ajfile Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 Slučajno sam primetio datum moje registracije na ovom forumu, kao i redni broj i svatio da to nema veze sa istinom. Sad stoji da sam se registovao pre koji mesec a registrovao se pre 4-5 godina i imao sam neki mali lepi redni broj :) šalu na stranu - šta se desilo?
johnny. Posted December 20, 2009 Report Posted December 20, 2009 Koliko ja vidim u arhivi, nisi na vreme platio taksu na posedovanje malog i lepog rednog broja pa je po statutu taj broj prešao kod prvog člana koji je bio na listi čekanja. :ph34r:
Christopher Carrion Posted December 20, 2009 Report Posted December 20, 2009 Istina je ono što piše a ne ono što ti misliš da je istina. :)
johnny. Posted December 20, 2009 Report Posted December 20, 2009 Ja sam jednom tako pokuš'o da ubedim neke da jesam, a nisam.
Trunks Posted December 20, 2009 Report Posted December 20, 2009 šalu na stranu - šta se desilo? To se nikad nije desilo ranije i nemam pojma kako da ti pomognem. Možda si imao neki drugi nalog pre. :/
ajfile Posted December 20, 2009 Author Report Posted December 20, 2009 @Christopher - :lol: @Trunks - hvala na asistenciji, to je u pitanju, izvinjavam se na smaranju oko nebitnoće usled moje nepažnje tnx poz
Christopher Carrion Posted December 20, 2009 Report Posted December 20, 2009 "To se nikada nije desilo ranije i nije se desilo ni sada. Pođite sa nama." :)
Recommended Posts