Jump to content

Animacija od 110 DANA !

Randja
 Share

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

pa da si pogledao ceo klip video bi da pise modeling by pantural,animation by pantural,rendering......a to ti dodje na 3:50 do 4:10 ako te bas mrzi toliko da gledas..a na kraju imas jos dosta informacija...a ako te bas zanima..pogledaj i ostale radove...

"Ostaje mi nejasno zasto je modelovao modele koji se mogu skinuti sa neta?"mislim da je svaki odgovor suvisan na ovako glupo pitanje

Druze pitanje je vise nego dobro - a jedino odgovor na njega moze biti glup.Modelarske sposobnosti se ne dokazuju precrtavanjem vec postojecih modela.Ako je vec koristio JEEP mogao je da modeluje JEEP kakav nije vidjen do sada , a ne da koristi vec postojecu referencu ili model i da je ubaci u svoj nasminkani demorell koji je renderovao toliko dugo vremena.

Recimo da ja trazim posao u oblasti dizajna & modelovanja = posaljem poslodavcu evermotion modele i kazem mu da sam ih sam crtao i modelovao + jesu isti kao evermotion modeli ali sam ih JA crtao! - verovatno bi usledila konstantacija od poslodavca - Covece meni ne treba covek koji se bavi precrtavanjem i koji vrti kameru oko njih uz neke jeftine efekte koji se renderuju 110 dana.

Jel sad kapiras?

^ auh, auh :(

Mozda si cuo ako si igrao COD2 za Firera... koga su sa svih servera (kako nasih tako i stranih) izbacivali jer je igrao kao lud, tj. "bio je cheater", e pa... nisam bio cheater, vec sam ga od 24 sata igrao 20 sati dnevno :D i sa devojkom u tom periodu raskinuo... od tada vise ne igram igre :)

Inace "Firer" upadne na server u 5 ujutru neki (posto su svi polegali) kada nema skoro nikoga, naidje na 4-5 igraca i normalno kaze ja igram sam vi protiv mene i posle 15 minuta oni se svi diskonektuju jer ... "varam", ustvari na kraju pocnem sve kundakom da ih ubijam jer se smorim :D

:D

Joj ljudi sto je dobar ovaj Call Of Duty: Modern Warfare 2

Ne znam dal je dobar , al strasno mrzim pucine.Mnogo bre brate mora da se cimas(da bi bio dobar).

Trenutno se bije gta IV.Laganica , vozikas se po gradu , dialozi su neprevazidjeni i td.

Abi, nisam do sada igrao po serverima ali definitivno sutra idem i kupujem original da bih sebi pruzio to zadovoljstvo... :) ali stvarno, igra je fenomenalana, od grafike, oruzija, izvodjenja.....ali sve ima sto je potrebno...

Breederu,

pa igram igre od svoje 13 godine pa sam se uvezbao i u pucacinama, a drzao sam i igraonicu sa 20 kompjutera i jedno 3 godine se igrao po 18 sati dnevno... uglavnom pucacine jer je to extra za multi player pored, strategija naravno...

A GTA San Andreas sam premotao 3 puta, ali detaljno (sve trke sam zavrsio sa zlatnm medaljama cak i sa brdskim biciklizmom :) )..... a cim je izasao GTA IV (prvo je izasao za PS3) otrcao sam u najblizu prodavnicu i kupio Playstation 3, platio ga 500 eura i original igru i nisam stao dok ga nisam premotao....

Joj ljudi sto je dobar ovaj Call Of Duty: Modern Warfare 2

Ej ja ga imam na hardu vec neko vreme, sve mislim, kad zavrsim ovaj posao pocecu, ajd jos ovo .... :wacko:

Ja sam dete Sveta komjutera, prosto sam se hranio tim opisima igara kao klinac, mislim da cu sa svojim klincima da cepam igrice ....

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...