mr.sch Posted December 25, 2009 Author Report Posted December 25, 2009 серија бенгбејаца, са селекцијом између две врсте муниције, мала лепеза понуде - са или без додатака; у три величине.
LuckyBug Posted December 25, 2009 Report Posted December 25, 2009 Sekirica sedamdeset jezika govori, fenomenalno. :)
mr.sch Posted December 25, 2009 Author Report Posted December 25, 2009 "уи вил бери ју!" "рабр шуз ин моушн!" "хилијум микс оптимал!" "дер гоуз д нејбрхуд!" ... ај, да видим гејмери, одакле то? нешто миксованог тенкишта, из разних периода и у различитим техникама - углавном су идејне поставке и лаке разраде
mr.sch Posted December 25, 2009 Author Report Posted December 25, 2009 почетак једне серије летелица, такође рађених у скечбуку (коришћењем опција за мироровање, много луда ствар) 2010 мислим да би био ред, да мало смањим количине којима кљукам тему, да не буде бљуц ни загрц, већ да се све лепо свари
mr.sch Posted December 25, 2009 Author Report Posted December 25, 2009 "јес, комрад" "јор виш из мај коменд" "електродз реди!" "сетинг њу корс" "дис ганз хеви" "вуф!" "бомбадир ту д стејшнс!" кад се сетим, ову грдосију сам одељао током свог првог годишњег одморчића (у две године рада на игри) од седам дана
mr.sch Posted December 26, 2009 Author Report Posted December 26, 2009 ево, али да потраје до ујутру, не ваља ноћу превише - да се не оптерети желудац, па уопште не може лепо да се спава. :puke:
SiCkMiNd Posted December 26, 2009 Report Posted December 26, 2009 hah, sjajno sjajn, po obicaju! :) letilice za vrha strane (prvi post) bi nam legle u onom top down shooteru auuuu :)))
mr.sch Posted December 26, 2009 Author Report Posted December 26, 2009 наравно да је Ред Аљерт... него шта! И даље мами смешак , ал се чини да сте вас двојица заљубишка у . ево, ако је за шутер; извадих (само за вас) још пар из хангара, па да распишемо тендер за прве количине пред испоруку
SiCkMiNd Posted December 26, 2009 Report Posted December 26, 2009 Dizajnerski mi je donji red gornje slike dosta blizi srcu ali su i ovi sjajni :)
mr.sch Posted December 26, 2009 Author Report Posted December 26, 2009 Није баш у категорији остатка хардвераја, овде присутног, али пошто је шиљато и оштро, уме да буде и веома незгодно ромињају радови као дуга, досадна киша, а да се притом, ни један пут нисам запитао, а ни вас заправо... хоћете ли још?
mr.sch Posted December 26, 2009 Author Report Posted December 26, 2009 Одма' дође! Јес' да га нисмо поштено ни истестирали на полигону, али, кад је кеш у питању, испоручујемо и пре рокова.
LuckyBug Posted December 26, 2009 Report Posted December 26, 2009 Uf pistoljcici iz poruke 33 su fenomenalni, posebno mi se svidja onaj u sredini prvi red, moze li se dobiti nekakva dozvola da se ideja "pozajmi" za jedan rad koji planiram u buducnosti :)
mr.sch Posted December 26, 2009 Author Report Posted December 26, 2009 бидни стрпљив, док не осване серија "Б", ко зна шта се тамо крије, а увек може да се разговара у осам окета, ако треба. :rolleyes:
Christopher Carrion Posted December 26, 2009 Report Posted December 26, 2009 Phantastično. Samo jedno pitanje - zar nije Dæmon a ne Deamon? AE ne EA. Ili graešim™? Sitnica, of course, samo sam znatiželjan. :unsure:
SuperStaljin Posted December 26, 2009 Report Posted December 26, 2009 dEAmon sphEAr ( da nije Electronic Arts nešto tu inspirisao :D )
mr.sch Posted December 26, 2009 Author Report Posted December 26, 2009 ЕА? Хркљ, пљуц! Жрмнз, ај спит он дем, пу, пу, пу! Ценим да си у праву, али како је речено ја написах, па шта буде. И би. ово није моје поље рада, радио сам зато што је повезано са ратном машином, иначе, мрачна страна мрака не ме занима. Најлакше је препустити се утицајима, и избацивати из себе визије зла, ружноће, и сличне гамади које нам не требају :mellow:
mr.sch Posted December 27, 2009 Author Report Posted December 27, 2009 разрада и одабир точкова, иако Ворхемер има своје принципе, није некад лоше погледати мало са друге стране ограде
mr.sch Posted December 27, 2009 Author Report Posted December 27, 2009 Иницијалне скице - детаљисање и формирање једног препознатљивог миљеа и језика, којим ће говорити ратна машина.
Black Arrow Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 Odlično :) Tolika količina kreativnosti ne samo na ovoj temi nego i na mnogima je stvarno za skinuti kapu. Pogotovo je fascinantno kako to mr.sch sve lepo "upakuje" i idejno i tehnički. Meni se lično najviše dopada budući kineski tenk Type 18, a voleo bih da vidim i neku buduću priču za legendarni Kalašnjikov - AK47.
mr.sch Posted December 27, 2009 Author Report Posted December 27, 2009 Зато ли мени зебу ушеса, кад дуне ветар и стегне мраз? Колико год капа да накупујем увек се разграбе, све до једне :lol: Видећемо за калаш, мада сам уверен да ће се из њега пуцати, бар до краја света и века; после тога неће бити потребно
mr.sch Posted December 27, 2009 Author Report Posted December 27, 2009 У нашој телешоп понуди, имамо моделе за сваку прилику (а нарочито за неприлику), за све узрасте и свакакве проблеме да чујем сад Лакија, којег би одабрао, да ли је икад пуцао и где, у шта је то пуцао, и да ли је (га је) то уопште погодио? :rolleyes: :P
Recommended Posts