4LeafClover Posted August 5, 2009 Author Report Posted August 5, 2009 O Gizmo, sad se osecam bitnom ;) . A za agenciju, eh eh.. rado.. ko zna, jednog dana ;) kuda ce put da nas nanese.
Lexus Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Ja bi ovo spakovao i ponudio nekome da stampa, mislim da bolji vodic za Krit tesko da ima. Ja sam gledajuci fotke otputovao tamo i super se proveo. Fantazija, svaka cast!
4LeafClover Posted August 5, 2009 Author Report Posted August 5, 2009 Lexus, verovao ili ne - uradila. Ponudila casopisima svim kojih sam se setila, turistickim i jos nekim. Nezainteresovani su. Drago mi je da si se lepo proveo na putovanju :) !
Asian Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Prelepo! Svaka čast na trudu... blago vama kako se zabavljate :)
igors Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Lexus, verovao ili ne - uradila. Ponudila casopisima svim kojih sam se setila, turistickim i jos nekim. Nezainteresovani su. Cuveni srpski smisao za biznis. A jesi razmisljada da ponudis turistickim agencijama koje rade Krit? Mislim, kad vec nece casopisi da stampaju, mozda turistickim agencijama trebaju dobri katalozi?
maxer Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Bas sam uživao :) Jedina zamerka je što slike nisu 50% veće ... mislim da bi mnogo bolji doživljaj bio posmatrajući malo veću fotografiju (800x600)
Lexus Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Aj da ja vidim mozda moze da se ponudi Inflight magazinu, onaj sto se dijeli u avionima Montenegro Airlines-a (ja sam svojevremeno poturio jednu svoju foto reportazu tamo)
pogor Posted August 7, 2009 Report Posted August 7, 2009 jelena fino prenosiš atmosferu mesta sonic, svaka čast na kadrovima profesorski
Nezla Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 auuu Jelo + Ninoslave ja davno ne videh ovoliku kolicinu DOBRIH fotografija.....
4LeafClover Posted August 21, 2009 Author Report Posted August 21, 2009 Hej pa hvala :) !!! VRLO mi je drago da vam se dopada.. Sta cemo kad volimo :) !
Cikman Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 Sjajna reportaza, jos lepse fotografije. Mislim da mi se suzio izbor za sledece letovanje gledajuci ove vase prelepe kadrove :-)
4LeafClover Posted August 27, 2009 Author Report Posted August 27, 2009 Sigurno se neces pokajati :) !
RamOne Posted August 27, 2009 Report Posted August 27, 2009 Sjajna reportaza, jedno od meni omiljenih ostrva u Grckoj. ps, niste bili na Knososu? pps, da li da bacim i ja par slika u ovu temu, ili da otvorim novu da ne trujem ovu?
4LeafClover Posted August 27, 2009 Author Report Posted August 27, 2009 Ubaci ovde, sto se mene tice :) ! Bice zanimljivije :) .. Bili smo na Knososu :) .. nismo zabelezili nista sta bismo izdvojili sem opisnih snimaka prostora (bili smo u sred dana, po 40'C).
Ben Akiba Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 wow koliko dobrih fotki!!! hvala vam na reportazi, osecam se ko da sam i ja bio tamo sa vama :) spremio sam kafu, smotao cigaru i idem jos jednom da ih pogledam :)
-=: soNic :=- Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 meni je posebno drago shto smo zajedno okacili fotke.. doduse da nije bilo jelene i njenog truda nista od toga :) .. tako da hvala i od mene jos jednom i ja uzivam (ako nije neskromno da kazem) ovako gledajuci ih u seriji iako su "jos" proslogodisnje.. p.s. @Gizmo, takodje i ja mislim da su njene fotke bolje...... ali nisam ni ja los :D
4LeafClover Posted August 30, 2009 Author Report Posted August 30, 2009 Mozda sam bila inspirisanija, mada ja ne vidim to bolje, ali oke.. Trebalo bi da sada postavis repostazu sa Tasosa, tu imas fenomenalnih radova :) . Ben, mozes tu cigaru i kafu i kod nas, pa da ih gledas u vecem formatu!
Mkia Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 uuu supersuper... doduse, ja nisam shvatila ko je amater a ko fotograf :) nekako su se lepo uklopile sve...mada, tek na kraju sam se vratila i gledala cija je koja ponovo...i fakat ove zh fotke su mi bolje legle... :P i evo ja hocu na krit sad posle ove reportaze!!!...:D
4LeafClover Posted August 30, 2009 Author Report Posted August 30, 2009 evo, zh da ti kaze, fenomenalno je tamo, kadar gde god se okrenes.. preporucujem ;)
-=: soNic :=- Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 doduse, ja nisam shvatila ko je amater a ko fotograf :) ni ja :)
Ben Akiba Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 ni ja, ali su sve fotke stvarno vrh! za kafu smatrajte da je dogovoreno! taman da vidim sta ste fotkali na ovom letovanju :D
Ena Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 ja cekam da se vi raspakujete pa onda ta kafa :D reportaza je fantasticna ali je ne bih ni videla da mi neko nije skrenuo paznju ...nisam ni znala za ovaj deo foruma :( ...
maxer Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 ^ Sramota ... odma u ćoše i da se stidiš 5 minuta + za kaznu da promeniš avatar ... da ne brukaš familiju ... al pošto si pošteno priznala ... pola ti se prašta ... dovoljno je samo da se stidiš 5 min. :mrgreen:
Recommended Posts