bogus Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 nzm da li ova tema pripada ovde, ali bi mi bila dobrodosla pomoc.... imam genius-ove zvučnike stariji model SW-HF5.1 1200, i zvučnik, ili bas je probio, nzm kako se izraziti, ne razumem se skoro nimalo :P, uglavnom mi ne radi bas, već samo onaj vazduh ,,huči'' ... e sad moje pitanje je: da li se može popraviti, i ako može, koliko bi to koštalo, ili mi se više isplati kupiti nove zvučnike, i po preporuci koji su dobri, ništa veliko, za kućnu potrebu, ali ipak da imaju svoju jačinu, cena da je do nekih 5-6 000din... hvala unapred... pozdrav
boric Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Ево, да мене питаш, рекао бих ти да си промашио део форума. Мада, увек буде неко ко може да помогне. Све у свему, "генијалне" звучнике не бих, не поправљао, него никад купио. Али, то сам ја. :) Добар сервис звучника је "БИН" у Земуну. Човек који ради тамо (држи сервис) је врло љубазан и то што ради, ради из љубави. (барем је такво било моје искуство пре пар година) Сад је питање да ли се бави и том врстом звучника, али верујем да да. Ако ти средњи и високи (ти малени сателити) свирају, онда треба да му понесеш само ту централну јединицу у којој се налази сабвуфер (бас). Постоји шанса да ти на лицу места поправи, ако је неки безазлен квар. Пробај број телефона: 011/2199-590. Адреса је Првомајска 118. Ах, тек сад видех да си из Новога Сада.... тјах... :( поз.
bogus Posted September 21, 2009 Author Report Posted September 21, 2009 e hvala ti, ali kao sto sad vidis daleko mi je :P probacu da se raspitam za neki servis u ns-u... a koje bi mi ti preporucio zvucnike?? ne bih isao na 5.1 u svakom slucaju...
boric Posted September 22, 2009 Report Posted September 22, 2009 Немој да ти ја препоручујем, то ће те изаћи много више од 5-6к. :) Ја сам пре за варијанту да, у најгорем случају, прикачиш рачунар на неку мини линију/стубић, ако нећеш да купујеш појачало и звучнике. "Рачунарске" звучнике не бих никоме саветовао. поз.
elastikteam Posted February 15, 2011 Report Posted February 15, 2011 sinevoice servis priznat i u svetu. lik iz zemuna
Nunu Posted February 16, 2011 Report Posted February 16, 2011 Za mjesec dana mozda i ranije namjeravam lansirati jedan novi historijski portal u cyber svemir, stoga molim sve one koji su voljni i misle da imaju adekvatno znanje o historiji Bosne koje bi ih kvalifikovalo da budu dopisnici na portalu neka se prijave ovdje. Studenti historije i historicari ce imati prioritet, ali i amateri sa entuzijazmom dolaze u obzir. Ja i nadam se Bosnjo smo vec u timu, svaka pomoc bi bila dobro dosla, ali i bez toga portal ce funkcionisati zadovoljavajuce, to je samo dodatni bonus kako bi se portal obogatio sa sto vise razlicitih pogleda na Bosansku historiju. Sve sugestije, kritike i prijedlozi u vezi rada, koncepta i izgleda portala su dobro dosli. Unaprijed hvala.
konstrict Posted February 16, 2011 Report Posted February 16, 2011 Lako ćemo za historiju, nego, znaš li ti popraviti Genius subwoofer? Ako ne, promašio si temu.
Christopher Carrion Posted February 16, 2011 Report Posted February 16, 2011 @Nunu Ako ti se ostaje ovde, objasni mi odakle taj komentar ovde pošto ti nije prvi put da po forumu postuješ stvari koje nemaju nikakve veze sa temom. Hvala.
Recommended Posts