anactor 0 Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Jedan prijatelj iz BG me je danas pitao da li možda znam koja je cena kvadrata podruma u odnosu na cenu kvadrata stana u BG. Iskreno, nemam pojma ni za NS, a još manje za BG. Konkretno, ulica je Lješka na B.Brdu, pa ako neko ima bilo kakvu predstavu o ovome, značio bi mi odgovor. Unapred hvala :) Link to post Share on other sites
okmijun 0 Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 vala i taj tvoj drugar nije cuo za agencije za nektretnine??? par telefona okrenes i znas, btw mnoooogo zavisi od podruma, nije svaki isti, i od prilaza i od toga jel ima prozorcice ili nema itd...itd.... Link to post Share on other sites
mixi 0 Posted June 19, 2010 Report Share Posted June 19, 2010 Iz licnog iskustva kupovine stana od 100 do 300 evrica nize od regularnog stana na spratu Link to post Share on other sites
mi1osev 0 Posted June 26, 2010 Report Share Posted June 26, 2010 U NS npr. ukoliko je cena stana 1300-1400 €/m2(sa PDV), cena garaže u suterenu bi bila oko 750€(bez PDV), a cena parking mesta oko 450€/m2 (bez PDV). Koliko košta kvadrat podruma... i na čega je ortak tačno mislio, ne znam... Pozdrav ;) Link to post Share on other sites
Recommended Posts