Trunks Posted February 1, 2010 Report Posted February 1, 2010 Dragi članovi, Verovatno ste primetili novi banner (floater) koji se pojavljuje preko stranice. Forum je sve veći pa tako i računi pa probavamo nove stvari. Ovo je novi sistem reklamiranja koji do sada nismo probali na DZ. Dakle, ideja je da se taj baner pojavi jednom u 24h. Mene zanima da li vama ovo smeta i jel puno tražimo, da se jednom dnevno ručno ugasi to prlikom posete? Trenutno smo uzeli test period na 10-ak dana da vidimo kako će ići i koliko će vam smetati, pa ćemo na osnovu vašeg mišljenja videti šta dalje. Hvala.
banne Posted February 1, 2010 Report Posted February 1, 2010 meni se pojavljuje, kad god odem u neku temu i izadjem iz iste :( edit: ako bi se pojavljivao 1 na dan, skroz kul.
Trunks Posted February 1, 2010 Author Report Posted February 1, 2010 Pa namešten je da se prikaže 1 na dan. Meni se nije pojavio ni jednom otkad sam ga ugasio. :/ Koji browser koristiš? Jel još neko ima taj problem?
cygap Posted February 1, 2010 Report Posted February 1, 2010 Neka ga, sebično bi i nekorektno bilo reći da smeta. jedan klik na X više-manje :D
millann Posted February 1, 2010 Report Posted February 1, 2010 ff i chrome na 10.5.8 sve ok. jednom od jutros se pojavio... e sad .. predlog... zasto ne ide uvek na index stranu.. to je praksa.. a ne smeta. jedino bi bilo lose da se otvara svaki put kad povuces stranu/temu bilo sta.. sve ostalo je ok.
Trunks Posted February 1, 2010 Author Report Posted February 1, 2010 Neka ga, sebično bi i nekorektno bilo reći da smeta. jedan klik na X više-manje :D Ma jok, nije takva priča. Ako smara slobodno neka kažu ljudi da smara, uvek možemo naći drugi način. :) sad je stalo. chrome na 10.5 Ja sam nešto zeznuo u međuvremenu bio, sve je pod kontrolom. :)
sirmium Posted February 1, 2010 Report Posted February 1, 2010 Mene je strasno smaralo na drugim sajtovima(npr Mondo) gde iskace preko vesti, ili se siri, ili te vodi na drugu stranu na nekoliko sekundi. I to svaki put kad kliknes Back, i svaki put moras da gasis. Ovde na zoni ne zauzima puno mesta i ne smeta tolikoa, a i ako izlazi samo jednom dnevno to je ok. Samo da ne pocne da izlazi svaki put kad se vratim na index.
nesa69 Posted February 1, 2010 Report Posted February 1, 2010 Meni ne smeta jer ga nisam dosad ni video, koristim Maxton 2.5.8.1332 UNICODE a IE je 8-ca (koliko kontam maxton ga samo prekreči u svoj stajling)
Vivalis Posted February 1, 2010 Report Posted February 1, 2010 Ne, ne, ne, ne - ne i ne. Znam da se mora nekako zaraditi, ali drugi vidovi banera, ne ovo. Ovo je nairitantniji vid reklamiranja. Zakloniti sadrzaj putem prisilnog nametanja. Ovo je reakcija korisnika: 1. Prvi impuls je "odbrana". Nesvesno - automatsko. Kao da je neko krenuo rukom prema faci korisnika, i krece kursor da iskljuchi. 2. Onda se ukljuchuje ono svesno - automatsko, nauceno tokom godina surfovanja - ne diraj floater, startovace popunder, popup ili bilo sta sto jos vise iritira. 3. Iz toga sledi svesno - otklanjanje uzroka iritacije - klik na AdblockPlus, pa trazenje izvora, pa ne moze, pa onda YesScript 1.7> blacklist www.dizajnzona.com. Najsmesnije od svega je sto zaista ne znam sta je na njemu pisalo. Samo se secam crvene boje. Ovo je internet ekvivalent onog nesretnog door-to-door reklamiranja, gde ti svako malo jadni ljudi sa nabiflanim tekstom zvone na vrata "da Vas nesto obavestimo". U pocetku sam ih i saslusavao, ali posle njih petnaest vise ni ne otvaram vrata. Pa i da kazu da ce mi dolaziti samo jednom mesecno - shvatio bih i to kao agresiju. Pozitivan efekat marketinga se nece i ne moze postici nametanjem, nego pruzanjem izbora. Ako se namece - postoje mnogo suptilniji metodi. (vidi "Vesti" na bilo kojoj TV, prim. aut.) Jos nije strashno, ali ovako to pocinje, zato i reagujem dok jos iko slusha. A znam da je uzalud, pa se unapred nerviram. Bio - video. Problem sam resio, sto se mene tice. Shvatam iz topic-a da zelite feedback, tako da pisem bez zelje da vas uvredim, a skontali ste da takodje nemam zelju da se uvlachim. Sa srecom, BOR!S
Olivera M. Posted February 1, 2010 Report Posted February 1, 2010 Jednom dan dan? Pa ne bi smetalo...to je samo jedan klik ;) Samo mi do sada ni jednom nije izaslo..imam google chrome.
