DEDA_RUMA Posted June 23, 2010 Report Posted June 23, 2010 Posto imam svasta nesto da odradim za neki sajt, ta sljaka ukljucuje i pretvaranje 160 color fotografija u blue&white color...e, sada, mene jaaaaaaaaaaako mrzi da jednu po jednu obradjujem i interesuje me da li mozda u PS-u postoji nekakvo snimanje akcije kako bih ja recimo selektovao svih 160 fotki i PS sve sam odradio po ranije, jelte, zadatoj i snimljenoj akciji. Kako se to radi? Imam neki jako kratak rok za to i vrlo mi je frka, ma gori pod nogama :D Inace, koristim CS3 PS... HVALA UNAPRED!!!!!!!!!
xantipa Posted June 23, 2010 Report Posted June 23, 2010 http://blog.epicedits.com/2008/03/07/how-t...toshop-actions/
DEDA_RUMA Posted June 23, 2010 Author Report Posted June 23, 2010 Hvala, valjda cu se snaci! Ziva bila!
DEDA_RUMA Posted June 26, 2010 Author Report Posted June 26, 2010 Ne da mi je posluzio ovaj tutorijal, nego sam bas imao srece! Klijentu se dig'o k da poveca broj fotografija sa 160 na 260, tako da bi se bas proveo radeci jednu po jednu :D Hvala jos jednom!
Recommended Posts