Aneley 0 Posted February 28, 2005 Report Share Posted February 28, 2005 Hajde sad posto idemo jovo nanovo da odradimo mini prezentaciju svojih slikarskih mogucnosti. Pokazite svoje omiljene radove ovde. :) Link to post Share on other sites
Djorzgul 0 Posted March 2, 2005 Report Share Posted March 2, 2005 ja se stidim :) Link to post Share on other sites
senchy 0 Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 E, svaka cast, super ti je tema, sve pohvale, fotkacu neke radove pa cu okaciti za vikend. 'Ajde, 'ajde, nemojte sad da se izvlacite i da se stidite i mene bas interesuje :) Link to post Share on other sites
cg 0 Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 nemanja glavonja tehnika: glina na bazi vode (kasnije izliveno u gipsu) rok izrade: pet dana datum: april. 2004 u pozadini se nazire 'danijela' iz 2001e. sada je red na ostalima. :) Link to post Share on other sites
VladaM 0 Posted March 3, 2005 Report Share Posted March 3, 2005 nemanja glavonja tehnika: glina na bazi vode (kasnije izliveno u gipsu) rok izrade: pet dana datum: april. 2004 a u pozadini se nazire 'danijela' iz 2001e. sada je red na ostalima. :) <{POST_SNAPBACK}> Cestitam komsija, sto bi vi vajari rekli: "Ima karakter" Pozdrav, Vlada Link to post Share on other sites
tomashin 0 Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 Ova tema bi trebalo da je sticky. (dodacu i ja neki rad kasnije) Link to post Share on other sites
S07IW 0 Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 Ponosan sam na SVE sto sam radio, ali ni jedan moj rad ne zasluzuje da bude ovde. Svaku sliku radim sto bolje mogu - svaka predstavlja moj najvisi domet. Sa druge strane, na svakoj od njih vidim greske i stvari koje sam mogao da odradim bolje. Puno vremena ce proci dok ne uradim sliku koja moze da se pojavi u ovoj temi. Mozda je komentar malo mudroserski, ali eto - i ja da kazem sta mislim... Pozdrav. Link to post Share on other sites
Milica 0 Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 Aneley, zaista lepa temica :) Ovako, ovo je moja prva uspela manipulacija, pa sad.... :) Saljem je u smanjenom izdanju ... Link to post Share on other sites
Abishai 13 Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 @cg Svaka cast. Link to post Share on other sites
Djorzgul 0 Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 evo, za pocetak, ja sam ponosan na ovo: Link to post Share on other sites
Gospodin 0 Posted March 5, 2005 Report Share Posted March 5, 2005 Ja sam ponosan na rad mog druga, kolege i dozivotnog prijatelja Moritz-a <_< :) Link to post Share on other sites
tomashin 0 Posted March 6, 2005 Report Share Posted March 6, 2005 Ponosan sam na SVE sto sam radio, ali ni jedan moj rad ne zasluzuje da bude ovde. Svaku sliku radim sto bolje mogu - svaka predstavlja moj najvisi domet. Sa druge strane, na svakoj od njih vidim greske i stvari koje sam mogao da odradim bolje. Puno vremena ce proci dok ne uradim sliku koja moze da se pojavi u ovoj temi. Mozda je komentar malo mudroserski, ali eto - i ja da kazem sta mislim... Pozdrav. <{POST_SNAPBACK}> Jest malo "mudroserski" kako ti kazes, cini mi se da nije cilj u ovom topic-u dati svoje objektivno najbolje radove, nego omiljene. Ne delujes mi kao neko ko je do te mere objektivan (pa mozda i ustogljen) da mu nije neki rad najdrazi i pored svih tehnickih i ostalih nedostataka. Na pr. meni jedan od najdrazih mojih radova je jedna mrtva priroda, tush i voda (iz skolskih, skolskih dana) ali sam je poklonio drugaru koji ju je zaturio ko zna gde......... Link to post Share on other sites
Milica 0 Posted March 6, 2005 Report Share Posted March 6, 2005 again. Recite mi da stanem :unsure: Link to post Share on other sites
S07IW 0 Posted March 6, 2005 Report Share Posted March 6, 2005 ... Ne delujes mi kao neko ko je do te mere objektivan (pa mozda i ustogljen) da mu nije neki rad najdrazi i pored svih tehnickih i ostalih nedostataka. ... <{POST_SNAPBACK}> Da doktore, imao sam "tesko detinjstvo, a i pas mi je bio alkoholicar". :D Valjda si u pravu. Ok, da probamo - pre nekih 8 godina, akvarel u olovci na papiru, format nesto veci od A3 (koliko se secam, posto mi je ostao samo sken). Pozdrav. Link to post Share on other sites
