zenox Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Vrlo ste bili kriticni prema mom radu Mercedes SLR,sto meni u potpunosti odgovara.Ja u mom gradu nemam s kim da pricam o tome.Tako da ni neznam tacno sta valja a sta ne valja u mom radu.Ovoga puta predstavljam redizajn toyote.Tu su i refleksije kao kod pravih vozila,ali posto ja zelim dosta toga novog da naucim potrebni su mi vasi komentari.Zelim vam uspesnu saradnju sa casopisom "Tuning & Styling" verujem da cete i vi i casopis imati koristi od saradnje.
markovicd. Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 render ti je jako los ... sto se tiche dizajna dosta me podseca na bubu:) ...
riddler Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 gume su ti plasticne i nerealne, render i svetlo jako lose, sam ugao kamere ili slika(!?) jednostavno nije dobra. :) nesto mi se ne svidja. malo vise poradi na materijalima. dok objekat mi se svidja, samo da si malo poradio na straftama na gumama, i enterijeru samog vozila. :blink:
dlccar Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 Model ima par mana koje su uglavnom rekli ljudi gore... Ja bih ti skrenuo pažnju na nešto drugo... a mislim da bi ti to puno pomoglo! Dakle(m).. Vidim i iz modela i iz tvog posta da voliš "budžene" automobile (tuning), i da si se maksimalno trudio da i svoju tojotu načiniš takvom. ALI... Moj savet ti je da nabaviš dobar blueprint (nacrt) nekog serijskog automobila (po mogućstvu omiljenog), gomile slika kako sa neta tako i po automobilskim časopisima... Fotke detalja (svetla, felne i sl.) I najvažnije... da onda kreneš da modeluješ taj auto što vernije... tj. sa težnjom da ga izmodeluješ što preciznije i detaljnije možeš (ne plaši se detaljnosti... ja sam radio na Celeronu533 sa modelima preko 500.000 poligona)!! Dakle, od kvake do brisača... izmodeluj sve maksimalno detaljno (što bolje možeš).. i odvoj puno vremena na eksperimentisanje sa probnim renderima... dok ne doteraš školjku, i delove auta do kraja. Onda pređi na eksperimentisanjem sa materjalima.. i.t.g.... Kada prođeš tu "torturu" od rada... onda pređi (ako želiš) i na tjuning/stajling... i nabudži ga do bola... ima da bude fuckin' bad ass! p.s. ovo sve sam ti napisao ... jer pratim CAR-modeling par godina (i sam radim modele automobila)... i video sam da tako ljudi postižu najbolje rezultate.
Che che Posted September 30, 2005 Report Posted September 30, 2005 MEne si odushevio... samo jednom stvari... KAko si uspeo da dobijesh ovakav materijal??? Prosto mi je :blink: Tamo gde ocrtava podlogu ima i plavu boju... a gde gleda u "beskonachnost" ima crno.... kako? Hajde daj detaljne skrinshotove materijal slota... Fala u napred....
miljenko Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 kada vec radish redizajn radi po pravilima foruma - znaci uradish obicnu verziju automobila i onda pod tuniranu verziju stavish nesto tako sta si sada prilozio , u cemu radish
pailhead Posted October 2, 2005 Report Posted October 2, 2005 Nije ni postovan u tom delu foruma, odnosno premesten je, ako neko zeli da radi redizajn po pravilima foruma morace da postuje pravila i da stavi temu u odgovarajucu sobu. Ovakav rad, u ovoj sobi, ne krsi nikakva pravila i sasvim je u redu (osim taga naravno :D )
Recommended Posts