Trunks Posted February 3, 2010 Report Posted February 3, 2010 Nikako, prestaneš da dolaziš. Previše problema u bazi pravi ručno brisanje korisnika.
lunatico Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 kako da obrisem DZ racun? zasto brate zigote?
Gremlin Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Ovako... demonstrativno... BRAVO!!! :D
Sa1Nt Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Nikako, prestaneš da dolaziš. Previše problema u bazi pravi ručno brisanje korisnika. :o
freehand Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 A mogu li ja da se priključim temi sa sledećim pitanjem: kako bi čovek kupio i po kojoj ceni neki od "oslobođenih" user-a? Recimo... Gospodin Branislav?
Trunks Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Gospodin Branislav je svetinja, u to se ne dira i nema cenu.
johnny. Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Trunks, da li možeš da veruješ da ti 4000. poruka glasi: "Gospodin Branislav je svetinja, u to se ne dira i nema cenu."
Christopher Carrion Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 And the new religion was born...
freehand Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Gospod Branislav. A gde je on sada? Pliva u Nirvani? Mrda klizače diozajnirajući Savršenstvo? Btw.... 4000, bato moj! Pa meni posle neko kaže da sam spamer?!
Trunks Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Trunks, da li možeš da veruješ da ti 4000. poruka glasi: "Gospodin Branislav je svetinja, u to se ne dira i nema cenu." Sasvim prikladno. @freehand: ja sam još smešan, ima ih sa po 8k. :)
Christopher Carrion Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Gospodin Branislavizam Može i kraće - Branislavlje. ;)
Sa1Nt Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 ? :) kakve ti probleme pravi brisanje usera ? :) ovaj forum koji ja odrzavam ima: Total Posts 994,990 Total Members 18,454 shto je otprilike slichno, i nema problema sa brisanjem :)
Sarajevac Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Je-ko Branislav? :unsure: Da to nije ovaj sto ga s one strane Drine zovu Šahbaz, odnosno tako su ga nadrealisti zvali :unsure: :lol:
Gremlin Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 zaebavajtesevi... al, branislav je megacar... http://lmgtfy.com/?q=gospodin+branislav :D
Christopher Carrion Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Da to nije ovaj sto ga s one strane Drine zovu Šahbaz, odnosno tako su ga nadrealisti zvali :unsure: :lol: Joooj, mog'o nas je žžžžk!... 'vako žk! :D
freehand Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Mr. Branislav Hrkljuš! Za.ebavajte se vi, al' ja mu dugujem potpis. I toliko smo komplimenata izmenili; sa kolikom je pažnjom i nesebičnom mudrošću sa nama delio najnaprednije tehnike muljanja slajdera hue/saturation u PS-u. Sa kakvom je blagošću trpeo Henrikove, Brunove pa i moje nezrele opaske i komentare...... Tako bih se rado u njega Inkarnirao...
igr Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 ^Teško! Neki pričaju da nije od krvi i mesa i da mu je svest rasplinuta u višim sferama.
Trunks Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 Ali "muljanje slajdera". :D Sjajno. kakve ti probleme pravi brisanje usera ? :) ovaj forum koji ja odrzavam ima: Muke žive, pokazaću ti jednom.
vili Posted February 5, 2010 Report Posted February 5, 2010 On ti je k'o mac'ja guza Nego... opet smo hijackovali zigotu temu :)
Recommended Posts