Jump to content

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja bi ovo spakovao i ponudio nekome da stampa, mislim da bolji vodic za Krit tesko da ima. Ja sam gledajuci fotke otputovao tamo i super se proveo. Fantazija, svaka cast!

Posted
Lexus, verovao ili ne - uradila. Ponudila casopisima svim kojih sam se setila, turistickim i jos nekim. Nezainteresovani su.

Cuveni srpski smisao za biznis. A jesi razmisljada da ponudis turistickim agencijama koje rade Krit? Mislim, kad vec nece casopisi da stampaju, mozda turistickim agencijama trebaju dobri katalozi?

Posted

Bas sam uživao :)

Jedina zamerka je što slike nisu 50% veće ... mislim da bi mnogo bolji doživljaj bio posmatrajući malo veću fotografiju (800x600)

Posted

Aj da ja vidim mozda moze da se ponudi Inflight magazinu, onaj sto se dijeli u avionima Montenegro Airlines-a (ja sam svojevremeno poturio jednu svoju foto reportazu tamo)

• 2 weeks later...
Posted

Sjajna reportaza, jedno od meni omiljenih ostrva u Grckoj.

ps, niste bili na Knososu?

pps,

da li da bacim i ja par slika u ovu temu, ili da otvorim novu da ne trujem ovu?

Posted

Ubaci ovde, sto se mene tice :) !

Bice zanimljivije :) ..

Bili smo na Knososu :) .. nismo zabelezili nista sta bismo izdvojili sem opisnih snimaka prostora (bili smo u sred dana, po 40'C).

Posted

meni je posebno drago shto smo zajedno okacili fotke.. doduse da nije bilo jelene i njenog truda nista od toga :) .. tako da hvala i od mene jos jednom i ja uzivam (ako nije neskromno da kazem) ovako gledajuci ih u seriji iako su "jos" proslogodisnje..

p.s. @Gizmo, takodje i ja mislim da su njene fotke bolje...... ali nisam ni ja los :D

Posted

Mozda sam bila inspirisanija, mada ja ne vidim to bolje, ali oke..

Trebalo bi da sada postavis repostazu sa Tasosa, tu imas fenomenalnih radova :) .

Ben, mozes tu cigaru i kafu i kod nas, pa da ih gledas u vecem formatu!

Posted

uuu supersuper...

doduse, ja nisam shvatila ko je amater a ko fotograf :) nekako su se lepo uklopile sve...mada, tek na kraju sam se vratila i gledala cija je koja ponovo...i fakat ove zh fotke su mi bolje legle... :P

i evo ja hocu na krit sad posle ove reportaze!!!...:D

Posted

ja cekam da se vi raspakujete pa onda ta kafa :D reportaza je fantasticna ali je ne bih ni videla da mi neko nije skrenuo paznju ...nisam ni znala za ovaj deo foruma :( ...

Posted

^ Sramota ... odma u ćoše i da se stidiš 5 minuta + za kaznu da promeniš avatar ... da ne brukaš familiju ...

al pošto si pošteno priznala ... pola ti se prašta ... dovoljno je samo da se stidiš 5 min. :mrgreen: