Jump to content

Recommended Posts

Posted

poshto imam Maudio firewire solo karticu - zgodno bi bilo da se pribavi neki sint koji se kachi by usb-om, a ne by standardnim midi kablom (ili ako ima neka charolija - nisam imun)(jer ne znam).

znachi to chu da reshim u neko dogledno vreme. videh neki oxygene m-audio 61(dirku) za oko 250 jura, no ako netko od uvazhenog chlanstva ima neki m.keyboard koji oche da uvalja, -mozhemo da napravimo kombinaciju tipa: - novci za sint :)

Posted

u principu mi treba za kuckanje po kuchi. no - dakle sve shto mozhe da posluzhi u tu svrhu, a kontam da je bolja opcija neki sint, nego m.kbd, jerbo sintovi imaju samu klavijaturu bolju (u smislu dinamika i te fore). no nisam siguran dal' je bash u toj novchanoj kategoriji moguchno izvesti gimnastiku.

Posted

Za 250 eura, još pitaš, eno idi na Limundo ili kupujemprodajem.com. Narodnjaci menjaju klavijature kao čarape, kad već razmišljaš o polovnom, imaš tamo svačega u čini se sasvim ok stanju i od 150EUR pa naviše. Ionako gomila njih po svadbama samo drmne midi fajl i pretvara se da svira, tako da verujem da dosta tih klavijatura nikad nije propisno izdrndana.

Posted

e, aj kad si vech prisutan - moguche da je p-glu pitanje, al' lale i lolito (mili mi klavirdzhije :) ) sad (josh) spavaju - je l' ima neka gimnastika da sint sa onim standardnim petopolnim midi ufurom prikljucish na koNp, a u smislu da mi kartica nema midi ufur (jerbo je to actually instrumentalna da tako kazhem karta - ima ufur za majk i linijski za taNburu / bas)?

Posted

Ma mislio sam imas li neki programchic tipa Fruity Loops, Nuendo, Reason :) ili sl. s kojim si povezao kontroler

Meni zapao za oko M-AUDIO Axiom Pro 49 midi kontroler, mnogo lepe dirke ima i ima pregrst opcija za produkciju... :)

• 8 months later...