Jump to content

PRAVILA GAME DIZAJN PODFORUMA


SiCkMiNd
 Share

Recommended Posts

Bazicno, pravila su identicna kao i u bratskoj temi 3d modelinga. Ko se upoznao sa pravilima tog podforuma, instant je spreman da kvalitetno ucestvuje i u ovom ;)

 

#1 Piraterija je NAJSTROŽIJE ZABRANJENA! Dakle, zabranjeno je postovati bilo šta vezano za krekovanje ili razmenu nekog softvera, kao i za razne materijale koji spadaju pod zaštitu autorskog prava (tuđe teksture, modele, skripte i sl.)

 

 

#2 Ponašajte se pristojno. Ukoliko ne delite mišljenje sa nekim, to možete lepo obrazložiti biranim rečima. Uvredama ovde nije mesto.

 

 

#3 Pišite kvalitetno! Izbegavajte "hvala - nema na čemu" postove, koristite privatne poruke za ortаčku ćasku i edit funkciju umesto pisanja dve poruke za redom.

 

 

#4 Lepo obrazložite svoje probleme. Ukoliko vas neki problem muči, napišite nam što vise korisnih informacija kako bi rešavanje istog bilo lakše.

 

 

#5 Napišite što više detalja o vašem radu. Nemojte štedeti na rečima prilikom opisa vašeg rada ili metode. Trudite se da što detaljnije objasnite koji ste softver koristili i koje tehnike upotrebili. Ipak smo ovde da bi ucili jedni od drugih.

 

 

#6 Nemojte se ustručavati da pitate i prijavite. Ako naiđete na neke probleme u radu sa forumom ili sa drugim članovima. Slobodno se obratite moderatorima/administratorima. Nemojte srljati.

 

 

#7 Ne dižite teme iz "mrtvih". Nemojte ostavljati poruke u temama vezanim za neki davno postavljen problem, koji je u medjuvremenu rеšen.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...