Jump to content

m.a.r.s.

mr.sch

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

karamba, pistolerosi...sta ti radish u VC-u...mada znam, tamo je uvek najbolja inspiracija..u osami..:)) srednji red le pistoles je narocito dobar, definisan, masivan..a vuce i na kubure...:))

ako bese u BIGZ-u onda smo se sreli...mada bese tamo dosta ljudi...pa se izvinjavam sto se trenutno ne mogu bas bas setiti..a i bilo je davno...:))

e a i noz je cool...ribecha kost...mada poprilicno ostra..;))

btw..napucali lepo onaj ZB3.5r3 nema shale...greota je ne architi ga ..svata moze u njemu lep0 da se radi...ne daj da tabletu godine prolaze...:))

GrymmargleA.jpg

пренећу му кад се видимо, али он готово и да не качи своје радове по нету... хвала ти на интересовању, али следећи пут

поштуј туђе право на анонимност, без обзира да ли се познајете приватно или не. Ако ли урадиш модел, остави кредитс.

Лаки, Лаки ... гле, стварно - листам твој "доссиер" од првог априла 2005. Брее, грдно нас налага у мало текста, али опет,

датум је такав био... тешко је одолети, знам. Шалим се, наравно - узнапредовао си од тада, и сада би вероватно радили,

да се то одељење није шринковало у сваком погледу. Шта ћеш, сурова је реалност за девелопере игара у земљи Србији.

Тони, мени је и пријатније да ме се људи не сећају, оно, радови се лакше памте а ту има скоро 1000 лица, права гужва...

bas kako kazes ...bolje da da te pamte po radovima nego po lepoj frizuri..:)) bi guzva tad u gejmijusu a ja sam, morm priznati viseh gledao one ribe nego u muske...nadam se da mi neces to zameriti..:))

sikirche je do jaja...gomila tih detalja place za zbrush-em...(bilo koja verzija)...:))

FLYRZ6.jpg

Лаки, лоша шала са 1. априлом, ниси слагао а тим је између Новог Зеланда, Кине, Норвешке, УК, Холандије и Сербистана

а они који су остали у фирми, раде игре за мобилне, веб сајтове, графичку галантерију и све сродне послове који налете

Вероватно је ЗБ најбоље решење за сикирче, јер њу треба вешто превести у трећу димензију. Сова, као окултни симбол,

краси и прожима ритуалну секиру, која сабира душе погубљених, ухваћених митских бића, и даје моћ ономе који је носи.

Управо проверавам са цицама (сад већ мамама) да ли твоја прича уопште пије воду - тј. кад су почеле да раде за нас :lol:

@SM :: е, само за тебе, заменио сам им места овај пут; па нам реци поштено, да ли ти се још увек више свиђа први/леви?

Bogami, meni ovaj levi opet duplo bolji :) (mislim na levi sad kako stoje, da ne bude zabune :))

A na ovom zadnjem sa dve letilice (sa ove strane) se svrstavam u zemlje nesvrstanih :)

btw, mnogo dobra fora sa ovim rasklapajucim kamionom..

извиђачки роботић, мада, може по потреби да буде опремљен и за агресивно извиђање - следећи светске трендове :ph34r:

ROBOBOT.jpg

може и тако, Крејзи... најбоље је да их се прво раздражи и изнервира, па кад их разврља унаоколо, спасавај се ко може

Чим те присно ослове, што они знани, а што незнани - непогрешиво знаш да си међу својима, и у својој земљи. Прајслесс.

TNKZ1.jpg

Разумем ту потребу за 3Дом насушним: прецизан, савршен, прилагодљив, променљив, сагледљив - док је сам цртеж ипак

једна превара, на коју добровољно пристајемо, јер, људи немају ништа против да буду вешто преварени, да не знају то.

FLYRZ.jpg

Од сада па на даље, постављаћу "чуваре места" на које ћу се вратити , довршити их, и поставити финалну верзију, зато

ми не узимајте за зло, њихов тренутни изглед. Поред тога, биће придодато још сродних концепата, све док, укупан број

мојих прилога (не постова) у теми, не буде стигао до броја од једне стотине. Надам се, да ћете на даље уживати у теми.