schegi Posted May 20, 2010 Report Posted May 20, 2010 Evo poigrah se malo sa zalaskom...voleo bih da cujem koji komentar i od vas :)
Pelle79 Posted May 20, 2010 Report Posted May 20, 2010 Dovoljan komentar ti je ocena. :) Meni je extra, prelepo. 5 i od mene. pozzz
MissionVao Posted May 21, 2010 Report Posted May 21, 2010 Retko lepa slika :) Ja bih jos dodala i vertikalni crop cisto da zadovolji svaku nedoumicu i to je to, 5+ :) Sjajno se uklopilo 'udubljenje' u liniji drveca, taman za Sunce :) p.s. ako se bas zakera, mozda secnuti levi santimetar po vertikali, cisto zbog travke i pozadine koje 'narusavaju' ivicu kadra :)
StORM48 Posted May 21, 2010 Report Posted May 21, 2010 Sjajno. Čak mi ni okvir ne smeta, koji inače tradicionalno mrzim :) Pozdrav
Dusko Jovic Posted May 21, 2010 Report Posted May 21, 2010 Nije mi jasno kako mi promače ova fotka jer prvo pregledam ovaj podforum pa onda idem dalje :) Meni je ovo mnogo lepo. Boje, kompozicija... sve je na svom mestu. Umirujuće i prelepo. Čestitam.
coyot Posted May 24, 2010 Report Posted May 24, 2010 Odavno nisam gledao bolju fotku na dizajn zoni. Schegi svaka cast, ovo ne zasluzuje 5, ovo je cista 10
schegi Posted May 24, 2010 Author Report Posted May 24, 2010 Odavno nisam gledao bolju fotku na dizajn zoni. Schegi svaka cast, ovo ne zasluzuje 5, ovo je cista 10 Bas sam se zapitao gde si ti da mi prokomentarises ovu sliku, ali ozbiljno to mislism posto na svakoj me lepo nahvalis a ovde nista :) hahaha salim se! hvala drago mi je da ti se dja...
coyot Posted May 24, 2010 Report Posted May 24, 2010 Nemoj mi zamjeriti :) bio sam odsutan par dana, a fotka je odlicna, nemas pojma koliko mi je uljepsala dan
schegi Posted May 24, 2010 Author Report Posted May 24, 2010 Nemoj mi zamjeriti :) bio sam odsutan par dana, a fotka je odlicna, nemas pojma koliko mi je uljepsala dan ahahah dobar si nema sta :)
maki92 Posted June 8, 2010 Report Posted June 8, 2010 Uh,ja sam samo pocetnik,ali dobro,ucim ponesto odavde..:) gledano mojim(amaterskim) ocima slika je zaista lepa..nekako relax?!:)super... :rolleyes:
Recommended Posts