chu-des Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 evo neki autopuppet (autoportret) sto sam radio iz zajebancije :lol: cilj je bio da stvorim svoj 3d karakter u puppet fazonu kritike i komentari dobrodoshli kao i uvek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Dsgn Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Super si skinuo karakter :) Meni je bash vrhunski ispao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chu-des Posted September 25, 2009 Author Report Share Posted September 25, 2009 e ljudi pade mi ideja na pamet da uradimo ko hoce svako svoj puppet...da bude kao vrsta sessiona, i na kraju kada se zavrshi session mogli bi da odradimo neki zajednichki strip......ako ima nekoga za neka se javi, naravno kolege iz 3da su vishe nego dobro doshli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djorzgul Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Dobar je. Mozda malko da povecas tu olovku da se bolje vidi. I ja bih mu malo izrazio nos na faci, dal' kao crtez ili kao 3d ne znam... Mada i ne mora, to mi samo palo na pamet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
demjan Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 hahahaha super je i scena je zanimljiva Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjmaster Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 He he, me like ! Slazem se Djorzgul-om da bolje istaknes nos i povecas olovcicu. Voleo bih da imam vakvu™ figuricu sebe na radnom desku :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bukinjo Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 zamerka za svetlo, jako je lose...sredi to, inace puppet je super! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rembrant Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Chu matori, meni je ovo do jaja....a i render je cool, meni se bas svidja light sa hdri-em u pozadini....:) :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chu-des Posted September 28, 2009 Author Report Share Posted September 28, 2009 Pa to oko nosa sam razmishljao probao sam ali ovako mi je delovalo bolje...aj probacu o5 pa kachim. Sto se tiche svetla nisam se cimao mnogo oko scene malo me je model oko nogu kochio jer sam radio u rhinou a ne u maxu, tako da sam scenu za render sa materijalima postavio za nepunih 10min...ali probacu da doteram josh malo pa cu okachiti. Hvala na komentima ej bre demijane sta bi sa tobom...jesi ziv..nema te 100 godina..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Dsgn Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 Drug rodjak urednik je zhiv i zdrav :) To potvrdjuje pojavljivanje na skorashnjem eventu :) Evo i fotografije kako sada izgleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chu-des Posted September 30, 2009 Author Report Share Posted September 30, 2009 ooo kolega tako znachi pravi se event na havajima a ne zovu se ortaci......mada mozda i bolje posto javljau da sad tamo nadolazi neki cunami...tako da ne bi bilo loshe da pozurite nazad :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denis Dsgn Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 U blokovima nema Cunamija™, ne sme da naidje! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts