Abishai Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 Aj' da je stavim ;). Uradio sam je veceras bila je vezba, ali nisam uspeo to sto sam hteo. Nos bi trebao da se dotera i glava pozadi. poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djorzgul Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 spreda, manje vishe izgleda ok, edgeLoop-ovi su kul, nos deluje preshiroko, ali o tome ti odlucujesh ;) meni jedino stho stvarno smeta jeste oblik lobanje iz profila. fali mu parce vilice [posebno ako se gleda odnos masivnosti vrata,lobanje i vilice...]. probaj da nacrtash lobanju kako bi izgledala, i videtjesh da bi moglo malo bolje da se osmisli&uradi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thinker Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 ima tu jos dosta da se poradi vezano za proporcije... najvise sto mi smeta je sto mu je pao nakovanj na glavu.. znaci lobanja je okrugla odozgo.. drugo su oci, ne znam kako ovo da objasnim bez pokazivanja rukama (sta cu tek sam ustao)... ali vidis kako su iskrivljene kada gledas odozgo, zenica ti ne stoji na sredini nego je zrikav, a i kad bi rotirao oci tek bi bio zrikav, znaci remodeluj kapke.. (uff.. uspeo sam ahhahah).. sama topologija je visemanje ok.. imas previse loopova na nosu i celu.. smanji to... poz!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abishai Posted February 27, 2005 Author Report Share Posted February 27, 2005 Hvala na komentarima @Alfred Da tacno vilica. Tek sada vidim da izgleda kao da fali deo. Vrat sam namerno uradio masivniji, da kazem kao "karikatura" (verovatno cu ga tako odraditi). Mozda cu mu jos nabudziti i vrat i telo ce sigurno biti ogromno. @thinker Ima jos. Oblik glave mi ne valja. Oci... gledam.... mozda ne vidim :), ali ne znam, ajde jos malo cu pogledati :) Ove jos jedne slike izbacio sam sphere poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
thinker Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 uff tek sad videh, kakve su ovo gustine na vratu... ne znam sta to predstavlja ali definitivno je greshka.. ove 2 linije nacinjene od mnogo edgeva.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markovicd. Posted February 27, 2005 Report Share Posted February 27, 2005 posto studiram ovih dana proporcije lica imam par komentara :) 1. Nos je nedefinisan totalno ... uopste se ne suzava kako bi trebalo... skroz je isti... 2. donji deo nosa je presirok kada se gleda iz front view-a... ( sem ako nije crnac onda je ok ) ali zato kada ga gledam sa strane izgleda sav mali :) 3. Na donjoj usni ne treba ova crta da bude tako izrazena to je samo kod gornje... donja ima bash bash blagi prelaz 4. brada ti je prekratka ne pocinje tu vrat toliko za sada :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts