Bankar Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 mene me zanima da vi mene kazete kako se klasifikuju ''zaposleni'' (modovi, admini...) na ovom, ili bilo kom drugom, uostalom, forumu. sta oni konkretno rade, kako napreduju u sluzbi i sl. to mene jutros zanima:) ne mora esej, cisto u kratkim crtama. hvala:)
Gremlin Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 Pa u principu, imaju solidne plate i flexibilno radno vijeme. Sve se radi od kuće, a ponekad u jednoj fancy kancelariji na ušću, mislim da je 14 sprat. Apple računari su obavezni i iPhone takođe. Nije baš lako zaposliti se na dobrom forumu, al se isplati jer ispadneš baja u društvu i možeš da banuješ i hejtuješ do mile volje... :)
Bankar Posted September 17, 2009 Author Report Posted September 17, 2009 :) no, really. kapiram da je sve dobrovoljno, ne trazim posao u forumskom sektoru. samo me zanima kako funkcionise.
NPA Posted September 17, 2009 Report Posted September 17, 2009 Gremlina za buduceg upravnika zatvora na DZ :lol: :lol: :)
Trunks Posted September 18, 2009 Report Posted September 18, 2009 Evo ti lista urednika, supermoderatora itd. ako te to zanima. Ovo ostalo za ovlašćenja... nemam baš vremena da sad objašnjavam, verovatno piše na wikipediji ili negde, isti je princip na svim forumima.
Recommended Posts