Sentinel 0 Posted March 9, 2005 Report Share Posted March 9, 2005 again. Recite mi da stanem :unsure: <{POST_SNAPBACK}> Draga Milice (ne ljuti se za 'draga' ;) ) ja cu ti reci, fenomenalna si, uzor nam je isti (Sashka) volimo istu tematiku, mnogo si bolja od mene, bila bi mi cast da te upoznam i da mi das mali tecaj iz foto-manipulacije. Ja izmedju ostalog, obozavam i No5feratu-a i njegovu tehniku. Pozdrav Link to post Share on other sites
DanDzi 0 Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 Evo I ja da se pridruzim. Muka mi je od gledanja moje stare galerije pa sam izvukla nesto na sta sam ponosna, a radila sam davne ’91. @cg – najhrabriji pa prvi poceo…a o glavi znas sta mislim, nego je vreme za nove :D @Alfred – klap klap ..sta reci @milica – nema stajanja. Drugi rad mi se bas svidja. I dalje obecavam da cu cim stignem pogledati detaljnije ostale. @S07IW – bas zanimljivo. Da li ima neka prica iz ovog rada? E sad ajde da ne idemo u offtopic nego se potrudite ako postirate ovde da bude u skladu sa topicom Hvala B) Link to post Share on other sites
S07IW 0 Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 @S07IW – bas zanimljivo. Da li ima neka prica iz ovog rada? E sad ajde da ne idemo u offtopic nego se potrudite ako postirate ovde da bude u skladu sa topicom Hvala B) <{POST_SNAPBACK}> Pa moram da OT-ujem kad me lepo pitas.. :D Jock, nema nikakve posebne price vezane za tu sliku - trenutni trip o devojcici koja se izgubila u sumi na par godina i dozivela razne avanture dok nije ponovo pronasla mamu. Pokopano na groblju zaborava, zajedno sa ostalim kosmarima. <_< Pozdrav! Link to post Share on other sites
Milica 0 Posted March 10, 2005 Report Share Posted March 10, 2005 @DanDzi :) Hvala, samo da smanjim rezoluciju pa tju da shaljem :) Link to post Share on other sites
Aneley 0 Posted March 13, 2005 Author Report Share Posted March 13, 2005 Hehe, ja totalno zaboravila da dodam svoj rad na koji sam ponosna. :D Evo, ovo je moj omiljeni rad, za sada. Zove se "Love's labors lost in time" Ok, Jelena ne ume da kuca... Slika je ovde. Link to post Share on other sites
Aneley 0 Posted March 13, 2005 Author Report Share Posted March 13, 2005 Ponosan sam na SVE sto sam radio, ali ni jedan moj rad ne zasluzuje da bude ovde. Pozdrav. Bez uvrede Milose, ali nemoj da lupetas. :D Za pocetak ona slika sa svezanim plavokosim andjelom ( originalna verzija, ne kasnija Corel Painter obrada) je odlican rad, savrseno vredan prikazivanja bilo gde. Drugo, ovde smo mi da ucimo i napredujemo. Trece, ne lupetaj, divno si talentovan. :D So sayeth Aneley, a ako ja kazem to mora da je tacno... ;) :D Link to post Share on other sites
DanDzi 0 Posted March 15, 2005 Report Share Posted March 15, 2005 @Aneley- zanimljivo skroz..lepe boje..very nice :) nego meni njegov nos izgleda malo udubljen ? :mellow: Drugo, ovde smo mi da ucimo i napredujemo. :D naravno...tako nemoj da bi se ko ustrucavao ! Link to post Share on other sites
Sentinel 0 Posted March 17, 2005 Report Share Posted March 17, 2005 I ja sam ponosan na sve moje radove, evo danas sam uspeo da popravim vodokotlic sam, bez majstora :rolleyes: Prilazem jednu slicicu sto sam juce crtno, poklanjam istu ovom sajtu, a svima koji je postave na svoj desktop dugujem zahvalnost :) Tek sad vidim velicinu fajla koji mogu da dodam :unsure: Oborio sam kvalitet na 84% zbog velicine ... Original je u 1600 (~6Mb) Pozdrav, Sentinel Link to post Share on other sites
Milica 0 Posted March 17, 2005 Report Share Posted March 17, 2005 Sentinel, veoma je dooobraaa!! Link to post Share on other sites
Sentinel 0 Posted March 17, 2005 Report Share Posted March 17, 2005 Sentinel, veoma je dooobraaa!! <{POST_SNAPBACK}> He,he Kako se mali umetnici lepo sporazumu :) tebi Draga Milice saljem bolju verziju ;) Pozdrav, Sentinel Link to post Share on other sites
Milica 0 Posted March 23, 2005 Report Share Posted March 23, 2005 Hahahaa hvala :) BTW, Milica ovde je sve Link to post Share on other sites
Recommended Posts