markovicd. Posted October 17, 2005 Author Report Posted October 17, 2005 update... ispeglani su vertexi ... i dodata ova crta koju nisam ni video da ima ...! sutra vrata ... i to je to imam prednji i sa strane deo... onda ide zadnji :)
markovicd. Posted October 18, 2005 Author Report Posted October 18, 2005 ... ocu menjam ih chim zavrshim deo sa strane... doslo je do promene planaa :) update
Bubikaj Posted October 18, 2005 Report Posted October 18, 2005 ajd postuj i wire :) fino za sada izgleda.... samo detalje bi terbalo na kraju.. no pipeline je sloboda umetnika ;)
markovicd. Posted October 19, 2005 Author Report Posted October 19, 2005 Bubikaj: thnx , postovacu polako... samo da znas nisu sve nurbsi :) , poceo sam sa poligonima da probam malo ... test render + update.... :P
marco3dx Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 donkey, da to nisu mozda one felne od pre 100 godina kad si pravio onog concept pezoa?
[vlada] Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 Dobar je opel lepo izgleda, samo nemoj odmah da ga budzis prvo stock. Samo mala zamerka za logo opela.Treba da bude malo vise deblji, izgleda malo mrsavo ;)
markovicd. Posted October 20, 2005 Author Report Posted October 20, 2005 bjatch... jao bre taj stock marco .... si si ... jesu :) .. samo reko da probam [vlada] ... ma zaebi znak nije ni za k**** ... :) ... sredicu to ...
[vlada] Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 ok, to i nije tako vazno ali detalji cine auto realnijim.
vegass Posted October 20, 2005 Report Posted October 20, 2005 Bravo markovicu jabuko ! :D Joj, sta bi sa felnama...pravicu se da ih nisam vidio...:) Kako je bilo u Italiji ?
markovicd. Posted October 24, 2005 Author Report Posted October 24, 2005 alo banano! :) ... ma ono bilo je ok ... vucarali nas , zaebavali i tako to.... nisam imao snage da pijem uveche ... dodirnuo krevet jedno veche dali mi pivo u ruku , ja se naslonio na ortakinju i ortaka i zaspao u tom polozaju :)))) pa ti gledaj .... inache ono nije losa italija ok je ... samo organizacija po obichaju 0
Ji 4Tze Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 ...dosao kuci, napravio tri fejsa.... i aj da okachi 'update' alo bre magare, nemo da spamujes svakim novim surface-om, zavrsi nesto bre do kraja lenshtino mala, pusti render, bavices se time kad ZAVRSIS MODEL bre :)
markovicd. Posted October 24, 2005 Author Report Posted October 24, 2005 pa vidis da nema update vec duze vreme :)... radio sam danas ostao mi josh zadnji branik ... i prednje staklo... pa cu da pustim update.... pa cu onda detalje da stavim pa ide update :)
markovicd. Posted October 26, 2005 Author Report Posted October 26, 2005 update... sutra farovi , retrovizori , lajsne ... i ostale sitnice ...
Valerij Zajcev Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 Ne vidim dobro od senke ali na prednjem cosku vrata imas neki zajeb, ostalo izgleda ok :) PS: Ubice te bjach :D :D :D
vegass Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 Aha, ovo je neki bodykit radjen po uzoru na ferrari modena....jasno, jasno....:)
gary20 Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 Bravo, Bravo!! u kom programu ga radis?
markovicd. Posted October 31, 2005 Author Report Posted October 31, 2005 radim u mayi ... evo update felne i gume su tu :) sada idem farovve... retrovizor mreza... :)
marco3dx Posted November 1, 2005 Report Posted November 1, 2005 darko, nemoj zameriti al mislim da krakovi na felnama nisu bas dobro rasporedjeni... proveri dal je razlika izmedju svakog 72 stepena! iinace, ostalo je sve super, nastavi... poz
markovicd. Posted November 4, 2005 Author Report Posted November 4, 2005 update... krenuo sam malo enterijer da radim :) jej... samo strasno slabo ide zbog moje konfuguracije vec seche:(
vegass Posted November 4, 2005 Report Posted November 4, 2005 Markovicu...sunce ti,pa kakve su ovo felne...papirnate, pa si ih flomasterima obojao...:D
Recommended Posts