jato Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Funkcije: copy, fillet, line...pokreće tek od pet,šest puta, neće da selektuje objekte (takođe od više puta uspe jednom) a u prozoru Command:piše copyclip. Praktično je nemoguće raditi ovako jer uzima puno vremena. Obrisao sam ga sa računara i ponovo instalirao i opet isto,(često je AutoCAD bio otvoren (aktivan) dok sam bio na netu???) Može li mi ko pomoći gde je greška jer sam više od dve godine sa istim savršeno dobro radio Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAF_Marija Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 ostane uvek neki sistemski fajl kada uninstaliras bilo koji program, pa tako i kod tog tvog verovatno.verovatno ima neki bag pa je jedna varijanta da probas milion puta instal pa mozda upali, druga je da formatiras disk pa da ga tada instaliras, treca je da vidis na nekom drugom racunaru da ga instaliras pa da vidis kako se tamo ponasa,ako i tamo pravi isti problem onda je resenje da nabavis drugu instalaciju :) a nisi menjao operativni sistem mozda?? meni se uzasno pokazuje dosta programa od kad imam Vistu, tako da moze da bude to ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jato Posted May 13, 2010 Author Report Share Posted May 13, 2010 ostane uvek neki sistemski fajl kada uninstaliras bilo koji program, pa tako i kod tog tvog verovatno.verovatno ima neki bag pa je jedna varijanta da probas milion puta instal pa mozda upali, druga je da formatiras disk pa da ga tada instaliras, treca je da vidis na nekom drugom racunaru da ga instaliras pa da vidis kako se tamo ponasa,ako i tamo pravi isti problem onda je resenje da nabavis drugu instalaciju :) a nisi menjao operativni sistem mozda?? meni se uzasno pokazuje dosta programa od kad imam Vistu, tako da moze da bude to ... Istu instalaciju sam davao mnogim i dobro radi, kod mene se to desilo najednom, posle dugog perioda rada normalnog. Na mom laptopu imam istu instalaciju AutoCAD 2010 i radi i dan danas dobro. Čudno mi je da ama baš niko do sada nije imao slučaj da mu se pri radu ne aktiviraju zadate komande a pritom piše u prozoru Command: COPYCLIP. U svakom slučaju ako ne dobijem neki odgovor koji se tiče podešavanja softvera ili brisanja nekog virusa eventualno morati da ponovo formatiram particiju diska na kojoj se nalazi softver. U svakom slučaju mnogo hvala. Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts