mr.sch Posted December 31, 2010 Author Report Share Posted December 31, 2010 прва реч у 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gremlin Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 auuuaaa... ja sam teo da pošaljem talase sa mediterana... al ću tek ujtro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
the Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 sch, jel' nam to stvarno nedostaješ ili te baš nema? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skrabalo Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Konacno je otisao! Aj odma da pravimo zurku na temi... :) Ma schalim se ali, moram i ja da idem, moja poslednja poruka ovde, ostalo mi je samo da se pozdravim, lep provod svima koji ostaju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
syndrome Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 ограничења скривају изазов истраживања, скоро да се може рећи, да се тек уз ограничења - открива она права слобода Eh, sloboda. Sloboda je imaginaran koncept, uvek je veca i bolja kad je tudja. Mirno lezi u dobro postavljenim granicama. Uvek negde medju ciljevima koje sebi zadajemo, ali ipak nedostizna. Iako je nikada nismo imali, uzdizemo je, branimo, i na kraju izgubimo. To je ono sto shvatimo kada otkrijemo lanac. To je onaj fini povetarac kada neko izlazi i ulazi. - oslobodjenje, slobodno, oslobodjen, oslobodioci, slobodnjak, oslobodilacka, slobodan. Prava sloboda je vrsta lepote. Krece iznutra i nije prelazna. Da se tako slobodno izrazim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christopher Carrion Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Sloboda je u Čačku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
syndrome Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Ostavio sam ti slobodu da konstatujes neizbezno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 a sloba? budimo nezajažljivo objektivni :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
syndrome Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 a sloba? ... slobodan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 iz objektivnog ugla? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyBug Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Uh ove biografike su bas melem za dusu :), steta sto su ostale zaboravljene na prethodnoj strani, cini mi se da ih auditorijum nije zamjetio :( Idemo dalje Mr.Sch nije valjda doslo do poslednjeg slova ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Dsgn Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Odlične su ti ilustracije za ovaj srednjevekovni all day mahovina eliksir. Lepo si skinuo stil. Odlična kampanja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyBug Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Hajmo ljudi malo da poguramo temu sch je zaspao ocigledno, ili mu se i ne pise ako vlada ovakva apatija :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lisa Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Moja jedina zelja je da ova tema ''vecito zivi'' :) Ovakav uragan kreativnosti je tesko naci negde drugde. Toliko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nno Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 mr.sch hvala ti na svim dosadašnjim radovima (teško je bilo šta izdvojiti), hvala na vrlo zanimljivom konkursu i na nagradama. Puno smo naučili :) Imam jedan lijep šal pa sam mislio da ga uslikam, ali kao velikom gospodinu evo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shedvel Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygap Posted January 27, 2011 Report Share Posted January 27, 2011 Zamislite autora ove teme pri susretu sa osobom sa slike. Vjerovatno bi ovaj u žutom rekao: JOŠ! Yo, Sch! Respect! barem ja tako mislim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Froggy Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Misliš Reschpect? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frikou Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Videh PP, paaaa ne znam sta bi moglo da se doda, izbaci, preradi, reciklira, doradi, dogradi, obnovi, ponovi.... Nisam temu pratio bas od pocetka, herbarijum? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny. Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Ja bih voleo više da vidim "prostijih" radova i manje dugačkih tekstova. To je naravno posledica današnjeg globalnog stresistema (hm, jel može ova reč pod ®™?), pa se nema vremena a još manje živaca za vizualnu filozofiju. Nažalos'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatico Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 <upravo! A neretko me zaboli glava od tolike kolicine sirove, kompresovane i ne razblazene genijalnosti u postovima mr.sch-a, da me strah da ovde uopste i zalazim! Al zalazim. i zalazicu. nego шtacu. em sam glasao pod rednim brojem 50, em sam zabo prvo mesto na novoj strani! Ш ako ti treba ovo mesto, slobodno uzi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christopher Carrion Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Ja bih voleo, pored svih ovih raznih lepota, da vidim i komercijalne radove, odnosno radove koji su zaista zaživeli u nekom prvobitno planiranom i namenski upotrebljivom obliku. Naravno, uz objašnjenja i faze rada, po želji i raspoloženiju autorca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vili Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Pa lepo ti ovo ovde... i sve to tako... ono basch. A i nije da nije... mislim, jeste. Ja ne zelim ovde da vidjam nesto sto cu sam odabrati/naruciti/pomisliti. Zelim biti iznenadjen onim sto vidim :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tra-la-la Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Slažem se sa gornjim komentarom, nažalost, zbog brojnih psihičkih & zdravstvenih avantura + nedostatka interneta u zadnjih pola godine nisam redovono pratio temu pa sad obnavljam po stranu dnevno uz ranojutarnju kafu i baš mi je "legla"u oporavku. Samo nemoj da forsiraš faktor iznenedjenja, neka bude onako ... naturlich ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tpojka Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Ja se nosim mišlju da na takav način može da se nešto novo nauči i pročita. Stvarno sam razmišljao da će gorepoštovani iskoristiti pravo izmjene postova te iznenaditi najokorjelije. Vrijeme će pokazati a i iščitavanja teme, zar ne? And I mean it. Sa druge strane, trebali bi kreativci da nešto dobace. Podrška od mene. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts