mr.sch Posted December 27, 2009 Author Report Share Posted December 27, 2009 Вероватно први концепти за игру (од које није било ништа) пре, ух, седам година... можда поставим и неедитовани лист Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyBug Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 Ovaj poslijednji na slici i u prethodnom postu pomenuti su mi favoriti jer mi se uklapaju u pricu, ali i ostali su sjajni, ima ih za sve prilike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted December 27, 2009 Author Report Share Posted December 27, 2009 Ммм, значи такав фазон јуриш - мора да је нешто занимљиво, модел је 'блејдранеролики'... шта ли каниш са њим радити? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted December 27, 2009 Author Report Share Posted December 27, 2009 дошло ми је да јопет штанцам ваке авијоне, али се скечбук забаговао са векомовим драјверима на 64бит систему; бедак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Two.One Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 Too bad! Bila bi to dobra igrica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted December 27, 2009 Author Report Share Posted December 27, 2009 Аха, то ти се свиђа? Чекај да видим, има ли још штогод... Не мораш да цитираш слику поново - јасно је на коју си мислио. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Two.One Posted December 27, 2009 Report Share Posted December 27, 2009 Zanimljivo, jako zanimljivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted December 27, 2009 Author Report Share Posted December 27, 2009 И, још један из исте серије - питање је, међутим, да ли и остатак задовољава, данашње строге критеријуме посматрача? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Dsgn Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Sto mu Gnomona™ ovo je fantastichno. Svidjaju mi se simboli koje provlachish kroz radove, o samim idejama necu nista da komentarisem :) sve je odlicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiCkMiNd Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 jos koja strana i cela igrica moze da se napravi od teme...i to sa tri cetri armije :) u ovim serijama po dve letilice uvek mi prva bolja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted December 28, 2009 Author Report Share Posted December 28, 2009 знам ко ће се јавити, да потражи своје власништво, иако оно припада ранијој генерацији у тој фамилији филмских злоћа Link to comment Share on other sites More sharing options...
banne Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted December 28, 2009 Author Report Share Posted December 28, 2009 иии, јавио сеее... боље да га не зачикавам, прснуће ми киселину са екрана. Неколико радних фаза, по стандардном реду Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted December 28, 2009 Author Report Share Posted December 28, 2009 Сада погледах, инспирација за део "оружја" био је Henkel.Merima MER®Glass (ваљда им ово није бесплатна реклама) :lol: ово су две варијанте, које су претходиле финалној; можда је ту могло, још штошта да се буџи и додаје... али сам застао. Link to comment Share on other sites More sharing options...
creaton Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 ово су две варијанте, које су претходиле финалној; можда је ту могло, још штошта да се буџи и додаје... али сам застао. zastao...i zaspao..;)) cool su ti ovi koncepti...odlicno ti to ide...:)) a negde na tvom sajtu videh da smo radili za istog Norvezanina...hehe..:)) e sto je ovaj Beograd mali..:)) btw..ove puce bi bile cool kad bi se jos i izmodelovale...:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Electric Wizard Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Uhh fenomenalne ideje i koncepti! Daj jos! Ovi pistolji su posebno dobri Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted December 28, 2009 Author Report Share Posted December 28, 2009 @SM :: е, само за тебе, заменио сам им места овај пут; па нам реци поштено, да ли ти се још увек више свиђа први/леви? @creaton :: још је мањи, него што ти се чини; јер се гледасмо, руковасмо и упознасмо - јакко добро радиш, нарочито око области карактера и свакојаких жгадотиња, претећих и летећих. врло је похвално и што не запостављаш цртање руком @EW :: биће нешто, али баш од оваквих фела тешко... имам доста скица и почетних идеја, али не стижу сви до "финала" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Electric Wizard Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Samo polako i bez zurbe,kada nagnu ideje onda cepaj.I ja sam razmisljam da pocnem polako da razvijam koncepte za vozila,oruzje i slicne stvari i da modelujem prema tome ali otom potom.Iskreno imam brdo ideja ali manjka crtackih sposobnosti ali bice nesto nadam se ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christopher Carrion Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Ko je voleo, verovatno se seća... u "Dosijeima X" je bila epizoda "Sleepless" o ekipici vojnika koja nije spavala 24 godine... Zamišljam da je Mr.Sch postigao nešto slično... to bi mi objasnilo anormalnu™ količinu i konstantan kvalitet radova... neverovatno. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikomnen Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Ha ha,nisam gledao ali stvarno bre covece,koliko vas ima tamo,napravite pauzu. I sto samo oruzje toliko ? Daj malo nesto vedrije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christopher Carrion Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Мisliš da je čudno što ima toliko oružja u temi nazvanoj "mali arsenal ratne spreme"? Enivej, evo ti veselije und vedrije ovde, svačega divnog imade tamo. Fcuk, mogao bih mu biti agent. Tajni agent... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikomnen Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Da,da video sam naziv teme,samo mislio sam da ce imati kraj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted December 28, 2009 Author Report Share Posted December 28, 2009 Један из серије хај-тек камионова - у овом случају, транспортер/лансер беспилотних летелица, друга стоји испод горње. Брејј, ала се расписасте, чим вас оставих саме. Мислио сам, да је овде увек био проблем - што нема довољно радова, али сада, као да испаде ... да их је превише? Биће крај ускоро, дајем реч. Ту епизоду Х-а нисам гледао, вероватно сам радио нешто од овога, овдеприказаног. Мада, учинило ми се да сам могао сањати да је гледам, само кад бих знао како спавати :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
creaton Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 још је мањи, него што ти се чини; јер се гледасмо, руковасмо и упознасмо - јакко добро радиш, нарочито око области карактера и свакојаких жгадотиња, претећих и летећих. врло је похвално и што не запостављаш цртање руком znam da je jos manji, al di da to kazem...:))nismo se gledali, rukovali, pili pivo...samo smo radili sa istim covekom (verovatno ne u istom momentu, mada on meni pomenu jednom da ima jos nekoga sa kim nesto radi u BG...onomad kad bi ) 'fala na komplimenti za radove u domenu 3dea a i za one koji nisu u istoj...!!! pricam ja da nevalja odvajati 2D od 3D, a ko ume i da spoji, pa eto njemu srece i radosti..:)) a ovih dana me napalo da radim neke ilustracije..mmmmmm....;;)) a super ti je ova tehnika da preko 3D-ea radish rucni kolor...ima to poseban smek...samo rokaj..:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted December 29, 2009 Author Report Share Posted December 29, 2009 "Ко воли кикирики, памти као слон" - не, ми смо се срели пре 4-5 година, када си са другим г.Ш долазио до нас у БИГЗу, и успут смо прошли кроз твоје радове/портфолио. Сећам се, помислио сам: "ево човека, који говори мало, али ради много" Бојење преко 3Д беше само на тенкићу, иначе маркеришем цртеже руком, па онда фотошопирање, акценти, едит, пост Слушам баш лепе ствари о зб35р3, али га још нису ваљано оправили да би се пробао - мораћу да се одважим на тај чин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts