Dr Bouz Posted May 10, 2010 Report Posted May 10, 2010 poshto imam Maudio firewire solo karticu - zgodno bi bilo da se pribavi neki sint koji se kachi by usb-om, a ne by standardnim midi kablom (ili ako ima neka charolija - nisam imun)(jer ne znam). znachi to chu da reshim u neko dogledno vreme. videh neki oxygene m-audio 61(dirku) za oko 250 jura, no ako netko od uvazhenog chlanstva ima neki m.keyboard koji oche da uvalja, -mozhemo da napravimo kombinaciju tipa: - novci za sint :)
konstrict Posted May 10, 2010 Report Posted May 10, 2010 Nisi baš precizan, doktore-magistre - jel' ti treba "sint" (= sintisajzer) ili baš master, tj. MIDI kvalijatura?
Dr Bouz Posted May 10, 2010 Author Report Posted May 10, 2010 u principu mi treba za kuckanje po kuchi. no - dakle sve shto mozhe da posluzhi u tu svrhu, a kontam da je bolja opcija neki sint, nego m.kbd, jerbo sintovi imaju samu klavijaturu bolju (u smislu dinamika i te fore). no nisam siguran dal' je bash u toj novchanoj kategoriji moguchno izvesti gimnastiku.
konstrict Posted May 10, 2010 Report Posted May 10, 2010 Za 250 eura, još pitaš, eno idi na Limundo ili kupujemprodajem.com. Narodnjaci menjaju klavijature kao čarape, kad već razmišljaš o polovnom, imaš tamo svačega u čini se sasvim ok stanju i od 150EUR pa naviše. Ionako gomila njih po svadbama samo drmne midi fajl i pretvara se da svira, tako da verujem da dosta tih klavijatura nikad nije propisno izdrndana.
Dr Bouz Posted May 10, 2010 Author Report Posted May 10, 2010 e, aj kad si vech prisutan - moguche da je p-glu pitanje, al' lale i lolito (mili mi klavirdzhije :) ) sad (josh) spavaju - je l' ima neka gimnastika da sint sa onim standardnim petopolnim midi ufurom prikljucish na koNp, a u smislu da mi kartica nema midi ufur (jerbo je to actually instrumentalna da tako kazhem karta - ima ufur za majk i linijski za taNburu / bas)?
konstrict Posted May 10, 2010 Report Posted May 10, 2010 Čuo sam za neke MIDI-to-USB varijante, ima toga. Evo sad sam samo probe radi Googlao i eno izbacio je neke adaptere ;)
Dr Bouz Posted May 14, 2010 Author Report Posted May 14, 2010 da. vido/pito. ima i po gradu. anyhow, uzeo sam neki m-audio 61 dirku oxygene.
Shkobalj Posted May 18, 2010 Report Posted May 18, 2010 Solidan kontrolerchic, uz koji sekvencer ga koristis ?
Dr Bouz Posted May 18, 2010 Author Report Posted May 18, 2010 aj me pitamo neshto na shta znam odgovor :lol:
Shkobalj Posted May 18, 2010 Report Posted May 18, 2010 Ma mislio sam imas li neki programchic tipa Fruity Loops, Nuendo, Reason :) ili sl. s kojim si povezao kontroler Meni zapao za oko M-AUDIO Axiom Pro 49 midi kontroler, mnogo lepe dirke ima i ima pregrst opcija za produkciju... :)
Dr Bouz Posted May 18, 2010 Author Report Posted May 18, 2010 pa imam cubase, i reason. trenutno sam u fazi chitanja helpa cubase-a :)
elastikteam Posted February 16, 2011 Report Posted February 16, 2011 za 250 e m audio keystation radi odlicno. ima i usb i midi
Recommended Posts