Jump to content

Recommended Posts

Posted

nzm da li ova tema pripada ovde, ali bi mi bila dobrodosla pomoc.... imam genius-ove zvučnike stariji model

SW-HF5.1 1200, i zvučnik, ili bas je probio, nzm kako se izraziti, ne razumem se skoro nimalo :P, uglavnom mi ne radi bas, već samo onaj vazduh ,,huči'' ... e sad moje pitanje je: da li se može popraviti, i ako može, koliko bi to koštalo, ili mi se više isplati kupiti nove zvučnike, i po preporuci koji su dobri, ništa veliko, za kućnu potrebu, ali ipak da imaju svoju jačinu, cena da je do nekih 5-6 000din... hvala unapred... pozdrav

Posted

Ево, да мене питаш, рекао бих ти да си промашио део форума.

Мада, увек буде неко ко може да помогне.

Све у свему, "генијалне" звучнике не бих, не поправљао, него никад купио.

Али, то сам ја. :)

Добар сервис звучника је "БИН" у Земуну. Човек који ради тамо (држи сервис) је врло љубазан и то што ради, ради из љубави. (барем је такво било моје искуство пре пар година)

Сад је питање да ли се бави и том врстом звучника, али верујем да да.

Ако ти средњи и високи (ти малени сателити) свирају, онда треба да му понесеш само ту централну јединицу у којој се налази сабвуфер (бас).

Постоји шанса да ти на лицу места поправи, ако је неки безазлен квар.

Пробај број телефона: 011/2199-590. Адреса је Првомајска 118.

Ах, тек сад видех да си из Новога Сада.... тјах...

:(

поз.

Posted

e hvala ti, ali kao sto sad vidis daleko mi je :P probacu da se raspitam za neki servis u ns-u... a koje bi mi ti preporucio zvucnike?? ne bih isao na 5.1 u svakom slucaju...

Posted

Немој да ти ја препоручујем, то ће те изаћи много више од 5-6к. :)

Ја сам пре за варијанту да, у најгорем случају, прикачиш рачунар на неку мини линију/стубић, ако нећеш да купујеш појачало и звучнике.

"Рачунарске" звучнике не бих никоме саветовао.

поз.

• 1 year later...
Posted

Za mjesec dana mozda i ranije namjeravam lansirati jedan novi historijski portal u cyber svemir, stoga molim sve one koji su voljni i misle da imaju adekvatno znanje o historiji Bosne koje bi ih kvalifikovalo da budu dopisnici na portalu neka se prijave ovdje.

Studenti historije i historicari ce imati prioritet, ali i amateri sa entuzijazmom dolaze u obzir.

Ja i nadam se Bosnjo smo vec u timu, svaka pomoc bi bila dobro dosla, ali i bez toga portal ce funkcionisati zadovoljavajuce, to je samo dodatni bonus kako bi se portal obogatio sa sto vise razlicitih pogleda na Bosansku historiju.

Sve sugestije, kritike i prijedlozi u vezi rada, koncepta i izgleda portala su dobro dosli.

Unaprijed hvala.