Jump to content

Učesnik "Annecy-a 2009".


Pili-pili
 Share

Recommended Posts

Moje ime je Duško Pašić, i autor sam kratkog (1.47min.) animiranog filma „Red `n Blue“ kojeg je crtao i animirao moj prijatelj i Vaš kolega, Veliki Majstor - Alen Puača.

Na ovogodišnjem festivalu animiranog filma „Annecy 2009.“, u Annecy-u, film je predstavljao Srbiju, i ušao u takmičarsku konkurenciju od 50 najboljih na svjetu.

Nakon Annecy-a, film je pozvan na festivale u Lille-u (Fra.), Barseloni, „Filme im Schloss“ (na kojem se učestvuje samo po pozivu) u Njemačkoj, Holandiji, a bilo je predloga i za Iran.

Alen iz subjektivnih razloga ne učestvuje u proizvodnji novog kratkog filma "Vodka" koji je isto tako dobar, možda i bolji od prethodnog. Ako neko od crtača-animatora misli da može imati interes i vidi sebe u ovoj priči, može me kontaktirati na - bubljaks@yahoo.com

 

 

dulepasic

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav ekipi,

Nisam se javljao dugo zbog manjka vremena ali svratim ponekad da vidim sta je novo u animatorskom svijetu nasih krajeva. Vidim da je Pale postavio poziv na saradnju ovdje na ovim forumima, kao sto sam mu ranije predlozio. Za razliku od mnogih nas Autora koji uvjek zele da pocnu sa necim grandioznim, Pale je imao jedostavnu ideju i geg, koji je odlicno prosao tamo gdje se pika. Ja sam mu pomogao u tom prvom crtanom a predlazem da neko od vas dobrih animatora ako imate malo vremena pokusate realizovati sa njim sljedecu ideju. Pale, ucescem na ovim festivalima, vec ima odskrinuta vrata za buduce filmove, pa predlazem da to iskoristite.

 

Pozdrav,

 

Alen

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

super, cestitam!!!!!!!

uploaduj filmic negde da vidimo o cemu se radi i koja je fora u pitanju........

I uzgred navedi u kojim programima radite kako bih mogao da doprinesem ( ili ne)(u slucaju da ne znam).....Ja se spremam da radim crtani godinama ali nikako da nadjem dobru pricu, a ne animira mi se bilo sta da gubim vreme.......stavi neki link obavezno da vidimo o cemu se radi........

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...