mr.sch Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 тема наоружана до зуба - и сасвим бенигна по природи - Годинама сам "депоновао" наоружање из фикције, у секцију Индустријског дизајна, и хвала тамошњој екипи™ на доброј вољи и разумевању. Решио сам да све повежем у једну тему, што преко линкова, те понеких реприза прегледности ради. Рад је настао као одговор на постављени "sketch session" у ИД, те давне 2006. године (аух, време лети и зими) на линку. први пут: неколицина детаља у 'перпиксел' размери; нису коришћене готове текстуре, цртеж руком је скениран и бојен. Пошто је у питању плазма топ/ пушка, има три положаја регулатора паљбе: укочено, дуги пулс и кратки пулсеви плазме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Potpuno podržavam ideju, štaviše htedoh i predložiti moderatorima. Pregršt koncepata za vežbu modelovanja - što low poly što high poly. Bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted December 23, 2009 Author Report Share Posted December 23, 2009 ах, пристижу први ходочасници - ако се организујете за моделовање, отворите нову тему и оставите кредитсе на раду. главно оклопно возило из US Future Combat Systems програма пренаоружавања, овог пута у саставу A.E.G.I.S. јединице. основа је постављена у СкечАп-у, па је руком и фломастерима додавано фино сенчење и детаљи, плус мало ФШ обраде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted December 23, 2009 Author Report Share Posted December 23, 2009 ах, штета што на текстури није било довољно места, односно, геометрија није "шивена" на време, за разне детаљчиће. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Two.One Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 E'o i drugog hodocasnika! :) Oba rada mi se svidjaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikomnen Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Super su ti radovi,svaka cast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted December 23, 2009 Author Report Share Posted December 23, 2009 Лепо, лепо, окупља се друштванце... имаћу коме да музикантишем, док се прсти не уморе. Хвала, припрема се и остатак. и набац првих идеја за 'gunship' летелицу, само што сам планирао да може успут да превози и борбену групу командоса. добитна "00", развијана је (углавном) на узорима тешких бомбардера из 2 св.рата, са хеликоптерским отвореним трупом Link to comment Share on other sites More sharing options...
inner universe Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 E lepo je, svidja mi se prva puca. Tebi chini mi se bolje ide ruchni rad nego didzhitalija. Ipak, ovi dropship koncepti su mi malo problematichni. Deluju kao hm.. vishe kao arhitektonske gradjevine nego komad mashinerije.. rekao bih. Neki chak i kao skulpture :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted December 23, 2009 Author Report Share Posted December 23, 2009 чу', па све је то рука... негде клизи, негде запиње; колико се већ ородимо са начином преноса визије из главе на медијум машине волим да постављам кубистично, чак и да остану такве - у материјализацији можеш све, а тек анимацији (5:55>) Link to comment Share on other sites More sharing options...
inner universe Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 ali "spanker" dodjavola hahahahaha. Lepo lepo :) Samoo jedna jedna mala mala sitnica sitnichica..u vezi perspektive. Ova leva strana broda..tj. njegova desna shtrchi. Gore iznad srednjeg grebena sa "konzolama" ne bi smela da se vidi desna hemisfera broda koja vodi u motor.. Izgleda kao da je podignuta malo u odnosu na osu simetrije sa sve kljunom koji je isto malo iznad. To je najochiglednije kod motora.. Jedan (onaj pozadi) je jasno izdignut iznad ovog blizhe nama.. Mislim nishta bitno naravno, al' par tih tvikova tek da cela stvar bude chista. Daj josh neshto lepo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted December 23, 2009 Author Report Share Posted December 23, 2009 чекај - нису вас учили на Академији, обрнуту византијску перспективу? хех, кад већ тако лепо запажаш ево ти још једна посластица, са перспективним фрљокама, колико ти душа иште. Рађено је као проба за домаћу девелопер групу 2004те Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperStaljin Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 'vata me depresija kad vidim šta radiš... a tek kad vidim da nisi milijarder, onda još veća... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted December 23, 2009 Author Report Share Posted December 23, 2009 не се секирај, право богатство је унутра... неодвојиво и неисцрпно, све друго је обмана, превара, илузија, шарена лажа за ове акробације и промене геометрије, вероватно би морала да постоји кугла, о коју се ослања центар возила на тло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkNemos Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Uf uf zlatna tema :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
inner universe Posted December 23, 2009 Report Share Posted December 23, 2009 Fino ovo.. Mislim da cu i ja da bacim neshto uskoro. Shteta shto nema sticky, free for all za dizajn brodova itd...pa da ljudi gomilaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted December 23, 2009 Author Report Share Posted December 23, 2009 да, могла се направити тема/battle где се чисти роботи буџе, па на крају испадне гласање ко је којег победио, визуелно као у старим цртаћима, кад двојица ваде све веће пиштоље, пушке, топове... један на другога; делује забаван "турнир" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Two.One Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Super je ovo sch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galeb Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Uf ovaj "Spanker" prosto zove na modelovanje :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted December 24, 2009 Author Report Share Posted December 24, 2009 Алај сте несташни, одмах вам се привиђају шљапкајући звукови ... ц, ц, ц. Та топовњача је наследник Локидовог модела AC-130 који се у верзији H зове и Spectre, односно Spooky, као верзија U. И Spider је било слободно, али овако је боље :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christopher Carrion Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Još u Njegoševo doba se govorilo: "Svaka mu je za sticky...". Pa tako i ova. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted December 24, 2009 Author Report Share Posted December 24, 2009 ух, добро је да нисам до сада подлегао дувању, кад су испарења искушења ту пред носом, умножена и прилепљујућа :blink: један сјајан дигиалатић за брзо концептарење, летелица одозго, просто вуче на штанцовање нових и нових варијација. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted December 24, 2009 Author Report Share Posted December 24, 2009 А сада мало високе технологије, од источних трудбеника - по систему обрнутог Тројанског коња, Кина ће бити 'на коњу'. Пошто јој и фабрике и технологија, долазе сами из целог света, на крају закупа, припашће њима - сведобитна ситуација Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Uooow ,odmori malo! :) Od ovolikog izliva kreativnosti ne mogu dochi k sebi! Apsolutno fantastichni radovi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted December 24, 2009 Author Report Share Posted December 24, 2009 Одморио. Настављамо са по-потопским изливањем, па који преживи, моћи ће да ми исприча; како је све то било, некада. Хтедох још нешто да поставим, иза кинеза, али видех на време, да се твој аватар и слика дијагонално погађају у бојама. Има мало старијих радова, па ћете извинити на неквалитету - са грешкама се живети мора, да би нас подсећале на наук Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.sch Posted December 25, 2009 Author Report Share Posted December 25, 2009 Једна "насекирана" секирица, која је добила своју силуету, након нацртаних седамдесет различитих, иницијалних скица Затим су од силуете изведене четири варијанте, да би на крају за финално решење било одабрано пето, 'исто другачије' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts