mlst Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Logo za Yugo Rok za slanje : Ponedeljak, 5. oktobar 2009 Pravila su sledeca : 1. Mozete postovati samo jedan rad , ukoliko posaljete vishe bice priznat samo prvi rad . 2. Nemojte slati stare radove . 3. Radove postovati u ovoj temi . 4. Postujte rok . Stari/novi logo
mlst Posted October 5, 2009 Author Report Posted October 5, 2009 Produzicu battle jos 2 dana ... Znachi 7 Oktobar ! E ako i tada ne uspem/o onda mogu slobodno reci da smo barem pokusali :)
DEDA_RUMA Posted October 6, 2010 Report Posted October 6, 2010 znam da je ovo odavno proslo, ali, eto, jbg :D
mlst Posted October 17, 2010 Author Report Posted October 17, 2010 :D Mi nashe djubre ne bacamo :) ... Podseti me na Japanca iz Tesne koze ...
ludakludi Posted December 4, 2010 Report Posted December 4, 2010 evo moje ideje ... ovako nesto, naravno samo da se doradi :) ovo je najpoznatije "Y" na svetu koje Yugo moze da dobije :D
px325 Posted January 6, 2011 Report Posted January 6, 2011 samo da uletim malo, nemojte da se ljutite, odmah idem :D sto blatite yugo? auto nije mercedes(zato se tako ni ne zove ;) ), ali prevozno sredstvo koje sluzi ljudi vec vise od 30 godina. i danas vidim ljude da ga voze, tako da ne vidim razlog da se vredja i klevece( kako bi sojic rekao :D ) YUGO 4ever :D :P
kobayashi Posted January 8, 2011 Report Posted January 8, 2011 Za utehu nam moze biti to sto se pravio duze od Rovera :) Inace, ja se radovao da ga kupe kinezi, ali ovi nasi nisu dali tender koji bi kinezi sigurno dobili, jer su jedini koji imaju KES!!!! Fiat je npr. 2008. godine na Sajmu automobila u Pekingu od jedne kineske firme porucio 100.000 motora (Euro 3), pa onda kontam da bi Zastava 10 bila jeftinija da su je pravili kinezi, a cena bi bila ista, plus siguran sam da bi kvalitet bio mnogo bolji jer bi hteli sa tim modelom da udju na evropsko trziste - Fiat to nikada nije ni hteo, jer za Evropu ima skuplje modele (npr. Grande Punto itd.). Jos sad, kako su kinezi kupili Volvo, nasi proizvodjaci delova bi imali i tu neku sansu da nesto rade, pa jos da vlada oslobodi Volvo carine, eto nam prilike da se vozimo u kulturnom autu za normalne pare.
Recommended Posts