pirates Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 evo pocetak i malo posle njega, na pola sam skontao da blue print ima 5 vrata u TOP-u, a 3 u FRONT-u i SIDE-u
[vlada] Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Treba tu jos dosta sto se tice rendera, mislim na materijale, a sam model je ok svidja mi se u onoj sivoj kombinaciji ali mislim da su ti vrata nekako cudno izdvojena od ostatka karoserije, kao da si samo ivice ubacio ka unutrasnjosti.
pirates Posted October 13, 2005 Author Report Posted October 13, 2005 Da ovo je moj najduzi render (65 sec). A sto se tice vrata,neznam koja je kombinacija alata potrebna da se naprave vrata,..
[vlada] Posted October 13, 2005 Report Posted October 13, 2005 Sto se tice alata to sve zavisi koji program koristis pa onda ide objasnjenje kojom vrstom modelujes automobil i td.
miloshz Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 lepo... nego... imam utisak da auto lebdi...
[vlada] Posted November 10, 2005 Report Posted November 10, 2005 jel si ti ovo zavrsio ili jos radis? Nesto mi je auto sav iskrzan.Ne znam zasto, dok si jos radio onako siv je bio ok sad si stavio neke materijale i nekako totalno drugacije izgleda.Nesto su ti se delovi kola uvukli u unutrasnjost kola ne znam zasto.Jel si brisao poligone ili si samo exrtude ka unutrasnjosti kola kod brata i ostalih delova kola?
Dimke Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 Sredi farove.Francuzi su se za njih bash pomuchili ,pa je red da budu autentichni.Sa n,ima 206-ca che vishe lichiti.
pirates Posted November 11, 2005 Author Report Posted November 11, 2005 @ miloshz ...tako je lebdi ali to je lako srediti toliko i ja znam. @Vlada ...ja ovo jos radim ali svaki treci vikend po 3 sata i tacno kako si rekao brisao sam poligone ,a sto se tice materijala jos nisam instalirao brasil (ali sam zato instalirao novi AP). @DIMKE pa da lici ce na 206 do sada su ga zvali FICA i FLORIDA.
[vlada] Posted November 11, 2005 Report Posted November 11, 2005 ok ok ajde cekam da vidim kako ce da ispadne nadam se bolje ;) Pozdrav!
pirates Posted October 1, 2024 Author Report Posted October 1, 2024 IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO bravo Pirates
Recommended Posts