Jump to content
Celtic

studije arhitekture u ruskoj federaciji

Recommended Posts

vec neko vreme koketiram sa idejom master studija u moskvi. svestan sam da kao zemlja bas i nisu u vrhu svetske arhitekture medjutim smatram da se polako penju. takodje, sve su prisutniji na nasim prostorima i mislim da bi deo studija odradjen tamo bio prilican imperativ.

citao sam vec neke clanke na dz ali oni su se ticali vremena od pre najranije pet godina. bio bih jako zahvalan ako bi me neko uputio na neki link, dao neku informaciju...?

na nivou srbije, godisnje se daje ukupno osam stipendija za rusiju. ali stipendije nisu presudne... bitno mi je samo da odem tamo a za pare cu vec prodati dusu nekoj firmi. fascinira me mentalitet, drugaciji pristup nauci, kultura. i ogromno prostranstvo. :D

student sam druge godine bu, arhitektura. prosek nesto ispod 8,5 sa tendencijom prilicnog povecanja :D :D . ruski pomalo nabadam (naucicu), engleskim vladam sasvim pristojno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moj je tetak gore radio deset godina oko arhitekture. Doduse on nije studirao, on je na crno pravio vile moskovskoj mafiji. Da znam ikakvu bolju informaciju rado bih ti pomogao :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...