Jump to content
Sign in to follow this  
MPesic

Logo za dizajnersku agenciju

Recommended Posts

Planiram osnivanje agencije koja ce se baviti print i web dizajnom pa sam tim povodom odlucio i da smislim ideju za logo firme. Inace agencija ce se zvati Sun Studio, a ovo su neke od ideja kako ce logo izgledati. Sada me interesuju kritike i mozda mala pomoc.

 

Hvala

 

PS. Ne obracajte paznju na izbor fonta i i boja vec na samu ideju logotipa.

post-35574-1274623856_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Obicno postove za koje imam negativan stav izbegavam da komentarisem, ali cu sada napraviti izuzetak. Logotipi koje si dao kao primer mi se cine kao da si ih zavrsio za 15.min. Dizajnerska agencija treba imati upecatljiv logo koji na neki nacin reprezentuje firmu. Ako imas "prosecan" logo, mislim da ce masa ljuditi pomisliti da ako za sebe niste napravili nesto drugacije, kako ces za njih raditi. Ovo je samo moje misljenje, bez ljutnje i uvrede.

Share this post


Link to post
Share on other sites

kolega, nemoj pogrešno da me shvatiš ali ako sa ovakvim radom (i to za svoju agenciju) izadješ na ovo današnje, divlje kapitalističko tržište, ima da bankrotiraš. moja ti je preporuka da se još malo više edukuješ u ovoj oblasti, ili da barem probaš da radiš kod nekoga; stekneš iskustvo; ako si dobar (za to ćeš trebati da se "malo" potrudiš), pokupiš mušterije, i onda otvoriš svoj studio/agenciju.

Share this post


Link to post
Share on other sites
http://www.google.com/images?q=sun%20logo&...l=en&tab=wi

 

nego sedi malo, razmisli, razradi pricu... ;)

 

Logo jeste ukradjen ali sa namerom da se vidi kako bi izgledao sad nekim suncem pored tekstualnog dela. I ono sto sam zakljucio je da sunce ne ide, posto vise podseca na neku turisticku agenciju, sto sam i naveo.

 

Logotipi koje si dao kao primer mi se cine kao da si ih zavrsio za 15.min.

 

Zbog toga sto i jesu zavrseni za 15. minuta. Onog trenutka kada odaberem idealno resenje sescu i potrudicu se oko detalja.

 

Jeste da nisam bas toliko iskusan kao pojedinci na ovom forumu, ali ipak hocu da se potrudim i da se usavrsavam u tome. Firma nece biti registrovana samo iz tog razloga tako da ne brinem da li cu uspeti u tome, ali ipak to nije razlog da se ja ne potrudim...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Logo jeste ukradjen ali sa namerom da se vidi kako bi izgledao sad nekim suncem pored tekstualnog dela.

Hm.. hajde da vidimo kako će ova tema izgledati kad je zaključana.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...