Jump to content

Recommended Posts

Posted
,Oct 28 2005, 00:49]

kako nema zadnje slike? pa meni sve ok otvara.jel ima jos neko da nema zadnju sliku?

mislis da povezem medjusobno po sredini pa da se tam sipkom veze sa ovu vecu cipku sa svake strane?

nema ni meni zadnje slike???

u kom programu radis??

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

evo slike iz drugog ugla.nisam stigao od ucenja da napravim nista sem da malo poradim na texturama.Mislim da ce ove slicice na dzipu ostati, dok ce ostatak biti malo preradjen.

slika94wd.jpg

toliko za sad od mene, ali sad cu se naterati za vikend da to vec jednom zavrsim.

• 2 weeks later...
Posted

malo je mracan render tako da se potencijalne greske ne vide, jedino mi smeta to sto se hromirani elementi ne pojavljuju nigde osim napred. jednostavno trazi da stavis jos koji hromirani detalj, ovako nema 'ravnotezu'.

Posted

da da bice naravno samo sam prednji branik, haubu i prednja svetla cackao ostalo je sve ostalo isto.To ce tek biti doradjeno samo da nadjem vremena.Samo me slika nesto zezala pa reko da vidim da li nekome otvara sliku.Tek cu felne stavljati i istale stvari sa hromom.nego jel ti zavrsavas hamera?

Posted

ok videcu sad kad zavrsim sa ispitom pa su onda da sednem i zavrsim ovo.Sto se tice felni ove su stock, ali skunuo sam slike felni koje se stavljaju na x5 i to hromirane, mislim da ce super da izgledaju.Znaci boja da ostane crna? Ok moze ali probacu da vidim kako ce izgledati ostale boje.

Inace hvala na sugestijama ako imate jos neku ideju, naravno iznesite ih jer mi je svaka ideja dobrodosla ;) (moze i poneka kritika :D )

Posted

Probaj da ispostujes continues surface flow to se najbolje vidi kada koristis neku enviroment mapu kao sto postoji kod tebe .

Znaci ispeglaj auto.

Inace je ok. Bravo

Posted

a sto ne bi probao da ga odradis sa vise boja... :lol: malo se zanimas sa uklapanjem vise boja i vinila... ;) Mozda ga i ja sada pretera, ali jbg... ko ti je kriv sto si napisao da ti postujemo ideje... :P :D

Posted

ma nisi preterao, moze i tako nesto mi je palo na pamet za haubu i krov da bude druge boje sa nekim slikama i slicno, ma smislio sam nesto samo da nadjem vremena i to odradim.

Posted
Probaj da ispostujes continues surface flow to se najbolje vidi kada koristis neku enviroment mapu kao sto postoji kod tebe .

Znaci ispeglaj auto.

Inace je ok. Bravo

nego jel to neka opcija ili sta? Ovo mi je treci auto koji pravim tako da ne znam bas sve.Nikakvu mapu nisam koristio nego je to beli plane. A peglanje auto to isto ne znam kako to da odradim, ne znam na sta si mislio.

Posted

a to pa to i jesam radio.Samo je hauba izdignut na sredini tako da se iz tog ugla stvara takva refleksija.Auto je radjen u box modeling-u tako da je sve poravnato vec odavno.Samo opet kazem da je izdignuta na sredini pa je zbog toga.Kad zavrsim poslacu slike iz razlicitih uglova pa ce se tako najbolje videti.Inace hvala na komentarima.

Posted

To je materijal u max-u.Samo sam ga namestio na branik i on je sam po sebi busan na taj nacin.Taj materijal imas u max-u 7.Mislim da je arhimaterial.Ako imas max7 idi na ucitavanje materijala pa tamo nadji arhi.

Nadam se da sam ti pomogao.

ps. update u toku sledece nedelje!!