[vlada] Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 u pa da sad te razumem.Pa nista probaj sa crvenom pa kako bude bude. ;)
markovicd. Posted November 24, 2005 Author Report Posted November 24, 2005 ;) , nego doslo je do promene hdri mape... jer prosla je nesto sjebana bila ne znam sto... :( iskrzana i onako je bacala po svim objektima velike "tufne"... a to ne bi smelo na ovoliko velikom Final gatheru koliko sam podesio... pa sam probao sa novom... i bilo je normalno ( nije ostavljala tufne ) ... tako da novo podesavanje:)
[vlada] Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 povecaj blur hdri mape tako da ce sve nepravilnosti same mape biti zamaskirane.
Kupam_se_go Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 Donkey.... evo ti par slicica kako da odradis kocnicu.... ;) http://i3.photobucket.com/albums/y59/djole/wallclock2.jpg http://i3.photobucket.com/albums/y59/djole...eld20brakes.jpg http://i3.photobucket.com/albums/y59/djole/brakes.jpg http://i3.photobucket.com/albums/y59/djole/brake-disk.jpg http://i3.photobucket.com/albums/y59/djole...0Rims-Baers.jpg
markovicd. Posted November 24, 2005 Author Report Posted November 24, 2005 kako svi bre znaju moje "umetnicko" chat ime!? :)D :) ... salim se ... nego... kupam se go mnoooogoo ti hvala... ja kucao na google nesto "wheel brakes" ali nista ne nadjoh :) hvala ti mnogo :)!
markovicd. Posted November 26, 2005 Author Report Posted November 26, 2005 update , chisto da se vidi da radim! ... svestan svih gresaka ali ono chisto da vidite da pokusavam ;) ali ajde C&c dobrodosli
Kupam_se_go Posted November 26, 2005 Report Posted November 26, 2005 Brate... si ti mozda izvalio koliko ti retrovizori izgledaju ko usi tog magarca sa avatara.... :D
SiCkMiNd Posted November 29, 2005 Report Posted November 29, 2005 Hahaha...svaka cast za Kupam se go...pravo poredjenje :lol: Anyway, svaka cast za model...stvarno mi se svidja Mozda bi ga jos malo spustio nize (ne retrovizor, nego ceo auto :) ) ali ne verujem da bi ga to nesto posebno ulepsalo, tako da samo nastavi sa good workom!
markovicd. Posted November 29, 2005 Author Report Posted November 29, 2005 heh... thnx u pravu ste :) ... hvala sickmind... ih voleo bi ovaj projekat da zavrshim do kraja nedelje ne mogu vise pochinje da me zrachi da sedim ispred monitora i chekam kraj rendera! :(
[vlada] Posted November 29, 2005 Report Posted November 29, 2005 sto da sedis pored monitora? Pa samo ostavis da radi i idi do grada pa se malo zezaj izlasci ovo ono :D
markovicd. Posted November 29, 2005 Author Report Posted November 29, 2005 ma... to cu kada stavim finalni render;) a ne mogu ovako me samra pustim render i ne mogu da koristim komp sledecih 30-1h... koliko seche... samo renda ...:( evo uradih josh malo...
[vlada] Posted November 30, 2005 Report Posted November 30, 2005 Bolje napravi finalni render i zavrsi sa ovim modelom i onda kreni na novi i bice ti daleko lakse. Pozdrav!
vegass Posted November 30, 2005 Report Posted November 30, 2005 Markovicu, ne znam je li ovo ono sto si htio da me pitas, ali gledaj uzmi jedan plane i stavi ispod kola....zadnje vertexe podigni i postavi kameru fino...i izrenderuj, tako mozes dobiti jednobojnu pozadinu ako ti je to cilj ;) evo... oprosti ako sam smorio... ;)
markovicd. Posted November 30, 2005 Author Report Posted November 30, 2005 ma bre vegasse :P ne bitno ali hvala ;) nego... evo josh malo i kraj :) josh samo malo :)
[vlada] Posted December 1, 2005 Report Posted December 1, 2005 dobar je ovaj zadnji render.Jel to to? Nisi mu samo popravio retrovizore.
[vlada] Posted December 1, 2005 Report Posted December 1, 2005 Sta sad radis kad si ovo zavrsio, sta je sledece?
markovicd. Posted December 2, 2005 Author Report Posted December 2, 2005 nije gotovo izvinjavam se na gornjem postu... samo da promenim felne uzecu hammanove ( sorry vegasse ) :) ... i to je to ... a sta je sledece.. pa ne znam mogao bi ili da zavrshim robota ili da uradim neki enterijer/exterijer
Dimke Posted December 2, 2005 Report Posted December 2, 2005 Odlichno, kao sa postera.Aleluja-odmori malo! Poz
markovicd. Posted December 2, 2005 Author Report Posted December 2, 2005 odmaracu se kada umrem :) evo sada cu da stavim da se renda sa novim felnama... i idem da odmorim kada se zavrshi :P ... samo malo ono ... chisto da osetim krevet :)
vegass Posted December 2, 2005 Report Posted December 2, 2005 aj da vidim te hamannovke.... :D brzo brzo...
Valerij Zajcev Posted December 2, 2005 Report Posted December 2, 2005 Render mi se svidja ali imam nekoliko zamerki. Izmedju haube i fara uradi nesto da se pupuni jer vidi se praznina. Promeni ili povecaj te retrovizore neko deluju mali. Brava deluje prenisko. Zaostri malo ivice na i oko vrata. Dodaj mu neki side bumper nekako je suvise ravan bez njega. Nesto mi deluje sumnjiv taj zadnji deo kola. Sve negativno al svidja mi se render :D :D
markovicd. Posted December 2, 2005 Author Report Posted December 2, 2005 sad si nasao da se javis valerij... <_< smarachu... :P ne mogu da menjam vise nista... to je to ... svaka cast svima koji su zavrshili... ajde i ostali da zavrshavaju pa da privedemo kraju ;)
Kupam_se_go Posted December 2, 2005 Report Posted December 2, 2005 Donkey.... ajde daj neki render od pozadi, da mu vidimo dupe... :D
[vlada] Posted December 3, 2005 Report Posted December 3, 2005 to za zadnji deo smo ti pricali ranije, ali nema veze.Felne su mi nekako mnogo tanke.To su zamerke oko ovih kola.Sledeca koja budes pravio sigurno se biti bolja jer i sam znas gde si gresio tako da ces i sam sebe ispravljati. Inace sa konfiguracijom koju imas lepo si ti ovo sve izgurao i napravio, tako da svaka cast za trud!! ;)
Recommended Posts