Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne znam zašto nema komentara, zaslužio je post. Generalno mi smeta malko ta dugokosost i masnokosost, nesavršenost snimka u tehničkom smislu i kad ima, a često i kad nema opravdanja (naravno, po mom sudu). Evo prva, nazvao bih je Sv. Jelena, otkida kako je dobra: prigušeno svetlo, flajke koje sijaju kao sveće, eto mesta gde se ubogi vernik moli nedodirljivoj vili. Izdvojio bih još 7, 12 i zadnje dve.

Zadnje i najmanje važno, nedostaje numeracija.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

тек сад вид'о коментаре - нисам ја дугукос, ал'сиђи у рупу испод земље са обџективом Ф2 и истеклом колор Агфом исо 8оо, па држ'се! срећом филм је био у Беси. са нама је био и стренџер из Холандије - он је радио средњим форматом - мамија 6 + флеш + филм исо 125! Тек у оној помрчини сам схватио шта значи жута мрља и светло тражило - на многим местима једини извор светлости био је рударска лампа. био и другар са Каноном 450Д - он је најбоље прошо' ал уз неку врсту пре-фокуса. његове слиџе ишле су на исо 1600. силазак доле је фантастичан. надам се да ће бити још које прилике - у сваком случају, препоручио бих никон групи да дотера један Д3с и никор 14-24 да одради тест и повећа продају свог новог љубимца :D

• 2 months later...