Hinić Posted April 11, 2010 Report Posted April 11, 2010 "Uključena je flood kontrola. Molimo vas da sačekate bar 20 sekundi pre nego što pokušate ponovo." sta ovo znaci i zasto mi se pojavljuje svaki put kada pokusam da pregledam poruke nekog clana?
Trunks Posted April 11, 2010 Report Posted April 11, 2010 Probaj iz drugog browser-a. Bilo je slučajeva gde add-on u Firefox-u pravi problem.
Matorimag Posted April 11, 2010 Report Posted April 11, 2010 "Uključena je flood kontrola. Molimo vas da sačekate bar 20 sekundi pre nego što pokušate ponovo." sta ovo znaci i zasto mi se pojavljuje svaki put kada pokusam da pregledam poruke nekog clana? Meni to stalno pokazuje ,ja kontao to tako treba svremena na vreme ,da se nesto updejtuje ,obnovi itd. :lol: Ja koristim Operu ,a inace mi ne predstavlja problem ,vec sam se navikao.
lukatrajkovic Posted April 11, 2010 Report Posted April 11, 2010 I meni se to stalno pojavljuje, a koristim Chrome.
Trunks Posted April 11, 2010 Report Posted April 11, 2010 Jeste probali iz drugog browsera? Da li se ista stvar dešava?
igr Posted April 11, 2010 Report Posted April 11, 2010 Kod mene to rade Chrome, Firefox, Safari, a ie ne
konstrict Posted April 11, 2010 Report Posted April 11, 2010 Chrome ovde, takođe ne dozvoljava da pregledam ni teme ni poruke člana. Ponekad se aktivira i za pregled svežih poruka na forumu i kada ne kliknem u kratkom roku dvaput.
Hornet Posted April 11, 2010 Report Posted April 11, 2010 Ni na jednoj verziji Firefox-a do sada nisam imao taj problem
SiCkMiNd Posted April 11, 2010 Report Posted April 11, 2010 ni ja nikada taj problem u chrome i firefoxu
Recommended Posts