johnny. Posted February 1, 2010 Report Posted February 1, 2010 Au Trunks, vidi rezultate. Oće pasti neki iPad? :lol:
Gremlin Posted February 1, 2010 Report Posted February 1, 2010 Ja mislim da je razultat namješten... kao uostalom i sve u ovoj državi :D hahaha... još nisam vidio ovaj baner? što? što sad ja to ne valjam pa meni nećete da ga pokažete... aaaa???
webarto Posted February 1, 2010 Report Posted February 1, 2010 Nemam ništa protiv, znam kako je plaćati par hiljada eura za servere, i ako članovi imaju koristi od foruma jednom na dan da vide tu reklamu je najmanje što mogu učiniti.
freehand Posted February 1, 2010 Report Posted February 1, 2010 Ako mogu ja da pitam, dok je vreme - a koliki je moj deo? Da ne bude posle - nisam znao, pojela maca, nismo odavde... Nemam ništa protiv da se smeta članovima na sve moguće i nemoguće načine: da im se puštaju psihodelične reklamne poruke u 26., 27. i svim potrebnim frejmovima, da im se brišu poruke, da im se uzima članarina nekoliko puta mesečno - dok se ovako kriminalom stečena zarada pošteno deli među nama. Dakle... Pitanje sa početka posta.
devAl Posted February 1, 2010 Report Posted February 1, 2010 ^^Vivalis da, ovo jeste najiritantniji vid reklamiranja ali mislim da je vecina clanova DZ "poprilicno" upoznata sa radom na racunaru i koristenjem interneta i da bas nemaju bas tekve reakcije koje si naveo :) I mislim da bi jednom u 2 dana bilo sasvim dovoljno.
feedback Posted February 1, 2010 Report Posted February 1, 2010 ^^isto kao i do sad ;) ne brini niko te ne izbacuje iz igre
Christopher Carrion Posted February 1, 2010 Report Posted February 1, 2010 "Stefke", koliki je moj deo ako u narednih pet minuta bude 20.000 glasova da se banner zadrži? ;) p.s. A i obrnuto, koliko daješ ako ne želiš da bude 20.000 glasova da se banner ukine? Oće pasti neki iPad? :lol: A i logično je da iPad Padne... :D
johnny. Posted February 1, 2010 Report Posted February 1, 2010 Proveri ovu dvojicu da nisu greškom kliknuli "Da, smeta mi". Možda im treba dati još jednu šansu.
johnny. Posted February 2, 2010 Report Posted February 2, 2010 Učinilo mi se da sam video. Verovatno me ovih 22 zbunilo. :mrgreen:
freehand Posted February 2, 2010 Report Posted February 2, 2010 Proveri ovu dvojicu da nisu greškom kliknuli "Da, smeta mi". Možda im treba dati još jednu šansu. Da greškom kliknu: "Da, smeta mi?"
Christopher Carrion Posted February 2, 2010 Report Posted February 2, 2010 Evo, neću više da "ispravljam pogrešna glasanja" dok ne saznam koliki je moj a bogami i dedin deo (deda, borim se i za tebe, ne brini).
freehand Posted February 2, 2010 Report Posted February 2, 2010 Tako valja Kristifore! Vodiće te deda u Kazablanku. Ko na nas udari... A članovima da se podeli po onih 10.000 klikova što je Trunks onomad obećao i to pod hitno.
Recommended Posts