Jump to content

radionica?


svakojaka
 Share

Recommended Posts

hmm prostor moze da se trazi od kc Grad il rexa .. E sad bi bilo super da se definishe za shta bi se taj prostor trazio :D . Za shkolicu iliti kurs bi trebalo naci nekog predavacha i ovo i ono i onda razume se prepustiti organizaciju njemu (predavach?) ili radionica gde bi se skupljali zainteresovani tj mi i razmenjivali nevjerojatna znanja i recimo zapochinjali neke khm projekte :)e to bi onda bilo besplatno... m?

Link to comment
Share on other sites

Pa, u zavisnosti od toga da li je prostor besplatan, kako se nabavlja materijal.. moze da bude jednostavnije, tj. komplikovanije.

Za pocetak bi valjalo da se sretnemo svi koji smo voljni i porazgovaramo uzivo.

Ukoliko se pokaze da moze da se organizuje lako cemo naci prostor.

 

Link to comment
Share on other sites

Upravo sam razgovarao sa prijateljem koji je zaposlen u jednoj organizaciji koja bi mogla da pomogne oko organizacije, nabavke prostora i opreme, čak i nabavke nekih finansija, ali mi je skrenuo pažnju da moraju da im se ispostave vrlo, vrlo, vrlo konkretni zahtevi i podaci kako bi oni pokrenuli svoju mašineriju. Dakle broj učesnika, broj predavača/demonstratora, broj sati odnosno dana koliko prostor mora da bude okupiran, vrsta i količina radnih/nastavnih sredstava... Ali pre svega - da se definiše cilj jedne takve radionice, da to ne bude neka gomila priče bez konkretne forme, i konkretnog rezultata. S njihove strane interesovnje postoji, ali neće da se angažuju ako im priča nije dovoljno definisana. Poželjno je da okupljanje bude i nekako tematski profilisano.

 

Hajde da malo detaljnije pričamo o ovome, mislim da može da se napravi nešto zanimljivo.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...