Jump to content

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

;) ,

nego doslo je do promene hdri mape... jer prosla je nesto sjebana bila ne znam sto... :( iskrzana i onako je bacala po svim objektima velike "tufne"... a to ne bi smelo na ovoliko velikom Final gatheru koliko sam podesio... pa sam probao sa novom... i bilo je normalno ( nije ostavljala tufne ) ... tako da novo podesavanje:)

Posted

kako svi bre znaju moje "umetnicko" chat ime!? :)D :) ... salim se ...

nego... kupam se go mnoooogoo ti hvala... ja kucao na google nesto "wheel brakes" ali nista ne nadjoh :) hvala ti mnogo :)!

Posted

Hahaha...svaka cast za Kupam se go...pravo poredjenje :lol:

Anyway, svaka cast za model...stvarno mi se svidja

Mozda bi ga jos malo spustio nize (ne retrovizor, nego ceo auto :) ) ali ne verujem da bi ga to nesto posebno ulepsalo, tako da samo nastavi sa good workom!

Posted

heh... thnx u pravu ste :) ...

hvala sickmind... ih voleo bi ovaj projekat da zavrshim do kraja nedelje ne mogu vise pochinje da me zrachi da sedim ispred monitora i chekam kraj rendera! :(

Posted

Markovicu, ne znam je li ovo ono sto si htio da me pitas, ali gledaj

uzmi jedan plane i stavi ispod kola....zadnje vertexe podigni i postavi kameru fino...i izrenderuj, tako mozes dobiti jednobojnu pozadinu ako ti je to cilj ;)

evo...

232dv.th.jpg

246wi.th.jpg

oprosti ako sam smorio... ;)

Posted

nije gotovo izvinjavam se na gornjem postu... samo da promenim felne uzecu hammanove ( sorry vegasse ) :) ... i to je to ...

a sta je sledece.. pa ne znam mogao bi ili da zavrshim robota ili da uradim neki enterijer/exterijer

Posted

Render mi se svidja ali imam nekoliko zamerki.

Izmedju haube i fara uradi nesto da se pupuni jer vidi se praznina.

Promeni ili povecaj te retrovizore neko deluju mali.

Brava deluje prenisko.

Zaostri malo ivice na i oko vrata.

Dodaj mu neki side bumper nekako je suvise ravan bez njega.

Nesto mi deluje sumnjiv taj zadnji deo kola.

Sve negativno al svidja mi se render :D :D

Posted

sad si nasao da se javis valerij... <_<

smarachu... :P

ne mogu da menjam vise nista... to je to ...

svaka cast svima koji su zavrshili... ajde i ostali da zavrshavaju pa da privedemo kraju ;)

astra1024x768.jpg

Posted

to za zadnji deo smo ti pricali ranije, ali nema veze.Felne su mi nekako mnogo tanke.To su zamerke oko ovih kola.Sledeca koja budes pravio sigurno se biti bolja jer i sam znas gde si gresio tako da ces i sam sebe ispravljati. Inace sa konfiguracijom koju imas lepo si ti ovo sve izgurao i napravio, tako da svaka cast za trud!! ;)