koja se završava napr ovako: bla bla bla.imageshack.us/img203/3148/img6405k.th.jpg[/img][/url] Sad izbrišeš ovo th. u nazivu (oznaka da hoćeš thumbnail prikaz) i to je to.
Recommended Posts