Jump to content

Recommended Posts

Posted

Coltchester.jpg

серија бенгбејаца, са селекцијом између две врсте муниције, мала лепеза понуде - са или без додатака; у три величине.

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"уи вил бери ју!" "рабр шуз ин моушн!" "хилијум микс оптимал!" "дер гоуз д нејбрхуд!" ... ај, да видим гејмери, одакле то?

Tenntzi.jpg

нешто миксованог тенкишта, из разних периода и у различитим техникама - углавном су идејне поставке и лаке разраде

Posted

почетак једне серије летелица, такође рађених у скечбуку (коришћењем опција за мироровање, много луда ствар) 2010

FLYRZ1.jpg

мислим да би био ред, да мало смањим количине којима кљукам тему, да не буде бљуц ни загрц, већ да се све лепо свари

Posted

"јес, комрад" "јор виш из мај коменд" "електродз реди!" "сетинг њу корс" "дис ганз хеви" "вуф!" "бомбадир ту д стејшнс!"

2S27_SPH.jpg

кад се сетим, ову грдосију сам одељао током свог првог годишњег одморчића (у две године рада на игри) од седам дана

Posted

pistolvers_A.jpg

ево, али да потраје до ујутру, не ваља ноћу превише - да се не оптерети желудац, па уопште не може лепо да се спава.

:puke:

Posted

наравно да је Ред Аљерт... него шта! И даље мами смешак

, ал се чини да сте вас двојица заљубишка у
.

FLYRZ2.jpg

ево, ако је за шутер; извадих (само за вас) још пар из хангара, па да распишемо тендер за прве количине пред испоруку

Posted

Није баш у категорији остатка хардвераја, овде присутног, али пошто је шиљато и оштро, уме да буде и веома незгодно

knkn.jpg

ромињају радови као дуга, досадна киша, а да се притом, ни један пут нисам запитао, а ни вас заправо... хоћете ли још?

Posted

Одма' дође! Јес' да га нисмо поштено ни истестирали на полигону, али, кад је кеш у питању, испоручујемо и пре рокова.

XM207.jpg

Posted

Uf pistoljcici iz poruke 33 su fenomenalni, posebno mi se svidja onaj u sredini prvi red, moze li se dobiti nekakva dozvola da se ideja "pozajmi" za jedan rad koji planiram u buducnosti :)

Posted

Baallista.jpg

бидни стрпљив, док не осване серија "Б", ко зна шта се тамо крије, а увек може да се разговара у осам окета, ако треба.

:rolleyes:

Posted

ЕА? Хркљ, пљуц! Жрмнз, ај спит он дем, пу, пу, пу! Ценим да си у праву, али како је речено ја написах, па шта буде. И би.

DaemonSphear.jpg

ово није моје поље рада, радио сам зато што је повезано са ратном машином, иначе, мрачна страна мрака не ме занима.

Најлакше је препустити се утицајима, и избацивати из себе визије зла, ружноће, и сличне гамади које нам не требају :mellow:

Posted

разрада и одабир точкова, иако Ворхемер има своје принципе, није некад лоше погледати мало са друге стране ограде

Baallista_WHL.jpg

Posted

Иницијалне скице - детаљисање и формирање једног препознатљивог миљеа и језика, којим ће говорити ратна машина.

Baallista_DRW.jpg

Posted

Odlično :)

Tolika količina kreativnosti ne samo na ovoj temi nego i na mnogima je stvarno za skinuti kapu. Pogotovo je fascinantno kako to mr.sch sve lepo "upakuje" i idejno i tehnički. Meni se lično najviše dopada budući kineski tenk Type 18, a voleo bih da vidim i neku buduću priču za legendarni Kalašnjikov - AK47.

Posted

Зато ли мени зебу ушеса, кад дуне ветар и стегне мраз? Колико год капа да накупујем увек се разграбе, све до једне :lol:

FLYRZ3.jpg

Видећемо за калаш, мада сам уверен да ће се из њега пуцати, бар до краја света и века; после тога неће бити потребно

Posted

У нашој телешоп понуди, имамо моделе за сваку прилику (а нарочито за неприлику), за све узрасте и свакакве проблеме

pistolvers_B.jpg

да чујем сад Лакија, којег би одабрао, да ли је икад пуцао и где, у шта је то пуцао, и да ли је (га је) то уопште погодио?

:rolleyes: :P