Jump to content

m.a.r.s.

mr.sch

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Сада погледах, инспирација за део "оружја" био је Henkel.Merima MER®Glass (ваљда им ово није бесплатна реклама) :lol:

Jokegunr_VAR.jpg

ово су две варијанте, које су претходиле финалној; можда је ту могло, још штошта да се буџи и додаје... али сам застао.

ово су две варијанте, које су претходиле финалној; можда је ту могло, још штошта да се буџи и додаје... али сам застао.

zastao...i zaspao..;)) cool su ti ovi koncepti...odlicno ti to ide...:)) a negde na tvom sajtu videh da smo radili za istog Norvezanina...hehe..:)) e sto je ovaj Beograd mali..:))

btw..ove puce bi bile cool kad bi se jos i izmodelovale...:))

FLYRZ5.jpg

@SM :: е, само за тебе, заменио сам им места овај пут; па нам реци поштено, да ли ти се још увек више свиђа први/леви?

@creaton :: још је мањи, него што ти се чини; јер се гледасмо, руковасмо и упознасмо - јакко добро радиш, нарочито око

области карактера и свакојаких жгадотиња, претећих и летећих. врло је похвално и што не запостављаш цртање руком

@EW :: биће нешто, али баш од оваквих фела тешко... имам доста скица и почетних идеја, али не стижу сви до "финала"

Један из серије хај-тек камионова - у овом случају, транспортер/лансер беспилотних летелица, друга стоји испод горње.

M528VTOL.jpg

Брејј, ала се расписасте, чим вас оставих саме. Мислио сам, да је овде увек био проблем - што нема довољно радова, али

сада, као да испаде ... да их је превише? Биће крај ускоро, дајем реч. Ту епизоду Х-а нисам гледао, вероватно сам радио

нешто од овога, овдеприказаног. Мада, учинило ми се да сам могао сањати да је гледам, само кад бих знао како спавати

:lol:

још је мањи, него што ти се чини; јер се гледасмо, руковасмо и упознасмо - јакко добро радиш, нарочито око
области карактера и свакојаких жгадотиња, претећих и летећих. врло је похвално и што не запостављаш цртање руком

znam da je jos manji, al di da to kazem...:))nismo se gledali, rukovali, pili pivo...samo smo radili sa istim covekom (verovatno ne u istom momentu, mada on meni pomenu jednom da ima jos nekoga sa kim nesto radi u BG...onomad kad bi )

'fala na komplimenti za radove u domenu 3dea a i za one koji nisu u istoj...!!!

pricam ja da nevalja odvajati 2D od 3D, a ko ume i da spoji, pa eto njemu srece i radosti..:)) a ovih dana me napalo da radim neke ilustracije..mmmmmm....;;))

a super ti je ova tehnika da preko 3D-ea radish rucni kolor...ima to poseban smek...samo rokaj..:))

khkh.jpg

"Ко воли кикирики, памти као слон" - не, ми смо се срели пре 4-5 година, када си са другим г.Ш долазио до нас у БИГЗу, и

успут смо прошли кроз твоје радове/портфолио. Сећам се, помислио сам: "ево човека, који говори мало, али ради много"

Бојење преко 3Д беше само на тенкићу, иначе маркеришем цртеже руком, па онда фотошопирање, акценти, едит, пост

Слушам баш лепе ствари о зб35р3, али га још нису ваљано оправили да би се пробао - мораћу да се одважим на тај чин.