gary20 Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 ,Oct 28 2005, 00:49] kako nema zadnje slike? pa meni sve ok otvara.jel ima jos neko da nema zadnju sliku? mislis da povezem medjusobno po sredini pa da se tam sipkom veze sa ovu vecu cipku sa svake strane? <{POST_SNAPBACK}> nema ni meni zadnje slike??? u kom programu radis??
[vlada] Posted October 31, 2005 Author Report Posted October 31, 2005 nema ni meni zadnje slike??? u kom programu radis?? <{POST_SNAPBACK}> sad cu ponovo da je okacim.Radim u 3dmax-u. Jel imas neki predlog za prednji deo? Kako ti se ovo cini?
gary20 Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 ,Oct 28 2005, 14:06] evo dodatne sipke i malo preradjena svetla. <{POST_SNAPBACK}> ovaj prednji deo je bolji
[vlada] Posted November 2, 2005 Author Report Posted November 2, 2005 ok je , samo iz druge perspektive ne izgleda tako lepo, imam neku novu ideju sa prednji deo samo da jos nesto dovrsim i kacim novu sliku.
[vlada] Posted November 4, 2005 Author Report Posted November 4, 2005 evo slike iz drugog ugla.nisam stigao od ucenja da napravim nista sem da malo poradim na texturama.Mislim da ce ove slicice na dzipu ostati, dok ce ostatak biti malo preradjen. toliko za sad od mene, ali sad cu se naterati za vikend da to vec jednom zavrsim.
[vlada] Posted November 15, 2005 Author Report Posted November 15, 2005 jel nekome otvara ovu zadnju sliku sto sam okacio?
buger Posted November 15, 2005 Report Posted November 15, 2005 malo je mracan render tako da se potencijalne greske ne vide, jedino mi smeta to sto se hromirani elementi ne pojavljuju nigde osim napred. jednostavno trazi da stavis jos koji hromirani detalj, ovako nema 'ravnotezu'.
[vlada] Posted November 15, 2005 Author Report Posted November 15, 2005 da da bice naravno samo sam prednji branik, haubu i prednja svetla cackao ostalo je sve ostalo isto.To ce tek biti doradjeno samo da nadjem vremena.Samo me slika nesto zezala pa reko da vidim da li nekome otvara sliku.Tek cu felne stavljati i istale stvari sa hromom.nego jel ti zavrsavas hamera?
Kupam_se_go Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 brate... ovo je skroz dobro... samo tako...;-)
[vlada] Posted November 19, 2005 Author Report Posted November 19, 2005 hvala hvala nego da ostavim da bude crn ili da promenim boju? Sad mu dodajem neke felne i jos neke dodatke od hroma pa kad zavrsim saljem novu sliku.
Kupam_se_go Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 Brate.... ti njega zavrsi do kraja.... pa posle mozes samo da ga copy/paste i da se zezas sa farbom i vinilima.... Felne mozes da menjas, ali STO??? Ove su ti bas profy za x5... ;)
[vlada] Posted November 19, 2005 Author Report Posted November 19, 2005 ok videcu sad kad zavrsim sa ispitom pa su onda da sednem i zavrsim ovo.Sto se tice felni ove su stock, ali skunuo sam slike felni koje se stavljaju na x5 i to hromirane, mislim da ce super da izgledaju.Znaci boja da ostane crna? Ok moze ali probacu da vidim kako ce izgledati ostale boje. Inace hvala na sugestijama ako imate jos neku ideju, naravno iznesite ih jer mi je svaka ideja dobrodosla ;) (moze i poneka kritika :D )
Svilar Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 Probaj da ispostujes continues surface flow to se najbolje vidi kada koristis neku enviroment mapu kao sto postoji kod tebe . Znaci ispeglaj auto. Inace je ok. Bravo
Kupam_se_go Posted November 19, 2005 Report Posted November 19, 2005 a sto ne bi probao da ga odradis sa vise boja... :lol: malo se zanimas sa uklapanjem vise boja i vinila... ;) Mozda ga i ja sada pretera, ali jbg... ko ti je kriv sto si napisao da ti postujemo ideje... :P :D
[vlada] Posted November 19, 2005 Author Report Posted November 19, 2005 ma nisi preterao, moze i tako nesto mi je palo na pamet za haubu i krov da bude druge boje sa nekim slikama i slicno, ma smislio sam nesto samo da nadjem vremena i to odradim.
[vlada] Posted November 19, 2005 Author Report Posted November 19, 2005 Probaj da ispostujes continues surface flow to se najbolje vidi kada koristis neku enviroment mapu kao sto postoji kod tebe . Znaci ispeglaj auto. Inace je ok. Bravo <{POST_SNAPBACK}> nego jel to neka opcija ili sta? Ovo mi je treci auto koji pravim tako da ne znam bas sve.Nikakvu mapu nisam koristio nego je to beli plane. A peglanje auto to isto ne znam kako to da odradim, ne znam na sta si mislio.
Viper Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Pa na osnovu refleksija vidis gde su deformiteti, i te delove malo doradis, vertex levo, vertex desno... Bar se nadam da je na to mislio
[vlada] Posted November 22, 2005 Author Report Posted November 22, 2005 a to pa to i jesam radio.Samo je hauba izdignut na sredini tako da se iz tog ugla stvara takva refleksija.Auto je radjen u box modeling-u tako da je sve poravnato vec odavno.Samo opet kazem da je izdignuta na sredini pa je zbog toga.Kad zavrsim poslacu slike iz razlicitih uglova pa ce se tako najbolje videti.Inace hvala na komentarima.
Kupam_se_go Posted November 25, 2005 Report Posted November 25, 2005 Brate.... mozes samo da mi objasnis kako si napravio takvu mrezicu na prednjem braniku... u obliku osinjaka????
[vlada] Posted November 25, 2005 Author Report Posted November 25, 2005 To je materijal u max-u.Samo sam ga namestio na branik i on je sam po sebi busan na taj nacin.Taj materijal imas u max-u 7.Mislim da je arhimaterial.Ako imas max7 idi na ucitavanje materijala pa tamo nadji arhi. Nadam se da sam ti pomogao. ps. update u toku sledece nedelje!!
[vlada] Posted November 30, 2005 Author Report Posted November 30, 2005 Evo felne koja ce da ide na bmw.Skoro pa sam zavrsio samo jos da sredim neke delove i saljem render.
Recommended Posts