Frikou Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 E mogu da se kaldim da je Randja ovo radio nego ga blam da prizna :D :D jbt sto se raspravljate sa nekim ko ne zna da primi losu kritiku,tj Randjo sto se ti vredjas kao da su tebi upucene kritike???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christopher Carrion Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 I nakon hiljadu molbi i upozorenja - ko sledeći bude citirao post koji se nalazi odmah iznad njegovog biće trajno udaljen sa foruma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikomnen Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 Ej ljudi meni je ova animacija (nisam gledao) bolja od Avatara (nisam gledao),cisto malo da pojacam flejm poceli ste da se gasite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
borisko Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 http://www.youtube.com/TalehTAT#p/u/4/Eb-MSzlDrpc meni se čini da su na ovom modelu uši predimenzionisane, pokreti su animirani nekako neprirodno i trapavo, loš odabir muzike, a postoje i vulgarnosti koje će odvratiti potencijalne klijente :) -- izdao ga drug Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIKOLAg Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 pa da si pogledao ceo klip video bi da pise modeling by pantural,animation by pantural,rendering......a to ti dodje na 3:50 do 4:10 ako te bas mrzi toliko da gledas..a na kraju imas jos dosta informacija...a ako te bas zanima..pogledaj i ostale radove... "Ostaje mi nejasno zasto je modelovao modele koji se mogu skinuti sa neta?"mislim da je svaki odgovor suvisan na ovako glupo pitanje Druze pitanje je vise nego dobro - a jedino odgovor na njega moze biti glup.Modelarske sposobnosti se ne dokazuju precrtavanjem vec postojecih modela.Ako je vec koristio JEEP mogao je da modeluje JEEP kakav nije vidjen do sada , a ne da koristi vec postojecu referencu ili model i da je ubaci u svoj nasminkani demorell koji je renderovao toliko dugo vremena. Recimo da ja trazim posao u oblasti dizajna & modelovanja = posaljem poslodavcu evermotion modele i kazem mu da sam ih sam crtao i modelovao + jesu isti kao evermotion modeli ali sam ih JA crtao! - verovatno bi usledila konstantacija od poslodavca - Covece meni ne treba covek koji se bavi precrtavanjem i koji vrti kameru oko njih uz neke jeftine efekte koji se renderuju 110 dana. Jel sad kapiras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Randja Posted January 12, 2010 Author Report Share Posted January 12, 2010 A jel ti kapiras sta znaci I create this video animation for myself??a jel znas sta znaci to ili da ti prevedem??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pailhead Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Moracu da se vratim u urednicki klub... <_> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abishai Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 ^ Bio bi red, nedostajes nam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
:HGT: Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 ajde nesto da radimo. Ajde!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOKSIMASTER Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Ajde!!! pa ono 4 ujutro je, znaci radi se :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
:HGT: Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Ko se radi ne boji se gladi... Sine jel se radis?? Pa u neku ruku... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
veve Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 :D Joj ljudi sto je dobar ovaj Call Of Duty: Modern Warfare 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abishai Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 ^ auh, auh :( Mozda si cuo ako si igrao COD2 za Firera... koga su sa svih servera (kako nasih tako i stranih) izbacivali jer je igrao kao lud, tj. "bio je cheater", e pa... nisam bio cheater, vec sam ga od 24 sata igrao 20 sati dnevno :D i sa devojkom u tom periodu raskinuo... od tada vise ne igram igre :) Inace "Firer" upadne na server u 5 ujutru neki (posto su svi polegali) kada nema skoro nikoga, naidje na 4-5 igraca i normalno kaze ja igram sam vi protiv mene i posle 15 minuta oni se svi diskonektuju jer ... "varam", ustvari na kraju pocnem sve kundakom da ih ubijam jer se smorim :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
breeder Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 :D Joj ljudi sto je dobar ovaj Call Of Duty: Modern Warfare 2 Ne znam dal je dobar , al strasno mrzim pucine.Mnogo bre brate mora da se cimas(da bi bio dobar). Trenutno se bije gta IV.Laganica , vozikas se po gradu , dialozi su neprevazidjeni i td. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veve Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Abi, nisam do sada igrao po serverima ali definitivno sutra idem i kupujem original da bih sebi pruzio to zadovoljstvo... :) ali stvarno, igra je fenomenalana, od grafike, oruzija, izvodjenja.....ali sve ima sto je potrebno... Breederu, pa igram igre od svoje 13 godine pa sam se uvezbao i u pucacinama, a drzao sam i igraonicu sa 20 kompjutera i jedno 3 godine se igrao po 18 sati dnevno... uglavnom pucacine jer je to extra za multi player pored, strategija naravno... A GTA San Andreas sam premotao 3 puta, ali detaljno (sve trke sam zavrsio sa zlatnm medaljama cak i sa brdskim biciklizmom :) )..... a cim je izasao GTA IV (prvo je izasao za PS3) otrcao sam u najblizu prodavnicu i kupio Playstation 3, platio ga 500 eura i original igru i nisam stao dok ga nisam premotao.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SreckoM Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Joj ljudi sto je dobar ovaj Call Of Duty: Modern Warfare 2 Ej ja ga imam na hardu vec neko vreme, sve mislim, kad zavrsim ovaj posao pocecu, ajd jos ovo .... :wacko: Ja sam dete Sveta komjutera, prosto sam se hranio tim opisima igara kao klinac, mislim da cu sa svojim klincima da cepam igrice .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
misha1 Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 Ja se odvaljujem od cod 2. Odlicna igra... presao sam je na najtezem nivou sada igram special ops i nikako ne mogu da zavrsim rokanje u faveli na najtezem nivou. Uvek me srokaju psi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frikou Posted January 13, 2010 Report Share Posted January 13, 2010 E a jel neko igaro Batman Arkham Asylum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts